De eerstvolgende actuele boodschap voor lichtwerkers

❥ Iedere eerste zondag van de maand in het Nederlands en derde zondag in het Engels.


De tweede levenshelft - van incarnatie naar excarnatie

 Zondag 1 augustus 2021, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen Nederlands

 

In de eerste helft van ons leven incarneren we steeds dieper op aarde. We passen ons aan, kijken naar de wereld door de bril van het collectieve bewustzijn en trachten onszelf neer te zetten in een werkelijkheid die in veel opzichten indruist tegen de innerlijke kennis van onze ziel. De tweede levenshelft begint doorgaans op middelbare leeftijd, en wordt gekenmerkt door een excarnerende beweging: de ziel roept ons op meer vanuit de essentie te leven, het aangepaste zelf los te laten en leider te worden in plaats van volgeling. 


De tweede levenshelft is een uitgelezen kans om de ziel te laten opbloeien. Terwijl de collectieve angsten ons doen geloven dat ouder worden vooral een proces van verval en verlies is, wil Jeshua de aandacht vestigen op de vruchtbare en creatieve kant van de tweede levenshelft, waarin we steeds meer toegroeien naar onze ziel.


Channeling 15 augustus 2021

 Zondag 15 augustus 2021, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen Engels

 

Wat het onderwerp is en wie er gechanneld wordt zal duidelijk worden tijdens Pamela's voorbereidingen en vermelden wij zodra bekend. Als je graag wil deelnemen ben je alvast van harte welkom om jezelf op te geven.
* Het aanmelden voor Nederlandse of Engelse lezingen verloopt via twee opzichzelfstaande webshops. De accounts (optioneel) zijn niet gekoppeld. Het bestelproces werkt wel precies hetzelfde. 

In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angst gebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.


Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkersthema's zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken


Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

Maandelijkse channelings

Evenementen

Deze zijn te volgen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis


Hoe werkt het precies?

Informatie over je downloads en toegang


Nabestellen

Alle events zijn na te bestellen in onze webshop 

* De derde zondag van de maand worden er Engelstalige lezingen gegeven. Jezelf aanmelden verloopt via Lightraisers Worldwide (onderdeel van Lichtwerkers Nederland).

Meer over Pamela en Gerrit

Wie is Pamela Kribbe?


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller 'Gesprekken met Jeshua en het meer recente 'De verboden vrouw spreekt'. 

Wie is Gerrit Gielen?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in 's-Heerenberg, waar hij individuele consulten en workshops aanbiedt.


Een inleiding van Pamela


Wat is channeling?


Jeshua wie ben jij?Pamela's boeken

Contact met spirituele gidsen • De aarde spreekt • Nacht van de ziel • Bezield leven • Gesprekken met Jeshua • De verboden vrouw spreekt.


Door op de boeken te klikken en te bestellen, ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs en daarmee steun je ons werk ;-)

Zie hier ook alle boeken op een rij

En lees een klein stukje over elk boek


Blogs

 

Alle blogs en (gratis) downloads delen wij ook op de facebook pagina's Lichtwerkers Nederland, Pamela Kribbe en Pamela Kribbe International (Engels).


 

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Het blogoverzicht van de afgelopen week, de agenda, downloads en meer ontwikkelingen in je mailbox.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.