De eerstvolgende actuele boodschap voor lichtwerkers

❥ Iedere eerste zondag van de maand in het Nederlands en iedere derde zondag van de maand in het Engels


Lightworkers and their relation with money

Zondag 16 mei 2021, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen (Engels)


Jeshua will speak about money and abundance and how many lightworker souls block the flow of receiving in their lives because of deep seated but limiting beliefs. Jeshua will point at ways of healing this and restoring a healthy flow of receiving and abundance in your life.

Aanmelden via Lightraisers Worldwide (internationale webshop)Depressiviteit in lichtwerkers

Zondag 6 juni 2021, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen (Nederlands)


Jeshua zal ingaan op wat depressiviteit betekent vanuit het perspectief van de ziel en hij zal vooral aandacht geven aan het verschijnsel depressiviteit in lichtwerkers. Depressiviteit kan de toegangspoort zijn tot het ontdekken van kernthema’s op je zielspad en je uiteindelijk dicht bij jezelf en jouw unieke kracht brengen.Actuele boodschap voor lichtwerkersIn deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angst gebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.

Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkersthema's zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

Wie is Pamela Kribbe?


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller 'Gesprekken met Jeshua en het meer recente 'De verboden vrouw spreekt'. 

Wie is Gerrit Gielen?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in 's-Heerenberg, waar hij individuele consulten en workshops aanbiedt.


Een inleiding van Pamela

Wat is channeling?

Jeshua wie ben jij?

Ervaringen deelnemers


Audio opnames

Alle voorgaande actuele boodschappen voor lichtwerkers en meer (gratis) channelings en meditaties kun je downloaden in onze webshop.
Boeken van Pamela Kribbe


❥ 
Als je via de onderstaande links bestelt ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en steun je daarmee ons werk.

Video's met Pamela Kribbe

Pamela Kribbe en ik (Denise) hebben een reeks van 6 prachtige video's gemaakt waarin we met elkaar in gesprek gaan over mooie onderwerpen die je wellicht interesseren. Ook zal Jeshua een aantal keer aan het woord komen.


 

Hieronder lees je de blogs van Pamela en Gerrit

 
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland