Wat kunnen wij voor jou betekenen?


Wij kunnen ondersteuning bieden in verschillende vormen en in de meest uiteenlopende situaties. 

Wij zijn maatschappelijke (licht)werkers die hun levenservaring en innerlijke wijsheden inzetten in brede maatschappelijke gebieden.

Na de zoveelste pijnlijke gebeurtenis in je leven wordt je abrupt wakker geschud met als boodschap: krachtig op te staan in de grootsheid die je bent. Hoe vaak moet dat stuk in jou nog getriggerd worden voordat jij je bewust wordt dat jij de enige bent die dit kan veranderen.

Niemand kan het voor jou doen, maar je hoeft het ook niet alleen te doen.

Om dit daadwerkelijk te realiseren is het belangrijk dat je duidelijk bent over je intenties, wensen en behoeften. Dat jij jezelf in alle eerlijkheid durft aan te kijken en beseft dat je dit niet meer kunt negeren of verstoppen. Of er nu dingen spelen in je relatie(s), op je werk of in de familie, echt lichtwerk vraagt om een totaal vernieuwde houding en zal doorreiken in alle gebieden in je leven.

De wereld heeft krachtige lichtwerkers nodig! En wij helpen je graag met jouw transformatieproces.


We bieden hulp bij o.a

» Transformatieprocessen

» Hoogsensitiviteit 

» Hooggevoeligheid

» Paranormale begaafdheid

» Nieuwetijdskinderen

» ADD / ADHD

» Persoonlijkheidsstoornissen

 

» Traumaverwerking

» Emotionele en fysieke mishandeling

» Seksueel geweld

» Verslavingen 

» Eetstoornissen

» Depressies en Burn-outs

» Meditatie 

» Yoga

» Chakra's

» Energieheling

» Verwijderen van energetische koorden

» Suïcidaliteit
» Narcisten

» Pasgeborenen (huilbaby's)

» Rouwverwerking

» Sterfte begeleiding

» Contact met gidsen/engelen/overledenen
» Entiteiten

» Fibromyalgie

» Chronische pijnen

» Chronisch vermoeidheidssyndroom

» Hybriden / sterrenzaden

» BDE (bijna-doodervaringen)
» Vaccinatieschade


Informatie over

» (biologische) voeding

» Voedingsallergieën

          - Lactose 

          - Koemelk 

          - Histamine

          - Suikers

          - E-nummers

» Vegetarisch leven 
» Veganistisch leven
» Homeopathie

» Fytotherapie

» Supplementen

» CBD en/of THC olie (wietolie)

 

Ondersteuning bij het maken van keuzes

 

» Inentingen / vaccinaties 

» Chemotherapie

» De (gedeeltelijke) overstap van reguliere zorg naar alternatieve geneeswijzen

 

Zorgverzekeraar

 

» Na het sluiten van de natuurgeneeskundige praktijk zijn wij helaas niet meer aangesloten bij een 'zorg'verzekeraar.


 

 Telefonische ondersteuning


Als je van onze telefonische consulten gebruik wilt maken, is het belangrijk dat jij zo helder mogelijk omschrijft waar jij graag ondersteuning bij wenst te ontvangen.

 Ik wil graag een consult boeken

 

Door op de knop 'boek je consult' te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je jouw situatie kunt formuleren en wij contact met je op kunnen nemen.

* Als je in een ander land woont, dan mag je ons een mailtje sturen. Wij sturen je dan een handmatige dankoverschrijving.

 Niet goed geld terug actie


Tijdelijk hanteren wij de 'niet goed, geld terug' actie. Als je niet tevreden bent over onze ondersteuning, keren wij het volledige bedrag terug op je rekening. * De voorwaarde is natuurlijk wel, dat je dit binnen 24 uur aan ons laten weten.

 E-mailconsulten


* Op dit moment hebben wij geen ruimte meer voor nieuwe inschrijvingen voor e-mailconsulten. Als je weleens een e-mail consult van ons hebt gehad, dan ben je uiteraard welkom ons te mailen voor een nieuwe aanvraag.

 

60 minuten

Telefonische ondersteuning

 € 55,00 inclusief btw

 

90 minuten

Telefonische ondersteuning

 € 74,00 inclusief btw


 

Groepshealings op afstand


Bij elke healing word je ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke processen in deze bijzondere tijd.  De healings zijn lessen van de nieuwe tijd en brengen energie met een hoge frequentie over.

 

De healings zijn allemaal gericht op:

het verdiepen van de verbinding met jezelf  ervaren in je lichaam en daar de energie te laten stromen ღ losmaken en opruimen van oude gedachten, patronen en energie het dieper aarden van de nieuwetijdsenergie in je lichaam ღ verruimen van je bewustzijn ღ rust en ontspanning ღ vertrouwen ღ vergroten van liefde voor jezelf in contact komen met je zelfhelend vermogen.

 

Er hebben al honderden mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden als krachtig en diepgaand ervaren. 

 

De healings zijn op afstand en te ontvangen vanaf je eigen fijne plek: gewoon lekker thuis.

 

Energetische downloads


In onze webshop vind je audio opnames van verschillende lichtwerkers. Elke audio opname heeft een eigen thema en is gericht op dieper komen in jezelf wat betreft dat thema. Je wordt ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke processen tijdens jouw proces van ontwaken.

Om te voelen of het soort audio opname bij je past, kun je vanuit elke categorie één of meerdere bestanden gratis downloaden, die je kunnen helpen bij het maken van je keuze. 

De audio opname(s) die je besteld, ontvang je direct na je bestelling en kan je downloaden als MP3 bestand op je computer of telefoon. Zo kun je de opnames zo vaak luisteren als je wilt, graag zelfs! De ervaring leert dat bij regelmatig luisteren, je steeds weer een laagje dieper in jezelf kunt gaan en je weer 'nieuwe' dingen ontdekt.

Retraites


Wij organiseren vakantie retraites naar het eiland Gran Canaria Spanje met bekende spirituele sprekers. Deze reizen zijn bedoelt om je leven te verlichten, te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, te connecten met andere lichtwerkers en te genieten van alles dat dit eiland te bieden heeft.

In januari 2020 zijn er drie retraites gepland met Robert Bridgeman, Pamela Kribbe en Gerrit Gielen en René Diekstra.

Blogs


In samenwerking met heel veel andere lichtwerkers dragen we allemaal ons steentje bij om jullie 7 dagen per week te voorzien van nieuwe artikelen. 

 

Liefs, Davy en Denise

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required