De volgende actuele boodschap voor lichtwerkers...

❥ Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe


Actuele boodschap voor Lichtwerkers


Iedere eerste zondag van de maand door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angstgebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.

Elke maand zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment, maar er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s zoals:

 Emotionele heling van oude pijn

 Eenzaamheid en anders zijn

 Hooggevoeligheid

 Zielsontmoetingen

 Destructieve versus helende relaties

 Het werk van je hart vinden

 Angst voor zelfexpressie

 In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand vrijgegeven door Lichtwerkers Nederland en gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding.

 

Enkele reacties / ervaringen van deelnemers:

 

 Ik heb genoten van de channelings. De herkenning, en her innering en diepere verankering. Heel fijn en ontroerend om te ontvangen en de geluiden van mijn innerlijke klankbord te horen en ervaren.

 Zooooooo treffend! dank voor deze prachtige channeling!

 Dank je wel voor je snelle en lieve reactie. Het stelt me gerust. Nogmaals hartelijk dank. Fijn, dat jullie op de achtergrond meehelpen met de organisatie.

 Vanuit mijn hart wil ik jullie oprecht bedanken voor dit prachtige initiatief. Ik heb alle drie de opnames als zeer mooi, helder en krachtig ervaren. Het is altijd alsof er binnenin mij iemand roept: "Yes, eindelijk iemand die mijn taal spreekt !!" En dat is logisch natuurlijk :)

 

 Het brengt mij altijd opnieuw veel blijdschap en vreugde, en tegelijkertijd bevestiging en vertrouwen voor het pad dat we hier als lichtwerkers bewandelen. Blij om ook vanuit België bij jullie Thuis te mogen zijn!

 ''Met tranen in mijn ogen en armen wijd heb ik op een gegeven moment in de channeling van Jeshua gezeten. Wat een stroom van herkenning en geruststelling. Dat was ik al zo, omdat Jeshua het omschreef zoals ik mij de afgelopen tijd gedragen heb: weg van de negativiteit en me focussen op het omhoog gooien van mijn vibratie. De woorden van Jeshua komen bij mij binnen met humor erbij en dat is wat ik nu ook nodig heb. Wat een geweldige channeling, ik kan het moeilijk onder woorden brengen. Ik weet dat ik niet alleen ben. ''

 

❥ ''Dank, wat prachtig en ontroerend. Het heeft me diep in contact gebracht met 'mijn Weten' over deze ‘crisis’… Zelfs fysiek ervoer ik tegen het einde allerlei tintelingen (vooral in zonnevlecht).''

 ''Dit waren hoopgevende, inspirerende channelings, met hele goede meditatie vooraf door Gerrit. Zeg het voort. Wie weet voor in de toekomst, tot ziens.''

 ''In het begin voelde ik wat weerstand en innerlijk gedoe, maar stilaan voelde ik de ontspanning en de verbondenheid. Het deed me zo'n deugd. Dank je wel om dit te organiseren en mee te ondersteunen. Ik heb 2 beelden genoteerd: het beeld van mijn licht in hoofd, hart en buik. Dat ga ik 's avonds en 's morgens in mijn leven integreren; het herinnert me aan wie ik ben. En dan het beeld van de ommuurde stad. Het helpt me om te begrijpen waarom ik me steeds anders voelde, eenzaam én wat de waarde kan zijn van in het open veld te leven. 10 x liever daar alleen, dan in de stad.''

 ''Dankjewel, het was heel fijn.''

❥ ''Lieve Pamela en Gerrit, Heel hartelijk dank voor deze audio opname ! Het was een mooie herinnering voor mij ! Ik wens jullie alle goeds en liefs.'' 

 ‘’Wauw, ik vond het een hele mooie en helende ervaring. Bedankt.’’

❥ ‘’Lieve Allemaal, Dankbaar voor ieder moment, in verbinding en liefde, Herkenning, bevestiging en Present! Lichtvolle groet,’’

 ‘’Super dankjewel ‘’

 ‘’Ik geniet van de channelings en daar ben ik na zoveel jaren nog steeds heel blij mee!’’

 ‘’Bedankt voor de zorgvuldige navraag of ik de mail had ontvangen.’’

 ‘’Ik was vergeten mijn e-mailadres achter te laten, ze hebben mij snel geholpen zodat ik toch nog mee kon doen. Bedankt.’’

 ‘’De meditatie was een eye opener’’

 ‘’Fijn om mee te mogen doen en dank jullie wel voor deze gelegenheid. ‘’

 ‘’Dank voor je lieve, mooie woorden en aandacht!’’

 

 ‘’Goh, wat een liefde voel ik (nu al) door jouw mooie reactie op mijn mailtje... dank! In warm zonnige verbinding,’’

 ‘’Het was zó’n herkenning... wat een fijne channeling(s) ‘’

 ‘’Prachtige tekst van Jeshua en Pamela doet t ook zo mooi rustig. Wat leuk en ontroerend dat ik me nu bij jullie aansluit. Veel liefs’’

 ‘’Dank je wel en dat het alle Licht mag brengen die we nodig hebben.’’

 ‘’Het heeft me zo geholpen me in een andere "mood", energieveld of hoe je het ook noemen wilt, te brengen. Ik denk dat het de eerste avond is sinds afgelopen 4 weken dat ik me weer voor het eerst in een soort 'octave-change' en daarbij ook 'geluk' voelde. Natuurlijk wordt ik beïnvloed door alle nieuwsberichten van buitenaf en hebben mij beïnvloed. De TV-interviews, de meningen, de al of niet strenge aanpak, aantal overledenen per land etc. Maar het werd mij ook duidelijk dat wij als 'wereld' en ik als persoon er wat mee moesten doen. Een verademing om naar Gerrit en natuurlijk vooral Pamela te luisteren. En hoopgevend. Vooral dat laatste. Love en Light.’’

 

Videoreeks In gesprek met Pamela en Jeshua

 

Pamela Kribbe en ik (Denise Diekstra) hebben een reeks van 6 prachtige video's gemaakt waarin we met elkaar in gesprek gaan over mooie onderwerpen die je wellicht interesseren. Ook zal Jeshua een aantal keer aan het woord komen.

Als je het leuk vindt kun je deze 6 delige serie kun je bekijken op ons YouTube kanaal The Good News Channel.


Wie is Pamela?

 

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. de bestseller Gesprekken met Jeshua en het meer recente De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Meer over Pamela lees je hier.

 

Wie is Gerrit ?


Gerrit Gielen is spiritueel hypnotherapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Meer over Gerrit lees je hier.

 

Wat is channeling?

 

Over channeling (het innerlijk ontvangen van spirituele boodschappen) bestaat nog steeds veel verwarring. Pamela's kijk erop – gebaseerd op haar ervaring – lees je hier.

Hier lees je de artikelen van Pamela en Gerrit


Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland