Wat kunnen wij voor jou betekenen?


Lichtwerkers Nederland biedt de gewenste ondersteuning aan in allerlei verschillende vormen en in de meest uiteenlopende situaties. Aanpassen kunnen wij als de beste en daarom kunnen wij je helpen met jouw hulpvraag op een manier die goed bij jou past.

Wij zijn maatschappelijke (licht)werkers die hun levenservaring en innerlijke wijsheden inzetten op brede maatschappelijke gebieden.

Uiteraard zijn wij ook inzetbaar voor crisisdiensten. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.Lichtwerkers Sessie

Onze één op één sessies vinden plaats in onze praktijk in Noordwijkerhout Zuid Holland, telefonisch, online op de messenger en eventueel ook via whatsapp.


Wandel coaching

In het voorjaar van 2019 zullen de wandelsessies weer van start gaan in privé en groepsverband. Dit vindt plaats in de bossen, duinen en op het strand van Noordwijk(erhout).


Lichtwerkers Traject

Als Lichtwerker in de wereld staan is een traject van 8 sessies die gebaseerd zijn op jouw hulpvraag. Nu ook met tussentijdse online whatsapp of bel ondersteuning.Lichtwerkers Telefoon

Je kunt ons bereiken op 0909-0121 (80 cpm) voor Nederland en 0907-37073 (80 cpm) voor België op box 102 als je gebruik maakt van het bellen met credits.


Healing op Afstand

Elke maand worden er afstandshealingen gegeven met een speciaal thema in groepsverband. De healing ontvang je gewoon thuis vanuit je luie stoel.


Transformatiereizen

Lichtwerkers Nederland organiseert transformatiereizen naar het eiland Gran Canaria, Spanje. De data's voor 2019 zullen zo spoedig mogelijk volgen.Transformatie Retraites op Terra Nova in Zuid Frankrijk


Op een prachtige heuvel in het zuiden van Frankrijk ligt het centrum Terra Nova. Midden in het land van de Katharen, tegen de Pyreneeën aan. Terra Nova is als een modern klooster. Eenvoudig, maar prachtig en met een buitengewoon mooie energie. Daar wil ik met jou 5 dagen de diepte in. Deze retraite wordt gegeven door Robert Bridgeman en een gecertificeerde Bridgeman coach.

Opleiding tot Transformatiecoach

 

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.   Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen. De ziel, het onbewuste intuïtieve weten en reïncarnatie zijn lang afgedaan als onwetenschappelijk. De kracht van de Bridgeman Zelfrealisatie methode is echter dat ze methoden overstijgt en je uitnodigt eigen grenzen en kaders te verleggen.  

Deze opleiding is voor alle beginnende of gevorderde lichtwerkers, die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je eigen bezieling en leert vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je mensen vanuit deze ervaring kunt begeleiden naar een lichter leven. De opleiding vindt gedeeltelijk in Frankrijk plaats!