Actuele boodschap voor lichtwerkers

❥ Door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen iedere eerste zondag van de maand in het Nederlands en derde zondag in het Engels.


Lichtwerkers en het economisch systeem

Zondag 7 november 2021, 20:00 uur Nederlands

 

Het wordt steeds duidelijker dat de uitgangspunten van ons economisch systeem, met name de nietsontziende focus op groei van productie en consumptie, in strijd zijn met de belangen van de aarde, de natuur en dus uiteindelijk ook de mens. Ons economisch systeem is "ontaard'", het heeft geen verbinding met de aarde als levend, bezield wezen en eigenlijk ook niet met de mens als bezield individu. Je wordt als succesvol gezien als je goed meedraait met de consumptie en productiemolen: dat vraagt eerder om aanpassing dan om bezieling.


Jeshua gaat deze keer in op de vraag hoe we vanuit bezieling kunnen leven terwijl we in deze maatschappij 'moeten' functioneren: we hebben geld nodig, een huis, een baan. Hoe kunnen we geaard blijven en trouw aan het licht van onze ziel, terwijl de kern van het economisch wereldbeeld ons de andere kant optrekt?* Het aanmelden voor Nederlandse of Engelse lezingen verloopt via twee opzichzelfstaande webshops. De accounts (optioneel) zijn niet gekoppeld. Het bestelproces werkt wel precies hetzelfde. 


In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angst gebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.


Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkersthema's zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken


Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

Maandelijkse channelings

Evenementen

Deze zijn te volgen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis


Hoe werkt het precies?

Informatie over je downloads en toegang


Nabestellen

Alle events zijn na te bestellen in onze webshop 

* De derde zondag van de maand worden er Engelstalige lezingen gegeven. Jezelf aanmelden verloopt via Lightraisers Worldwide (onderdeel van Lichtwerkers Nederland).

Meer over Pamela en Gerrit

Wie is Pamela Kribbe?


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller 'Gesprekken met Jeshua en het meer recente 'De verboden vrouw spreekt'. 

Wie is Gerrit Gielen?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in 's-Heerenberg, waar hij individuele consulten en workshops aanbiedt.


Een inleiding van Pamela


Wat is channeling?


Jeshua wie ben jij?Pamela's boeken

Contact met spirituele gidsen • De aarde spreekt • Nacht van de ziel • Bezield leven • Gesprekken met Jeshua • De verboden vrouw spreekt.


Door op de boeken te klikken en te bestellen, ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs en daarmee steun je ons werk ;-)

Zie hier ook alle boeken op een rij

En lees een klein stukje over elk boek


Blogs

 

Alle blogs en (gratis) downloads delen wij ook op de facebook pagina's Lichtwerkers Nederland, Pamela Kribbe en Pamela Kribbe International (Engels).


 

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Het blogoverzicht van de afgelopen week, de agenda, downloads en meer ontwikkelingen in je mailbox.

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.