Manuela van der Knaap

Vertrouw op de kracht van het Licht - 2
Dit is deel 2 van het artikel ‘Vertrouw op de kracht van het Licht’ voor de maand juli 2024 en gaat over de volle Maan in Steenbok van zondag 21 juli 2024. Dit is opnieuw een grote stap in onze evolutie als mensheid.

Vertrouw op de kracht van het Licht - 1
In dit artikel kan je lezen over de actuele persoonlijke en collectieve processen voor de komende maand verbonden met de nieuwe Maan in Kreeft van zaterdag 6 juli 2024. Er is veel leed en manipulatie in de wereld zichtbaar en deze maand krijgen we mogelijkheden aangereikt om oude ervaringen uit oude tijden zoals Atlantis, Avalon en de Katharen te helen.

Een nieuwe innerlijke ruimte & manifestatie
Dit is de beschrijving voor de volle Maan in Steenbok van zaterdag 22 juni 2024. De chaos en vernieuwing is maximaal en al het oude begint uit elkaar te vallen. Ook lichamelijk is het heel pittig. Er wordt een bijzondere beweging van ons gevraagd om in de vernieuwing te kunnen meegaan. In dit artikel lees je daar mee over en ook over mogelijke hulpmiddelen.

De nieuwe Yin-Yang verbinding • Nieuwe Maan in Tweelingen 6 juni 2024
Dit is de beschrijving voor de nieuwe Maan van donderdag 6 juni 2024 en dus voor de processen van de komende maand.

Bevrijden van je Wezens-essentie. De grote doorbraak. Volle Maan in Boogschutter 23 mei 2024
Er is een grote transformatie bezig zich te voltrekken, die een correctie brengt voor de doorgeschoten yang-krachten en de yin-krachten bevrijdt. Daarmee wordt een nieuw evenwicht gecreëerd in ons en in de wereld.

Opheldering en de helende dialoog. Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024
Dit is de korte maar krachtige beschrijving van de nieuwe Maan in Stier van woensdag 8 mei 2024, die voor de komende maand actueel zal zijn.

Transparantie, Liefde en concreet loskomen van het duale leven. Volle Maan in Schorpioen 24 april 2024
Dit artikel gaat over de volle Maan in Schorpioen van woensdag 24 april 2024 en laat een diepe transformatie zien in jezelf en in de wereld. De kernwoorden zijn transparantie, zuiverheid en verbinding.

Jaarhoroscoop Eclips van verandering • Totale Super Nieuwe Maan Eclips 8 april 2024 in Ram
Dit artikel gaat over de bijzondere totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8 april 2024 in Ram. Het is een eclips met super bijzondere en unieke gebeurtenissen die op één moment samenkomen.

Jaarhoroscoop: De magie van jouw binnenwereld
Dit is de beschrijving voor de Maansverduistering in bijschaduw van maandag 25 maart 2024. Deze processen zijn werkzaam voor de komende jaren voor de innerlijke en persoonlijke processen.

Intense verandering & vertrouwen in het grote Plan • Nieuwe Maan in Vissen 10 maart 2024
Dit is de beschrijving voor de nieuwe Maan in Vissen van zondag 10 maart 2024, die voor de komende maand de processen laat zien die zich in ons en in de wereld ontvouwen.

Meer weergeven