Wieteke's verhaal


Mijn naam is Wieteke Koolhof.  Voordat ik aan mijn verhaal begin laat ik je dit weten: ik had geen idee dat ik een channel zou worden, noch stond dit ooit ergens op mijn verlanglijstje. Het leven zelf leidde me naar dit pad. Het was voor mij misschien wel net zo’n grote verrassing, als dat het nu is voor anderen – die voor het eerst horen dat dit soort werk zelfs maar bestaat.

Hoe het allemaal begon

 

Ik heb bewust multidimensionaal contact ervaren (met de nadruk op Buitenaards contact) vanaf de leeftijd van ongeveer 3 jaar. 

Als kind/puber koos ik hier vrijwel niet over te spreken, omdat ik de ervaringen destijds zelf niet goed begreep en ook niet de indruk kreeg dat mijn omgeving (familie of vrienden) het beter zouden begrijpen dan ikzelf deed op dat moment.


Ik verliet het ouderlijk huis en op mijn 17e en begon een zoektocht naar antwoorden.

 

Vele OBE’s (buitenlichamelijke ervaringen) en astrale reizen manifesteerden spontaan voor mij (en nog).

 

Tot op de leeftijd van 23 verzette ik mij hier vooral tegen; eenvoudig omdat ik niet begreep waarom dit gebeurde – en het voelde allemaal nogal intensief.

Uiteindelijk besloot ik assistentie te zoeken. Met professionele begeleiding van een (hypno-) therapeut leerde ik hoe ik met veel meer zelfvertrouwen naar dergelijke ervaringen kon kijken en zelfs hoe ik ze verder kon uitdiepen.

De angst en de weerstand voor het onbekende in mij verdween als sneeuw voor de zon. Kort daarna op 23/24 jarige leeftijd zag ik mijn eerste (close encounter) UFO.

 

Na die ervaring voelde ik mij sterk geroepen om meer aan zelfreflectie te doen. Middels meditatie en andere oefeningen begon ik de energie van de wezens die steeds contact met mij zochten steeds bewuster waar te nemen.

 

Uiteindelijk zo'n 10 jaar later, kwam ik op het punt waarop ik mijzelf eenvoudig in een bewuste trance-staat kon brengen waar ik een open en transparant contact met hen had

 

Nog altijd hield ik dit alles voor mijzelf en zag het niet als iets wat gedeeld hoefde te worden met de buitenwereld. (En al helemaal niet op een podium!)

 

Op een dag besloot ik een ander (ET)channel te bezoeken voor een reading. Ik had haar niets vertelt over mijn eigen connectie, dus je kunt je voorstellen hoe verrast ik was toen zij vrijwel direct die connectie opmerkte en ter plekke de woorden van mijn eigen gids begon door te geven. Ik wist op dat moment inmiddels dat hij een lid van de YahYel was, een 5-dimensionaal Hybride ras. Maar ik had de naam “Arjun” nog niet ontvangen (dat zou pas maanden later volgen – dit vertelde hij mij persoonlijk).

Met Arjun (toen nog naamloos) aan mijn ene zijde en de channel aan mijn andere, hoorde ik hen in harmonie de volgende boodschap aan mij overdragen; dat alle 'bezoekjes' (visitations) gedurende mijn hele leven gefunctioneerd hadden als een soortement 'opleiding' en dat ik nu 'klaar' was om dit geschenk met de wereld te delen en dat zij klaar waren om met mij te 'dansen' in een channeling-connectie, voor anderen - mocht ik dat zelf ook willen.

En die dag veranderde mijn leven


Een aantal dagen na die sessie besloot ik het eens te proberen. Op dat punt in de tijd werkte ik inmiddels als life-coach en het was dus niet al te lastig om een paar open-minded cliënten te vinden voor dit experiment.

 

Ik moest mijn ‘rationele zelf’ immers nog geheel overtuigen van dit idee – en dat kon alleen door het te doen. Alleen zo zou ik erachter komen of er ook maar iets waar van was – of dat het allemaal toch niet gewoon mijn verbeelding of was geweest.

 

De informatie van de Yahyel die doorkwam in die eerste sessie met een (test) cliënt, was meteen persoonlijk, praktisch toepasbaar helder en direct. Zo direct zelfs, dat ik in het begin door verschillende lagen van persoonlijke weerstand en onzekerheid heen moest om helemaal vol en open met deze gids(en) te kunnen werken (ik durfde niet direct alles uit te spreken wat ik doorkreeg in het begin).

 

Zo begon een spannend nieuw hoofdstuk in mijn leerschool. Na zo’n +/- 30 proef-sessies (toen nog op donatie) waren al mijn life-coaching-cliënten, zonder uitzondering, overgestapt op deze ‘nieuwe techniek’ en ontving ik al snel meer sessie-verzoeken dan ik aankon (via mond tot mond reclame).

 

Toen pas besloot ik mijn website te herschrijven, en het woord E.T’s (Extra Terrestrials / Buitenaardsen) daarop te gaan gebruiken. En pas daarna, vertelde ik voorzichtig aan een selecte groep familieleden en een wat bredere kring van vrienden, wat eerder een levenslang geheim was gebleven.

Ik begon een nieuw leven - waarin alles er mocht zijn - waarin alles van vroeger een plek kreeg en ik mijzelf de toestemming kon geven om er helemaal te zijn...

 

Mijn dans met de sterren, bracht mij op aarde...

 

Nu ben ik hierin volledige ‘geland’ – en continueer mijn pad in de verdieping van mijn mens-Zijn, als gepassioneerd ondersteuner van anderen die op soortgelijke manier hun leven willen verkennen en hun Zelfkennis via deze weg wensen te verdiepen.

 

Op dit moment werk ik vanuit Nederland, maar ook internationaal, als facilitator/vertaler van channeling sessies met Arjun en de YahYel – in (privé) sessies, voor groepen en de maandelijkse online channelings met Lichtwerkers Nederland.

 

Het werken met onze sterren familie, heeft mij vrede, vertrouwen en een dieper begrip gebracht – omtrent het ontzagwekkende potentieel van datgene, waar wij als mensen allemaal toe in staat zijn – wanneer wij onszelf toestaan om een direct contact te maken met onze multidimensionale natuur.

 

Lees verder over Arjun van de Yahyel

© Wieteke Koolhof
www.design4awareness.com