Actuele boodschap voor lichtwerkers

De volgende energetische bijeenkomst is op zondag 6 december 2020

 

Van Atlantisch naar Christusbewustzijn

 

In hun levens op aarde hebben lichtwerkerzielen twee cyclussen meegemaakt: daderlevens en slachtofferlevens.

 

Als dader oefenden we macht uit over het leven op een manier waarvan we dachten dat dit een hoger doel diende. Dit was ten tijde van Atlantis.

 

Met de val van Atlantis begonnen we ons bewust te worden van onze blinde vlek, nl een vorm van superioriteit en arrogantie waarin het ontbrak aan empathie en hartsbewustzijn.

 

In de volgende cyclus van levens ervaarden we de keerzijde van macht en controle: we werden ‘lichtwerker’ en tegelijk slachtoffer van geweld en vervolging.

 

In de huidige tijd zijn we bezig onze trauma's uit beide cyclussen te helen. Het uitstijgen boven zowel dader- als slachtoffertrauma leidt tot Christusbewustzijn.

 

Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 

Channeling 1. Dadertrauma in lichtwerkers

 

Jeshua spreekt over het Atlantische verleden van lichtwerkers, hoe idealisme en hoogontwikkelde kennis samengingen met macht en controle, over de val van Atlantis, de karmische effecten op het zielspad van lichtwerkers en het dadertrauma (schuldgevoelens, zelfveroordeling) dat ze meenamen.

 

Channeling 2. Slachtoffertrauma in lichtwerkers

 

Jeshua spreekt over de cyclus van levens na de val van Atlantis, waarin lichtwerkers hun ontkiemende hartsbewustzijn wilden uitdragen en daarvoor vaak veroordeeld werden door de gevestigde orde. Aan de orde komen: wat is slachtoffertrauma (angst voor veroordeling, jezelf 'anders' en onwaardig voelen, angst voor zelfexpressie) en hoe kom je dit te boven.

 

En bovenal: hoe deze hele geschiedenis een innerlijke logica heeft die leidt tot de geboorte van het Christusbewustzijn, een hart-gedragen bewustzijn dat los is gekomen van de slachtoffer- en daderdynamiek.


Iedere eerste zondag van de maand door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angstgebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.

Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer worden de door Pamela Kribbe gechannelde boodschappen aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

Actuele boodschap voor lichtwerkers november 2020

 

 

Enkele reacties / ervaringen van deelnemers:

 

 Ik heb genoten van de channelings. De herkenning, en her innering en diepere verankering. Heel fijn en ontroerend om te ontvangen en de geluiden van mijn innerlijke klankbord te horen en ervaren.

 Zooooooo treffend! dank voor deze prachtige channeling!

 Dank je wel voor je snelle en lieve reactie. Het stelt me gerust. Nogmaals hartelijk dank. Fijn, dat jullie op de achtergrond meehelpen met de organisatie.

 Vanuit mijn hart wil ik jullie oprecht bedanken voor dit prachtige initiatief. Ik heb alle drie de opnames als zeer mooi, helder en krachtig ervaren. Het is altijd alsof er binnenin mij iemand roept: "Yes, eindelijk iemand die mijn taal spreekt !!" En dat is logisch natuurlijk :)

 

 Het brengt mij altijd opnieuw veel blijdschap en vreugde, en tegelijkertijd bevestiging en vertrouwen voor het pad dat we hier als lichtwerkers bewandelen. Blij om ook vanuit België bij jullie Thuis te mogen zijn!

 ''Met tranen in mijn ogen en armen wijd heb ik op een gegeven moment in de channeling van Jeshua gezeten. Wat een stroom van herkenning en geruststelling. Dat was ik al zo, omdat Jeshua het omschreef zoals ik mij de afgelopen tijd gedragen heb: weg van de negativiteit en me focussen op het omhoog gooien van mijn vibratie. De woorden van Jeshua komen bij mij binnen met humor erbij en dat is wat ik nu ook nodig heb. Wat een geweldige channeling, ik kan het moeilijk onder woorden brengen. Ik weet dat ik niet alleen ben. ''

 

❥ ''Dank, wat prachtig en ontroerend. Het heeft me diep in contact gebracht met 'mijn Weten' over deze ‘crisis’… Zelfs fysiek ervoer ik tegen het einde allerlei tintelingen (vooral in zonnevlecht).''

 ''Dit waren hoopgevende, inspirerende channelings, met hele goede meditatie vooraf door Gerrit. Zeg het voort. Wie weet voor in de toekomst, tot ziens.''

 ''In het begin voelde ik wat weerstand en innerlijk gedoe, maar stilaan voelde ik de ontspanning en de verbondenheid. Het deed me zo'n deugd. Dank je wel om dit te organiseren en mee te ondersteunen. Ik heb 2 beelden genoteerd: het beeld van mijn licht in hoofd, hart en buik. Dat ga ik 's avonds en 's morgens in mijn leven integreren; het herinnert me aan wie ik ben. En dan het beeld van de ommuurde stad. Het helpt me om te begrijpen waarom ik me steeds anders voelde, eenzaam én wat de waarde kan zijn van in het open veld te leven. 10 x liever daar alleen, dan in de stad.''

 ''Dankjewel, het was heel fijn.''

❥ ''Lieve Pamela en Gerrit, Heel hartelijk dank voor deze audio opname ! Het was een mooie herinnering voor mij ! Ik wens jullie alle goeds en liefs.'' 

 ‘’Wauw, ik vond het een hele mooie en helende ervaring. Bedankt.’’

❥ ‘’Lieve Allemaal, Dankbaar voor ieder moment, in verbinding en liefde, Herkenning, bevestiging en Present! Lichtvolle groet,’’

 ‘’Super dankjewel ‘’

 ‘’Ik geniet van de channelings en daar ben ik na zoveel jaren nog steeds heel blij mee!’’

 ‘’Bedankt voor de zorgvuldige navraag of ik de mail had ontvangen.’’

 ‘’Ik was vergeten mijn e-mailadres achter te laten, ze hebben mij snel geholpen zodat ik toch nog mee kon doen. Bedankt.’’

 ‘’De meditatie was een eye opener’’

 ‘’Fijn om mee te mogen doen en dank jullie wel voor deze gelegenheid. ‘’

 ‘’Dank voor je lieve, mooie woorden en aandacht!’’

 

 ‘’Goh, wat een liefde voel ik (nu al) door jouw mooie reactie op mijn mailtje... dank! In warm zonnige verbinding,’’

 ‘’Het was zó’n herkenning... wat een fijne channeling(s) ‘’

 ‘’Prachtige tekst van Jeshua en Pamela doet t ook zo mooi rustig. Wat leuk en ontroerend dat ik me nu bij jullie aansluit. Veel liefs’’

 ‘’Dank je wel en dat het alle Licht mag brengen die we nodig hebben.’’

 ‘’Het heeft me zo geholpen me in een andere "mood", energieveld of hoe je het ook noemen wilt, te brengen. Ik denk dat het de eerste avond is sinds afgelopen 4 weken dat ik me weer voor het eerst in een soort 'octave-change' en daarbij ook 'geluk' voelde. Natuurlijk wordt ik beïnvloed door alle nieuwsberichten van buitenaf en hebben mij beïnvloed. De TV-interviews, de meningen, de al of niet strenge aanpak, aantal overledenen per land etc. Maar het werd mij ook duidelijk dat wij als 'wereld' en ik als persoon er wat mee moesten doen. Een verademing om naar Gerrit en natuurlijk vooral Pamela te luisteren. En hoopgevend. Vooral dat laatste. Love en Light.’’

Nieuw! Videoreeks 'In gesprek met Pamela en Jeshua'

 


Wie is Pamela?

 

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller Gesprekken met Jeshua en het meer recente De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Meer over Pamela lees je hier.

 

Wie is Gerrit ?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Meer over Gerrit lees je hier.

 

Wat is channeling?

 

Over channeling (het innerlijk ontvangen van spirituele boodschappen) bestaat nog steeds veel verwarring. Pamela's kijk erop – gebaseerd op haar ervaring – lees je hier.

Hier lees je de artikelen van Pamela & Gerrit

Pamela Kribbe

Gerrit Gielen
Lichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland