Actuele boodschappen voor Lichtwerkers door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

❥  Iedere eerste zondag van de maand exclusief bij Lichtwerkers Nederland


De volgende energetische bijeenkomst is op zondag 5 juli om 20:00 uur. Pamela channelt Jeshua over ''Jezelf aarden buiten het massabewustzijn'' en Maria Magdalena over ''Relaties in de nieuwe tijd''. Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit, die aansluit bij de informatie op dat moment.


Actuele boodschap juli 2020

 

❥ Jeshua: Jezelf aarden buiten het massabewustzijn

 

Wie of wat ben jij los van het collectieve bewustzijn dat nog wordt gedicteerd door angst en aanpassingsdwang? Wie ben jij los van ‘de massa’? Veel mensen vragen zich af wat hun zieledoel is. In de boodschap van deze maand zal Jeshua erop wijzen dat één van de voornaamste stappen in het herkennen van je zieledoel bestaat uit het loslaten van het angstgebaseerde, collectieve bewustzijn om je heen.

Je wordt geroepen door je ziel, maar de stem van de ziel kan je niet horen als je denken en je emoties in beslag worden genomen door angsten en van buiten opgelegde oordelen.

 

In de eerste online boodschap van Jeshua (april 2020) vergeleek hij het massabewustzijn met een ommuurde stad vol drukte en lawaai. Deze overgangstijd nodigt ons uit, en dwingt ons ten dele ook, buiten de stadsmuren te treden, nieuwe paden te betreden en op het onontgonnen terrein buiten de stad nieuwe wortels slaan: jezelf te aarden buiten het massabewustzijn.

 

Hoe doe je dat, hoe leer je de oorspronkelijke stem van je ziel te verstaan en in vertrouwen te zoeken naar jouw unieke plek ‘buiten de stad’, los van de druk en de verwachtingen van het oude collectieve bewustzijn? Hoe manifesteer je jezelf op een aardse manier terwijl je buiten de gebaande paden treedt?

 

❥ Maria Magdalena: Relaties in de Nieuwe Tijd

 

Relaties in de oude tijd werden sterk gedefinieerd door de verschillende rollen die mannen en vrouwen vervulden in het gezin. Kostwinner-verzorgster, vader-moeder: samen vormden ze één geheel. In het traditionele romantische beeld vormen man en vrouw ook op emotioneel vlak twee aanvullende helften: hij krachtig en onvermurwbaar, zij gevoelig en zacht: samen compleet.

 

Het idee van aanvullende wederhelften is zeer invloedrijk en diep in onze psyche verankerd. Maria Magdalena zal in deze channeling ingaan op de werkelijke betekenis van liefdesrelaties: ze dienen niet om ons heel of compleet te maken, maar juist om onze zelfkennis en autonomie te vergroten zodat we meer gaan leven vanuit onze eigenheid, onze eigen ziel.

 

Relaties zijn zielsontmoetingen, en kunnen nooit innerlijke gaten in ons bewustzijn opvullen. Sterker nog, ze leggen die juist bloot: relaties triggeren oude pijn en dwingen je die aan te kijken en soms te herbeleven. Het succes van een relatie ligt spiritueel gezien in de verdieping die het je brengt, niet in het zolang mogelijk volhouden van de beginextase van verliefdheid en vervoering. Verdieping geeft meer begrip en compassie voor jezelf en de ander, en het is die voedingsboden die echt liefde mogelijk maakt: geen romantische versmelting van wederhelften maar een hartsverbinding die het unieke in de ander eert. Maria Magdalena zal spreken over de liefde van ziel tot ziel en hoe relaties in de Nieuwe Tijd daar vorm door krijgen.     

Hoe werkt het?

 

Na je betaling ontvang je van ons een eenmalige e-mail met een overzicht van je bestelling. In deze e-mail zie je de toegang die je nodig hebt om zondag 5 juli bij de bestanden te kunnen komen. Bewaar deze e-mail dus zorgvuldig. Je ontvangt dus geen mail meer kort van tevoren.

Tip: Het is zeer aan te raden om een gratis account aan te maken, zodat je handig op één centrale plek toegang hebt, tot alles dat je bij ons hebt besteld en overal gemakkelijk bij kunt komen.

Zondagmiddag 5 juli tussen 16:00 uur en 17:00 uur worden de audio opnames toegevoegd.

Op zondagavond 5 juli om 20:00 uur luisteren we allemaal tegelijk naar de audio opnames. Deze spelen we na elkaar af. Eerst beginnen we met een inleidende meditatie van Gerrit Gielen en daarna luisteren we naar de channelings van Pamela Kribbe. We verbinden ons met elkaar in het veld van de christusenergie en integreren de energie van de nieuwe tijd.

Kan je niet op dit tijdstip? Dan kan je de audio opnames gewoon in je eigen moment luisteren.

Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden. 1 aanmelding geeft toegang tot de meditatie / channeling voor 1 persoon.

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan het proces.

❥ Ik wil me graag aanmelden voor zondag 5 juli

 

Actuele boodschappen voor lichtwerkers


In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angstgebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen van Jeshua willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.

Elke eerste zondag van de maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

❥ Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer worden de door Pamela gechannelde boodschappen aangevuld door een meditatie van Gerrit, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand online gebracht door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

 

❥ Ik wil me graag aanmelden voor zondag 5 juli

Enkele reacties / ervaringen van deelnemers:


❥ ''Met tranen in mijn ogen en armen wijd heb ik op een gegeven moment in de channeling van Jeshua gezeten. Wat een stroom van herkenning en geruststelling. Dat was ik al zo, omdat Jeshua het omschreef zoals ik mij de afgelopen tijd gedragen heb: weg van de negativiteit en me focussen op het omhoog gooien van mijn vibratie. De woorden van Jeshua komen bij mij binnen met humor erbij en dat is wat ik nu ook nodig heb. Wat een geweldige channeling, ik kan het moeilijk onder woorden brengen. Ik weet dat ik niet alleen ben. ''

 

''Dank, wat prachtig en ontroerend. Het heeft me diep in contact gebracht met 'mijn Weten' over deze ‘crisis’… Zelfs fysiek ervoer ik tegen het einde allerlei tintelingen (vooral in zonnevlecht).''

❥ ''Dit waren hoopgevende, inspirerende channelings, met hele goede meditatie vooraf door Gerrit. Zeg het voort. Wie weet voor in de toekomst, tot ziens.''

❥ ''In het begin voelde ik wat weerstand en innerlijk gedoe, maar stilaan voelde ik de ontspanning en de verbondenheid. Het deed me zo'n deugd. Dank je wel om dit te organiseren en mee te ondersteunen. Ik heb 2 beelden genoteerd: het beeld van mijn licht in hoofd, hart en buik. Dat ga ik 's avonds en 's morgens in mijn leven integreren; het herinnert me aan wie ik ben. En dan het beeld van de ommuurde stad. Het helpt me om te begrijpen waarom ik me steeds anders voelde, eenzaam én wat de waarde kan zijn van in het open veld te leven. 10 x liever daar alleen, dan in de stad.''

❥ ''Dankjewel, het was heel fijn.''

''Lieve Pamela en Gerrit, Heel hartelijk dank voor deze audio opname ! Het was een mooie herinnering voor mij ! Ik wens jullie alle goeds en liefs.'' 

❥ ‘’Wauw, ik vond het een hele mooie en helende ervaring. Bedankt.’’

❥ ‘’Lieve Allemaal, Dankbaar voor ieder moment, in verbinding en liefde, Herkenning, bevestiging en Present! Lichtvolle groet,’’

❥ ‘’Super dankjewel ‘’

❥ ‘’Ik geniet van de channelings en daar ben ik na zoveel jaren nog steeds heel blij mee!’’

❥ ‘’Bedankt voor de zorgvuldige navraag of ik de mail had ontvangen.’’

❥ ‘’Ik was vergeten mijn e-mailadres achter te laten, ze hebben mij snel geholpen zodat ik toch nog mee kon doen. Bedankt.’’

❥ ‘’De meditatie was een eye opener’’

❥ ‘’Fijn om mee te mogen doen en dank jullie wel voor deze gelegenheid. ‘’

❥ ‘’Dank voor je lieve, mooie woorden en aandacht!’’

❥ ‘’Goh, wat een liefde voel ik (nu al) door jouw mooie reactie op mijn mailtje... dank! Ik verheug me op 5april! In warm zonnige verbinding,’’

❥ ‘’Het was zó’n herkenning... wat een fijne channeling(s) ‘’

❥ ‘’Prachtige tekst van Jeshua en Pamela doet t ook zo mooi rustig. Wat leuk en ontroerend dat ik me nu bij jullie aansluit. Veel liefs’’

❥ ‘’Dank je wel en dat het alle Licht mag brengen die we nodig hebben.’’

❥ ‘’Het heeft me zo geholpen me in een andere "mood", energieveld of hoe je het ook noemen wilt, te brengen. Ik denk dat het de eerste avond is sinds afgelopen 4 weken dat ik me weer voor het eerst in een soort 'octave-change' en daarbij ook 'geluk' voelde. Natuurlijk wordt ik beïnvloed door alle nieuwsberichten van buitenaf en hebben mij beïnvloed. De TV-interviews, de meningen, de al of niet strenge aanpak, aantal overledenen per land etc. Maar het werd mij ook duidelijk dat wij als 'wereld' en ik als persoon er wat mee moesten doen. Een verademing om naar Gerrit en natuurlijk vooral Pamela te luisteren. En hoopgevend. Vooral dat laatste. Love en Light.’’

Wie is Pamela?

 

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller Gesprekken met Jeshua en het meer recente De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Meer over Pamela lees je hier.

 

Wie is Gerrit ?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Meer over Gerrit lees je hier.

 

Wat is channeling?

 

Over channeling (het innerlijk ontvangen van spirituele boodschappen) bestaat nog steeds veel verwarring. Pamela's kijk erop – gebaseerd op haar ervaring – lees je hier.

Hier lees je de artikelen van Pamela & Gerrit

Pamela Kribbe

Gerrit Gielen
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland