Onderdeel zijn van de gehele beweging ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland


Velen van ons worstelen met de processen waar we doorheen gaan. Deze kunnen intens zijn in deze tijd van grote transitie. Niet eerder is de aarde in zo'n korte tijd door zoveel diepgaande veranderingen heen gegaan.

De mens is zichzelf door de tijden heen steeds meer als strikt individueel gaan zien, een op zichzelf staand wezen. De lijnen die ons allemaal verbinden; mens, natuur, aarde en de sterren, zijn voor een groot deel onzichtbaar voor ons geworden. Doordat we het begrip zijn kwijt geraakt dat wij net zo goed een onderdeel van de aarde zijn als dat onze armen en benen dat van ons menselijk lichaam zijn, vergeten we hoe groot de invloed van de aarde op ons is.

Geen proces maak je alleen door, je maakt het alleen op micro-niveau door omdat je maar een klein onderdeel bent van de gehele beweging. 'Afgescheiden van het geheel', zijn we nauwelijks nog in staat te zien dat onze processen eigenlijk veel grotere en veelomvattendere processen zijn die door ons heen werken. Zoals iedere cel in ons lichaam iets spiegelt van de processen waar wij als mens doorheen gaan, zo spiegelen wij als mens continu de aarde en de kosmos in haar processen.

❥ Sommige doen dit meer als anderen en deze zielen vormen - zeker in deze tijd - de ruggengraat van de ontwikkeling en heling die er collectief gaande is rond onze planeet aarde.

We maken deze periode een sterke ommekeer door waarbij we meer wakker zullen worden in dit besef. In het besef van hoe verbonden we werkelijk zijn.

 

Met dit besef komt een groter begrip van onze eigen scheppingskracht


Dit betekent ook dat we momenteel uitgedaagd kunnen worden om onze eigen scheppingskracht aan te gaan spreken en uit de rol van hulpeloos slachtoffer te stappen, een slachtoffer wat slechts is overgeleverd aan de omstandigheden.

Hoewel wij creëren met onze gedachten, is het de kunst om nu te gaan doorzien dat we alleen een zuivere werkelijkheid kunnen scheppen door in de eerste plaats vanuit ons hart te creëren. Alleen zo kunnen we onderscheiden welke gedachten werkelijk vrucht dragen en wat waardig is om uitgezonden te mogen worden. Wanneer we dit uitzenden doen via ons hart, creëren we vanuit de Bron en alleen van daaruit kan er gecreëerd worden in harmonie, balans en met oog voor de goddelijke orde.

Chaos komt nooit voort uit het hart, maar het hart is de enige die chaos weer kan verbinden en in een staat van Harmonie terug kan brengen...


♡ Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.