De volgende actuele boodschap voor lichtwerkers...

❥ Zondag 7 maart 2021 om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

Maria Magdalena • Seksualiteit als expressievorm van de ziel 

Maria Magdalena spreekt over de betekenis van seksualiteit in brede zin: niet slechts als fysieke daad maar als een creatief beginsel in de ziel.

Het vermogen om je eigen seksuele energie te voelen, te laten stromen en ervan te genieten is een wezenlijk onderdeel van je zielsmissie.

Seksualiteit slaat een brug tussen de de wereld van dualiteit (mannelijk en vrouwelijk) en de wereld van eenheid (de ziel, het goddelijke).

Seksualiteit krijgt pas haar ware betekenis als je deze energie verbindt met jouw ziel, jouw ik. Dan transformeer je je seksuele energie van een onbewuste kracht naar een bewuste, individuele, gerichte stroom die je uittilt boven de beperkingen van het aardse terwijl je dat wat goed en mooi is aan het aardse helemaal omarmt en meeneemt.


Actuele boodschap voor lichtwerkersIedere eerste zondag van de maand door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angstgebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.

Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

Wie is Pamela Kribbe?


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller 'Gesprekken met Jeshua en het meer recente 'De verboden vrouw spreekt'. 

Wie is Gerrit Gielen?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in 's-Heerenberg, waar hij individuele consulten en workshops aanbiedt.


Een inleiding van Pamela Kribbe

Wat is channeling?

Jeshua wie ben jij?

Ervaringen deelnemers


Audio opnames

Alle voorgaande actuele boodschappen voor lichtwerkers en meer (gratis) channelings en meditaties kun je downloaden in onze webshop. 

Pamela's boeken

❥ Als je via de onderstaande links bestelt ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs, en steun je daarmee ons werk.

Video's met Pamela Kribbe

Pamela Kribbe en ik (Denise) hebben een reeks van 6 prachtige video's gemaakt waarin we met elkaar in gesprek gaan over mooie onderwerpen die je wellicht interesseren. Ook zal Jeshua een aantal keer aan het woord komen.


 

Hieronder lees je de blogs van Pamela en Gerrit

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland