Hart #Reading ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Hartreading (voor JOU als je dit 'toevallig' leest)

 

Lief hart, ik voel dat de tijd is aangekomen om meer naar je te luisteren.

Het spijt me dat ik de afgelopen jaren op de vlucht ben geslagen. Ik was bang voor de pijn, waarvan ik weet dat het er (nog altijd) zit.

Door mezelf af te sluiten hoefde ik de pijn niet te voelen en heb ik gewoon gedaan wat ik dacht dat er van mij verwacht werd.

Ik ben gewoon doorgegaan, vaak met een glimlach om mijn mond, maar van binnen huilde ik tranen van verdriet, gemis en eenzaamheid.

Nu weet ik pas, dat de eenzaamheid die ik voelde in mijn hart komt omdat ik niet liefdevol voor mezelf ben geweest.

Steeds meer ga ik nu begrijpen, dat het niet door een ander komt dat ik pijn voel, maar dat ik mezelf in de steek heb gelaten.

Waardoor ik me anders heb voor gedaan dan wie ik werkelijk ben. Op dit moment weet ik niet eens wie ik werkelijk ben. Maar ik voel wel dat er in elke hartslag een stroom van liefde en heling voor mij beschikbaar is. Als ik me daar aan durf over te geven...

Vandaag realiseer ik me meer dan ooit dat ik mezelf een nieuwe kans kan geven. Dat ik elke dag opnieuw weer kan kiezen voor een nieuwe weg. Een weg met mijn hart als kompas. Een weg waarbij ik de hobbels niet zal vermijden maar met moed tegemoet zal treden. Omdat ik weet, diep vanbinnen, dat ook ik het waard ben om mijn mooiste leven te leven. En dat een mooi leven gepaard gaat met uitdagingen en verdriet, maar daar tegenover staan ontelbaar veel momentjes van geluk.

Vandaag besluit ik mezelf eerlijk in de ogen te kijken wanneer ik voor de spiegel sta. En al vind ik dat nog moeilijk om te zeggen en te zien, ik zie een lieve vrouw staan. Een vrouw die bereid is om te groeien. Een vrouw die het waard is om van te houden. Een vrouw die het waard is om dromen waar te maken.

Lief hart, vanaf vandaag ga ik echt naar je luisteren.

Wanneer ik pijn en verdriet voel opkomen ren ik niet weg en ik probeer ook niet boos te worden op de mensen om mij heen waar ik zo van hou.

Maar ik besluit om de pijn er ❥ te laten zijn. De ruimte te geven. Zodat het kan helen en transformeren. Want ik weet, lief hart dat dat de weg is naar LIEFDE. Liefde voor mezelf, liefde voor de ander en ook liefde voor alles wat er is.

 

Wanneer het me niet meteen lukt lief hart, wees dan mild voor me. Herinner mij liefdevol aan mijn voornemen om weer in verbinding te komen met mezelf. Te lang heb ik gedaan wat niet bij mij paste. Te lang heb ik mezelf niet serieus genomen.

Vandaag besluit ik om een nieuwe weg in te slaan.

De weg van mijn hart, met alles wat daar bij hoort. Ik kies ervoor om mij te verbinden met de krachtstroom van liefde, passie en mildheid. En door dagelijks in stiltemomenten te verblijven voel ik dat ik steeds meer de mens zal kunnen ZIJN die ik diep vanbinnen altijd al was. Dank je wel lief hart, dat jij er altijd voor mij bent. En dank je wel dat jij 24 uur per dag mij voorziet in iedere hartslag van van een ongekende stroom van liefde. Dank je wel dat jij mij niet veroordeelt.

Ik hou van jou, lief hart.

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.