Onze diensten


Naast het dagelijks publiceren van blogs die mogelijk verhelderend voor je kunnen zijn - op dat wat jij in jezelf aan het ontrafelen bent - organiseren wij ook evenementen, relax-retraites in het buitenland, bieden wij (gratis) audio opnames aan in onze webshop en geven wij (op aanvraag) telefonische consulten om onze medemens te ondersteunen.

Op deze pagina zie je onze diensten op een rijtje.


 

Actuele boodschap voor lichtwerkers door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

 

Elke eerste zondag van de maand is de gechannelde boodschap afgestemd op de energie van het huidige moment en er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s als:

❥ Emotionele heling van oude pijn

❥ Eenzaamheid en anders zijn

❥ Hooggevoeligheid

❥ Zielsontmoetingen

❥ Destructieve versus helende relaties

❥ Het werk van je hart vinden

❥ Angst voor zelfexpressie

❥ In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer worden de door Pamela Kribbe gechannelde boodschappen aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand online gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding. Door ons allemaal gelijktijdig te verbinden met deze energieën van het hart, wordt het hele netwerk op aarde: het netwerk gebaseerd op liefde – versterkt – geactiveerd zou je kunnen zeggen.


 

ET Channeling door Wieteke Koolhof • De ARJUN Channelings


Als interstellar channel, werkt Wieteke voornamelijk met Arjun van de Yahyel. Arjun fungeert als een portaal – of brug, naar informatie van het Universum, Interstellar kruisverbindingen, parallelle levens, en (altijd) het Hoger Zelf van cliënten.

De maandelijkse ARJUN Channelings zijn een open uitnodiging om ons allemaal gelijktijdig te verbinden met deze boodschap ‘vanuit de toekomst’ waarin onvoorwaardelijke Liefde en daarbij aansluitende Kosmische connecties al veel nadrukkelijker tot uiting zijn gekomen voor de mensheid en op Aarde. Hiermee maken wij deze energie in het NU op een dieper niveau beschikbaar voor ons bewuste Zelf en voor alle andere mensen met diezelfde interesse. Zo banen wij samen een energetisch pad voor anderen om op te volgen – mochten zij daarvoor kiezen.

Naast het gegeven dat Arjun altijd zijn uiterste best doet om zeer complete, diepgaande (en vaak ook humoristische) antwoorden te verstrekken, gebeurd er doorgaans ook van alles ‘op de achtergrond’.

 

De trilling waarop de YahYel met ons communiceren – reflecteert vaak informatie en energie aan ons terug – die ‘afkomstig is’ vanuit de dimensie(s) van ons eigen Hoger Zelf / onze Ziel en onze (menselijke) Collectieve Over- ziel.

 

Voor sommigen kunnen ook ET-aspecten vanuit hun eigen Ziels-verbinding, indien relevant voor hun pad - eventjes ‘iets dichterbij’ komen – door ‘in te tunen’ op deze ET frequentie.

Dergelijk energetische (ziels-) contact kan bewust dan wel onbewust ‘waargenomen’ worden door de ontvanger – resulterend in spontane inzichten, of emoties (als vreugde, ontroering of bijvoorbeeld ontspanning). Dit zal altijd afhankelijk zijn van de thema’s waar jij je op dat moment als mens doorheen aan het bewegen bent – en van de persoonlijke bereidheid tot positieve transformatie.

Hoewel het natuurlijk voor iedereen anders kan zijn, kunnen er tijdens een ET-channeling allerlei emoties worden ervaren. Bij sommige mensen beginnen de tranen van ontroering al te stromen zodra ze ook maar enige nabijheid van deze energieën voelen. Anderen hebben het gevoel dat ze op een bepaalde manier ‘thuiskomen’. Weer anderen beginnen te lachen of worden juist heel dromerig en stil.

 

Als mensen zich ontroerd voelen, is dat doorgaans omdat een dergelijke hoog frequente ineens zo tastbaar wordt, dat alle dingen die daar niet mee ‘matchen’ – ineens naar de oppervlakte kunnen komen (zoals een negatieve geloofsovertuiging over jezelf bijvoorbeeld). De reden dat we dit soms in die vorm manifesteren, is in alle gevallen om aan onszelf te laten zien dat we nu klaar zijn om dit soort onderwerpen te transformeren & achter ons te laten. 


 

Verbinding met de Ziel • Retraites


Met veel plezier organiseren wij retraites naar Gran Canaria, een prachtig Spaans eiland in de Atlantische oceaan. De nadruk ligt hierbij op het relaxen in verbinding met gelijkgestemden. Het is onze ervaring dat juist in een ongedwongen sfeer die vanuit gelijkwaardigheid is geboren, de energie pas echt vrijelijk kan gaan stromen. Als jij je op je gemak voelt, kan dat deel in jou, dat tot bloei wilt komen, zich op natuurlijke wijze voor je ontvouwen. 

De sfeer die wij bieden is er een van herkenning, compassie en vreugde, zodat ook dat deel van jou, dat liefde nodig heeft, zich veilig voelt om zich kenbaar te maken en zich te uiten. Want met het realiseren van jouw ware zelf en het ontdekken welke meester jij bent, gaat met het verwelkomen van jouw oudste pijnen en diepste angsten. Daarom ben jij het zelf die met de vrije wil de deur opent en ten alle tijden bepaalt hoe diep je wilt gaan in jezelf. 

Tijdens jouw reis bieden wij jou een helend veld van compassie aan en ondersteunen je waar dat nodig is. 


Lichtwerkers Nederland retraites zijn gebaseerd op ''Follow your highest excitement''

Wij doen namelijk niet aan ''afzien'' retraites. Bij ons ligt echt de focus op het genieten van alles dat het eiland ons te bieden heeft: de prachtige stranden van Maspalomas, de zwembaden, de boulevard, uitgaansgelegenheden, terrasjes. We laten onze innerlijke kinderen spelen en voeren veel diepgaande gesprekken .Misschien wil je wel met dolfijnen zwemmen of diepzeeduiken: dit is jouw retraite waar jij zelf invulling aan geeft.

Het allerbelangrijkste is: doen wat goed voelt voor jou: volg de weg van de hoogste vreugde.

Wegens de reset van 2020 / 2021 zijn de nieuwe data nog niet bekend. Zodra mondkapjes-vrij vliegen is toegestaan gaan we weer van start.

 

Om je alvast een beeld te geven kun je kijken op onze retraite pagina.

 

Webshop downloads


In onze webshop kun je (gratis) lichtactivaties, channelings en meditaties downloaden en luisteren in je eigen moment. Elke audio opname heeft een eigen thema en is gericht op dieper komen in jezelf wat betreft dat thema. Je wordt ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke ontwikkelingsprocessen bij de realisatie van jouw ware zelf.

De audio opname(s) die je besteld, ontvang je direct na je bestelling in je mailbox en kun je downloaden als MP3 bestand op je computer of telefoon. Zo kun je de opnames zo vaak luisteren als je wilt. 

Ook is het mogelijk een account aan te maken, zodat je ook via je account bij je downloads en toegang voor events kunt komen.


 

Bibliotheek


Via onze bibliotheek kun je lezen op een onderwerp dat je aanspreekt. Net zoals bij alle blogs geldt bij ons de enige regel: neem tot je wat jou ten diepste dient. Laat zijn, laat los wat niet met jou resoneert. 


 

Facebook


Al onze blogs, video premières en andere mooie dingen kan je dagelijks volgen via onze Facebookpagina's.

❥ Lichtwerkers Nederland
❥ Lightraisers Worldwide (Engels)
❥ Christ Consciousnesss (Engels)


 

Instagram


Ons persoonlijke leven delen wij op Instagram: Lichtwerkers Nederland


 

YouTube 


Op ons YouTube kanaal delen wij allerlei video's met onderwerpen die jou wellicht kunnen inspireren om de vlam in jezelf aan te wakkeren en brandend te houden voor jezelf, jouw ervaringswereld en dus ook je omgeving (omdat je van nature de wereld een betere plaats wilt maken :-)


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.