Onze diensten


Naast het dagelijks publiceren van blogs die mogelijk verhelderend voor je kunnen zijn - op dat wat jij in jezelf aan het ontrafelen bent - organiseren wij ook evenementen, relax-retraites in het buitenland, bieden wij (gratis) audio opnames aan in onze webshop en geven wij (op aanvraag) telefonische consulten om onze medemens te ondersteunen.

Op deze pagina zie je onze diensten op een rijtje.

 

Lichtactivaties door Lea van der Eem

 

Deze ondersteunen je bij het doormaken van jouw innerlijke processen tijdens het verhogen van je bewustzijn. De lichtactivaties bevatten lessen van de nieuwe tijd en brengen energie met een hoge frequentie over.

De activaties zijn allemaal gericht op:

 Het verdiepen van de verbinding met jezelf 

 Ervaren in je lichaam en daar de energie te laten stromen 

 Losmaken en opruimen van oude gedachten, patronen en energie 

 Dieper aarden van de nieuwetijdsenergie in je lichaam 

 Verruimen van je bewustzijn 

 Rust en ontspanning 

 Vertrouwen 

 Vergroten van liefde voor jezelf 

 Verhogen van je trillingsfrequentie.

 

Er hebben al duizenden mensen deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de activaties worden als krachtig en diepgaand ervaren.  Ze zijn op afstand te ontvangen, vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis. 

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

 

Elke eerste zondag van de maand  zijn de gechannelde boodschappen afgestemd op de energie van het huidige moment en er zal regelmatig worden ingegaan op centrale lichtwerkerthema’s als:

❥ Emotionele heling van oude pijn

❥ Eenzaamheid en anders zijn

❥ Hooggevoeligheid

❥ Zielsontmoetingen

❥ Destructieve versus helende relaties

❥ Het werk van je hart vinden

❥ Angst voor zelfexpressie

❥ In je kracht komen en je zielspad ontdekken

Elke keer worden de door Pamela Kribbe gechannelde boodschappen aangevuld door een meditatie van Gerrit Gielen , die aansluit bij de informatie op dat moment.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.

De boodschappen worden elke eerste zondag van de maand online gezamenlijk beluisterd, hetgeen een veld creëert van herkenning en liefdevolle verbinding. Door ons allemaal gelijktijdig te verbinden met deze energieën van het hart, wordt het hele netwerk op aarde: het netwerk gebaseerd op liefde – versterkt – geactiveerd zou je kunnen zeggen.

 

Webshop downloads

 

In onze webshop kun je (gratis) lichtactivaties, channelings en meditaties downloaden en luisteren in jouw eigen moment. Elke audio opname heeft een eigen thema en is gericht op dieper komen in jezelf wat betreft dat thema. Je wordt ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke ontwikkelingsprocessen bij de realisatie van jouw ware zelf.

De audio opname(s) die je besteld, ontvang je direct na je bestelling in je mailbox en kun je downloaden als MP3 bestand op je computer of telefoon. Zo kun je de opnames zo vaak luisteren als je wilt. 

Ook is het mogelijk een account aan te maken, zodat je ook via je account bij je downloads en toegang voor events kunt komen.

 

 

Bibliotheek


In onze database kun je een onderwerp naar keuze uitzoeken. Net zoals bij alle blogs geldt bij ons de enige regel: neem tot je wat jou ten diepste dient. Laat zijn, laat los wat niet met jou resoneert. 

 

YouTube


Op ons YouTube kanaal delen wij allerlei video's met onderwerpen die jou wellicht kunnen inspireren om de vlam in jezelf aan te wakkeren en brandend te houden voor jezelf, jouw ervaringswereld en dus ook je omgeving (omdat je van nature de wereld een betere plaats wilt maken :-)Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbriefLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland