Actuele boodschap voor lichtwerkers

❥ Iedere eerste zondag van de maand in het Nederlands en iedere derde zondag van de maand in het Engels


 

Embracing your feminine energy


Zondag 18 april om 20:00 uur

Jeshua spreekt over wat er is gebeurd met de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie op aarde en hoe ontzettend belangrijk het is dat zowel mannen als vrouwen zich (opnieuw) verbinden met hun vrouwelijke energie.

Hij zal het gaan hebben over:

- het verschil tussen op het hart gebaseerde en op angst / ego gebaseerde vrouwelijke energie

- wat het vrouwelijke van binnen omarmen betekent voor vrouwen

- wat het vrouwelijke van binnen omarmen betekent voor mannenDeze channeling is in het Engels. Je bent welkom je aan te melden via onze Internationale webshop

Embracing your feminine energy


❥ Zondag 18 april om 20:00 uur
❥ Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen
❥ Pamela Kribbe channelt Jeshua


 

Aarding in de Nieuwe Tijd


Zondag 2 mei om 20:00 uur

 

Jeshua zal spreken over wat aarding betekent en een onderscheid maken tussen aarding vanuit je ego en aarding vanuit je ziel. Hij zal ingaan op de overgangstijd waarin we ons bevinden en op de noodzaak van een nieuw soort samenwerking tussen mens en Aarde

Jeshua:

Aarding is iets natuurlijks. Je bent een aards wezen. De ziel verlangt ernaar zich via jouw aardse menselijkheid uit te drukken, ervaring op te doen en haar unieke licht te laten schijnen.

 

In de Oude Tijd, die werd geregeerd door angst en een egogebaseerd bewustzijn, werd aarding vooral gedefinieerd in termen van macht, succes en materiële rijkdom.In de Nieuwe Tijd, waarin de mensheid zich meer laat leiden door een hartgedragen bewustzijn, betekent aarding iets anders. Aarding is het laten doorstromen van je zielswijsheid doorheen je aardse natuur. Aarding is zijn in harmonie met jezelf. Aarding in de Nieuwe Tijd gaat niet over prestatie of uiterlijk succes maar over het volgen van je innerlijke stroom en over een hernieuwde samenwerking tussen mens en Aarde.

Aarding in de Nieuwe Tijd


❥ Zondag 2 mei om 20:00 uur
Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen
Pamela Kribbe channelt JeshuaIn deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angst gebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.

Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkersthema's zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

Wie is Pamela Kribbe?


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller 'Gesprekken met Jeshua en het meer recente 'De verboden vrouw spreekt'. 

Wie is Gerrit Gielen?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in 's-Heerenberg, waar hij individuele consulten en workshops aanbiedt.


Een inleiding van Pamela

Wat is channeling?

Jeshua wie ben jij?

Ervaringen deelnemers


Audio opnames

Alle voorgaande actuele boodschappen voor lichtwerkers en meer (gratis) channelings en meditaties kun je downloaden in onze webshop. 

Pamela's boeken

❥ Als je via de onderstaande links bestelt ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en steun je daarmee ons werk.

Video's met Pamela Kribbe

Pamela Kribbe en ik (Denise) hebben een reeks van 6 prachtige video's gemaakt waarin we met elkaar in gesprek gaan over mooie onderwerpen die je wellicht interesseren. Ook zal Jeshua een aantal keer aan het woord komen.


 

Hieronder lees je de blogs van Pamela en Gerrit

 


Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland