Wat kunnen wij voor jou betekenen?


Lichtwerkers Nederland biedt de gewenste ondersteuning aan in allerlei verschillende vormen en in de meest uiteenlopende situaties. Aanpassen kunnen wij als de beste en daarom kunnen wij je helpen met jouw hulpvraag op een manier die goed bij jou past.

Wij zijn maatschappelijke (licht)werkers die hun levenservaring en innerlijke wijsheden inzetten op brede maatschappelijke gebieden.

Uiteraard zijn wij ook inzetbaar voor crisisdiensten. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.
Lichtwerkers Sessie

Onze één op één sessies vinden plaats in onze praktijk in Noordwijkerhout Zuid Holland, telefonisch, online op de messenger en eventueel ook via whatsapp.


Lichtwerkers Traject

Als Lichtwerker in de wereld staan is een traject van 8 sessies die gebaseerd zijn op jouw hulpvraag. Nu ook met tussentijdse online whatsapp of bel ondersteuning.


Lichtwerkers Telefoon

Je kunt ons bereiken op 0909-0121 (80 cpm) voor Nederland en 0907-37073 (80 cpm) voor België op box 102 als je gebruik maakt van het bellen met credits.Healing op Afstand

Elke maand worden er afstandshealingen gegeven met een speciaal thema in groepsverband. De healing ontvang je gewoon thuis vanuit je luie stoel.

Transformatiereizen

Lichtwerkers Nederland organiseert transformatiereizen naar het eiland Gran Canaria, Spanje. De data's voor 2019 zullen zo spoedig mogelijk volgen.Lichtwerkers Event met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen