Je bent hier: Home » Evenementen » Channeling Pamela Kribbe

Maandelijkse online channelings

❥ Door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen iedere eerste zondag van de maand in het Nederlands (agenda) en derde zondag in het Engels (agenda).


In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angst gebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkersthema's zoals:


 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 

 Hooggevoeligheid

 

 Zielsontmoetingen

 

 Destructieve versus helende relaties

 

 Het werk van je hart vinden

 

 Angst voor zelfexpressie

Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een inleiding en meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.
 

Vanaf heden worden de maandelijkse audio channelings aangevuld met een korte video channeling waarin Pamela een helende meditatie doorgeeft van Jeshua of Maria Magdalena / moeder Aarde / Maria.

 

Je ontvangt dus voortaan naast de gechannelde audio lezing ook een video van ongeveer 10 minuten, die meer een energetische boodschap overbrengt, gericht op heling, zelfherinnering en vreugde.

 

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland (in het Nederlands) en Lightraisers Worldwide (in het Engels) en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

Events


❥ Let op: Lichtwerkers Nederland en Lightraisers Worldwide zijn twee webshops. Je kan niet inloggen met je Nederlandse account in de Engelse webshop en andersom. 

Bekijk de agenda voor al onze online evenementen

Nabestellen van gechanneld audio materiaal


Hoe werkt het allemaal?

❥ Alles dat je moet weten over onze webshop

Meer


Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller Gesprekken met Jeshua en het meer recente De verboden vrouw spreekt

Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in 's-Heerenberg, waar hij individuele consulten en workshops aanbiedt.

Boeken

❥ Als je via deze website een boek besteld ontvangen wij van bol.com een extra percentage van de verkoopprijs en daarmee steun je ons werk ;-)

Social media


Dit zijn de officiële facebookpagina’s van Pamela Kribbe waar wekelijks gechannelde informatie te lezen is.

 Pamela Kribbe (Nederlands)

 Pamela Kribbe (Engels)


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.