Nieuwe maan 29 juni 2022 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland
Wat vraagt tijd om verder te rijpen en de vorm aan te nemen die jij wenst? Veel mensen ervaren een soort van niemandsland momenteel: alles is mogelijk, maar wat wil je echt laten groeien of ruimte geven de komende tijd? Voel in stilte, erken je gevoelens, geef bestaansrecht aan jouw wensen en laat ze volgroeien. Het betekent dat je verantwoordelijkheid neemt, maar wel je leven kunt leiden vanuit hart en ziel. Vertrouw erop dat die manier nieuwe wegen zal openen en je dichter bij je bestemming...

Ont-moet je ware Zelf • Nieuwe Maan in Kreeft 29 juni 2022 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland
Dit artikel gaat over de nieuwe Maan van woensdag 29 juni 2022. De innerlijke en wereldse processen die beschreven worden in dit artikel zijn een maand actueel tot aan de volgende nieuwe Maan 29 juli 2022.

In waarheid is strijd onmogelijk ♥ Rani Savitri ♥ Lichtwerkers Nederland
Als ik iets tegen je zeg dat je niet wilt horen, of als je niet klaar bent om het te horen, dan zul je het onmiddellijk afwijzen. Wanneer ik handel op een manier welke indruist tegen wetten, regels en gezag, zal men mij straffen en in het uiterste geval opsluiten. Wat ik ook zeg, wat men ook zegt, er zal altijd strijd zijn, er zal altijd woede, ontkenning en onwetendheid zijn. Nooit zal het goed zijn wat je doet, wat je zegt, hoe je leeft, hoe je denkt, hoe je ervaart. Een ander zal het altijd..

Elektromagnetische update maandag 27 juni 2022 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland
Verstoringen: Extreme zonnewind in de nacht en elektronenstorm. Er is nog steeds hoge zonnewind snelheid die pittig hoog is. Tussen 03:00 en 07:30 uur was er opnieuw een extreem hoge zonnewind dichtheid (63 p/cm³).

Verbind je met je Goddelijke Vrouwenkracht ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland
Velen van ons zijn aan het opruimen, zowel letterlijk als figuurlijk. Op een diepere laag zijn er genezingsprocessen aan de gang. Als je jezelf aan het helen bent, wees geduldig en liefdevol en laat je hart en je buik je de weg wijzen.

Vragen en vertrouwen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland
Het is normaal dat je bij tijd en wijlen vastloopt in veranderingsprocessen op je innerlijke weg. Ieder mens dat op aarde 'onder de sluiers' leeft, beschikt over een beperkt bewustzijn dat grenzen heeft. Je kunt er vanuit je vrije wil voor kiezen om dat bewustzijn te gaan verruimen, of niet.

Zeven planeten op één lijn aan de hemel ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland
Vandaag staan zeven planeten samen met de Aarde op één lijn aan de hemel (waarvan 5 zichtbaar)- en dit is al maar liefst 1073 jaar geleden. De vorige keer dat er 5 zichtbaar op 1 lijn stonden was in 2004, en de volgende keer zal 2040 zijn. Je weet: zo boven, zo beneden. Wat in de kosmos gebeurt, heeft invloed op de Aarde en op elk mens.

De 666 energie en de Matrix ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De mens is de drager, het anker die de matrix in stand houdt, middels onbewustzijn en oude wonden en door zich van daaruit te gedragen in het leven. Dus daar waar je je in je groei telkens verder losmaakt van de oude overleefmechanismes, angsten, gebrek aan werkelijke gronding en bewustzijn, maak je je langzaamaan steeds losser uit de greep van de matrix. Net zolang totdat je opmerkt volledig in je eigen bubbel van multidimensionaal/ Godsbewustzijn te staan, waarbij je vrij bent van de matrix.

De invoering van een meer gecontroleerd systeem • Deel 2 ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland
En zo zie je maar - dat een politiek systeem gebaseerd op het rigide sturen van zijn bevolking, hoe altruïstisch de bedoelingen ook zijn, fundamenteel voortkomt uit angst. Het stelt in feite; dat zonder dit systeem - de hel zou losbreken. Of het nu hardop wordt uitgesproken of alleen van binnenuit wordt gevoeld – wanneer mensen geloven en beweren: "we hebben een rigide systeem nodig om ons te beschermen en ons leiding te geven" dan wordt dit de energetische boodschap die zij uitzenden.

Naarmate meer en meer harten zich openen...  ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Steeds meer mensen beginnen met nieuwe en meer geëvolueerde ogen te zien en beseffen hoe oorlog en geweld tegen medemensen slechts afscheiding en “macht over” vertegenwoordigt in plaats van dapperheid en grootsheid zoals wordt aangeprezen door degenen die ernaar streven het in stand te houden. Naarmate meer en meer harten zich openen voor een gevoel van Eenheid, zal de domheid om een medemens te doden omdat men wil wat de ander heeft of om welke andere reden dan ook, steeds duidelijker worden...

Meer weergeven

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.