Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

 
Meer achtergrond informatie kun je lezen in het artikel: 'De vlam in jouw binnenwereld'

 

Actuele boodschappen voor Lichtwerkers: corona virus


◈ Zondag 5 april 
2020 om 20:00 uur 

 

◈ Thuis op je eigen fijne plek

 

◈ Bijdrage € 11,-

 

Aanmelden

  

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Belangrijk

 

Als de betaling is afgerond, klik je op de knop 'betaling bevestigen / afronden / ga verder'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je zorgvuldig je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze channeling.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Check even of je deze binnen krijgt en open de mail. Zo weten wij zeker, dat je de mail kunt ontvangen op zondagmiddag 5 april.

Zie je de mail niet verschijnen in je postvak, dan is het goed om het spam/reclame/overige/sociale ''postvak'' te checken. Krijg je de bevestigingsmail niet te zien, dan kun je contact opnemen met Denise van Lichtwerkers Nederland, zij helpt je graag verder met je aanmelding.

Beschik je niet over Ideal of Bancontact, of wil je een betaling doen vanuit het buitenland? Neem dan ook contact met Denise op.

Ik wil graag meedoen met de channeling van 5 april 2020

 

Hoe werkt het ?

 

Op zondagmiddag 5 april ontvang je van ons een e-mail die je toegang geeft tot de audio opnames. Check meteen even of de bestanden bij jou werken.

Zondagavond 5 april om 20:00 uur
 luisteren we allemaal tegelijk naar de twee audio opnames. Deze spelen we na elkaar af. Eerst beginnen we met een inleidende meditatie van Gerrit Gielen en daarna luisteren we naar de channeling van Pamela Kribbe.  We verbinden ons met elkaar in het veld van de christusenergie en integreren de energie van de nieuwe tijd.

Je kunt nu online luisteren door de muziekspeler te gebruiken en op ''play'' te drukken. Ook kun je ervoor kiezen de bestanden te downloaden.

Kan je niet op dit tijdstip? Dan kan je de audio opnames gewoon in je eigen moment luisteren.

Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden. 1 aanmelding geeft toegang tot de meditatie / channeling voor 1 persoon.

 

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan het proces.

Ik wil graag meedoen met de channeling van 5 april 2020


Pamela Kribbe wordt in haar werk bijzonder geïnspireerd door de impuls van het Christusbewustzijn. Ze probeert deze impuls van liefde en wijsheid in haar oorspronkelijkheid te verstaan en deze in hedendaagse, heldere taal te verwoorden. 

Actuele boodschappen voor Lichtwerkers

 

In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angstgebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden.

De maandelijkse boodschappen van Jeshua willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.

Elke maand is de gechannelde boodschap afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s als:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer wordt de door Pamela gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand online uitgezonden door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding. 

 Ik wil graag meedoen met de channeling van 5 april 2020


 

Heb je vragen of ergens hulp bij nodig?

Laat het ons gerust weten

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zondag 3 mei 2020


Actuele boodschappen voor Lichtwerkers: afgestemd op de huidige energie van dat moment. Aanmelden nog niet mogelijk.

Zondag 7 juni 2020


Actuele boodschappen voor Lichtwerkers: afgestemd op de huidige energie van dat moment. Aanmelden nog niet mogelijk.


Wie is Pamela?

 

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller Gesprekken met Jeshua en het meer recente De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Meer over Pamela lees je hier.

 

Wie is Gerrit ?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Meer over Gerrit 
lees je hier.

 

Wat is channeling?

 

Over channeling (het innerlijk ontvangen van spirituele boodschappen) bestaat nog steeds veel verwarring. Pamela's kijk erop – gebaseerd op haar ervaring – lees je hier.

Hier lees je de artikelen van Pamela & Gerrit

Pamela Kribbe

Gerrit GielenPamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland