Onze diensten


Naast het dagelijks publiceren van blogs die mogelijk verhelderend voor je kunnen zijn - op dat wat jij in jezelf aan het ontrafelen bent - organiseren wij ook evenementen, relax-retraites in het buitenland en bieden wij (gratis) audio opnames aan in onze webshop.

 Op deze pagina zie je onze diensten op een rijtje.

De eerste zondag van de maand

In deze tijd vindt een intense transformatie plaats van ego naar hart. We laten angst gebaseerd denken en voelen los en bewegen toe naar een bewustzijn van overvloed en lichtheid. Tijdens deze overgang ontstaat er veel verwarring, onduidelijkheid en soms wanhoop.

Belangrijkste is dat je de stem van je eigen ziel gaat erkennen en voelt dat je bent opgenomen in een veld van gelijkgestemden. De maandelijkse boodschappen willen hierbij ondersteunen. Ze geven informatie over actuele thema’s in het leven van lichtwerkers nu.


 

Actuele boodschap voor lichtwerkers door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

 

Elke eerste zondag van de maand is de gechannelde boodschap afgestemd op de energie van het huidige moment en er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s als:

❥ Emotionele heling van oude pijn

❥ Eenzaamheid en anders zijn

❥ Hooggevoeligheid

❥ Zielsontmoetingen

❥ Destructieve versus helende relaties

❥ Het werk van je hart vinden

❥ Angst voor zelfexpressie

❥ In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer worden de door Pamela Kribbe gechannelde boodschappen aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand online gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding. Door ons allemaal gelijktijdig te verbinden met deze energieën van het hart, wordt het hele netwerk op aarde: het netwerk gebaseerd op liefde – versterkt – geactiveerd zou je kunnen zeggen.

Geplande evenementen

Door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen


Gratis audio opnames

Channelings Pamela Kribbe


Webshop

Events en opnames zijn te bestellen
 De maandelijkse channelings van Pamela Kribbe worden ook elke derde zondag van de maand georganiseerd in het Engels. Meer informatie daarover lees je op onze Engelstalige website: Lightraisersworldwide.com

Interstellar Channeling

De maandelijkse ARJUN Channelings zijn een open uitnodiging om ons allemaal gelijktijdig te verbinden met deze boodschap ‘vanuit de toekomst’ waarin onvoorwaardelijke Liefde en daarbij aansluitende Kosmische connecties al veel nadrukkelijker tot uiting zijn gekomen voor de mensheid en op Aarde. Hiermee maken wij deze energie in het NU op een dieper niveau beschikbaar voor ons bewuste Zelf en voor alle andere mensen met diezelfde interesse. Zo banen wij samen een energetisch pad voor anderen om op te volgen – mochten zij daarvoor kiezen.


 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

 

Als interstellar channel, werkt Wieteke voornamelijk met Arjun van de Yahyel. Arjun fungeert als een portaal – of brug, naar informatie van het Universum, Interstellar kruisverbindingen, parallelle levens, en (altijd) het Hoger Zelf van cliënten.

Naast het gegeven dat Arjun altijd zijn uiterste best doet om zeer complete, diepgaande (en vaak ook humoristische) antwoorden te verstrekken, gebeurd er doorgaans ook van alles ‘op de achtergrond’.

 

De trilling waarop de YahYel met ons communiceren – reflecteert vaak informatie en energie aan ons terug – die ‘afkomstig is’ vanuit de dimensie(s) van ons eigen Hoger Zelf / onze Ziel en onze (menselijke) Collectieve Over- ziel.

 

Voor sommigen kunnen ook ET-aspecten vanuit hun eigen Ziels-verbinding, indien relevant voor hun pad - eventjes ‘iets dichterbij’ komen – door ‘in te tunen’ op deze ET frequentie.

 

Dergelijk energetisch (ziels-) contact kan bewust dan wel onbewust ‘waargenomen’ worden door de ontvanger – resulterend in spontane inzichten, of emoties (als vreugde, ontroering of bijvoorbeeld ontspanning). Dit zal altijd afhankelijk zijn van de thema’s waar jij je op dat moment als mens doorheen aan het bewegen bent – en van de persoonlijke bereidheid tot positieve transformatie.

Hoewel het natuurlijk voor iedereen anders kan zijn, kunnen er tijdens een ET-channeling allerlei emoties worden ervaren. Bij sommige mensen beginnen de tranen van ontroering al te stromen zodra ze ook maar enige nabijheid van deze energieën voelen. Anderen hebben het gevoel dat ze op een bepaalde manier ‘thuiskomen’. Weer anderen beginnen te lachen of worden juist heel dromerig en stil.

 

Als mensen zich ontroerd voelen, is dat doorgaans omdat een hogere frequentie voor hen ineens zo tastbaar wordt, dat alle dingen die daar niet mee ‘matchen’ – ineens naar de oppervlakte kunnen komen (zoals een negatieve geloofsovertuiging over jezelf bijvoorbeeld). De reden dat we dit soms in die vorm manifesteren, is in alle gevallen om aan onszelf te laten zien dat we nu klaar zijn om dit soort onderwerpen te transformeren en achter ons te laten. 

Geplande evenementen

Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Bekijken op YouTube

Previews van de evenementen


Webshop

Events en opnames zijn te bestellenWebshop

 

In onze webshop kun je (gratis) lichtactivaties, channelings en meditaties downloaden en luisteren in je eigen moment. Elke audio opname heeft een eigen thema en is gericht op dieper komen in jezelf wat betreft dat thema. Je wordt ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke ontwikkelingsprocessen van de realisatie van jouw ware zelf.

De audio opname(s) die je besteld, ontvang je direct na je bestelling in je mailbox en kun je downloaden als MP3 bestand op je computer of telefoon. Zo kun je de opnames zo vaak luisteren als je wilt. 

Ook is het mogelijk een account aan te maken, zodat je ook via je account bij je downloads en toegang voor events kunt komen.

Bibliotheek


In de bibliotheek kun je een onderwerp uitkiezen dat je aanspreekt. Net zoals bij het lezen van alle blogs geldt bij ons de enige regel: neem tot je wat jou dient en laat de rest achter.

Social Media

Facebook

❥ Alle blogs en meer kun je volgen op onze Facebookpagina

Instagram

❥ Ons persoonlijke leven delen wij op Instagram

YouTube

❥ Gesprekken over boeiende onderwerpen met inspirerende mensen


 

Internationaal


❥ Lightraisers Worldwide (Engels)
❥ Christ Consciousnesss (Engels)

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.