Judith Loeffen

Als je bewustzijn niet synchroon loopt met de huidige wereld..
Vaak ervaar ik een breuk tussen mij en de wereld. Een gevoel niet van deze wereld en tijd te zijn. Dat uit zich in de kleinste en grote dingen.

De Pleiaden: de sterren van de vrouwelijke archetypes
Om die reden kunnen ze het moeilijk vinden om zichzelf goed te manifesteren en in op zichzelf staande vorm uit te drukken. Zij halen hun kracht vaak uit de verbinding met anderen en het onderdeel zijn van de groep.

Orion heling Energie update
Orion bewustzijn is dermate anders opgebouwd en ontwikkeld dat het ons kan helpen uit heel wat oude denkbeelden en beperkingen te breken waar we op aarde nog steeds collectief aan onderhevig zijn.

Het kind en de belofte
Dit kind brengt belofte, net zoals dat ene kind ruim 2000 jaar geleden ons een belofte kwam brengen. Een uitweg uit de duisternis die we als mensheid gecreëerd hebben.

Hoger bewustzijn van andere ver ontwikkelde planeten en levensvormen
Er is momenteel een ontwikkeling gaande waarbij veel mensen — die hier klaar voor zijn — via de kruin toegang krijgen tot hoger bewustzijn van andere ver ontwikkelde planeten en levensvormen binnen het Universum.

Wat waarheid is zal niet verloren gaan
Veel mensen zitten in processen waarbij ze afscheid moeten nemen van iets wat ze ooit dierbaar was, maar wat ze niet mee kunnen nemen op hun verdere reis naar het Licht.