Je hoeft niet meer te vechten van jezelf. Je hoeft jezelf niet meer te bewijzen. Omdat alles er al is. Alles wat je nodig hebt. Het leven is nu veel lichter. Je ziet waar je heen kunt. En volgt die weg met plezier. Het is wennen. Want je hoeft niet meer zoveel aan jezelf te werken. Je bent gewend dat iets veel moeite kost. Om het te bereiken. Maar dat is iets van de oude tijd.

Jullie zijn hele sterke zielen die al heel lang voorbereid waren op aarde te komen. Jullie wilden een belangrijke plek op aarde hebben in dit grote plan. Maar wij kunnen jullie niet vertellen met welke diepe liefde wij jullie volgen en helpen waar mogelijk. Jullie zijn nu aan het overstappen naar hogere lagen van jullie zielenontwikkeling. Dus gaan nu vanuit andere aspecten naar het hele gebeuren op de wereld kijken.

Het doel van onze ziel is om meester te worden en alle facetten en ervaringen te leren die er maar te leren zijn. Als we in een leven niet die dingen leren of ervaren die bedoelt waren om te leren of te ervaren dan komen we later in een ander leven weer terug om deze lessen opnieuw te leren. Het kunnen lessen of ervaringen zijn over loslaten, dankbaar zijn, accepteren, onvoorwaardelijke liefde, echt alle levenslessen die je maar kunt bedenken.

Je kan wel steeds water bij de wijn doen. Maar als je dat blijft doen, dan is de wijn zo verdunt dat je hem eigenlijk niet meer wil. Hij is namelijk niet meer puur, niet meer zoals hij hoort te zijn. Hij voelt niet meer als van jou. De werkelijke vraag is: durf jij te stoppen met water bij de wijn te doen? Durf jij werkelijk onbevangen naar de wereld en naar jezelf te kijken zonder alle vooroordelen en hardnekkige overtuigingen. Neem je het PUUR zoals het is?

De volle Bloemmaan heeft het thema ‘groeikracht en verbinding’. Voor onszelf betekent dit: in verbinding blijven met je wensen en plannen, en bijzaken van hoofdzaken scheiden, zodat je groeit of succes hebt op het gebied waar jij dat verlangt.

Er zijn weer intense energiedownloads. Deze dagen is vooral voelbaar. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid nieuwe energie die je lichaam moet verwerken. Alles wat jou van jezelf afleidt, en dus van je aarding afhaalt, belemmert het verwerken en doorstromen van de nieuwe energie.

Toen ik 23 jaar was ging ik voor de eerste keer trouwen... ik was zeer eenzaam en angstig, onbewust...van jongs af aan droomde ik van een man, de liefde van mijn leven, iemand die mij zou redden... iemand die mij gelukkig zou maken, ik was namelijk ongelukkig...alleen.... Na vier jaar huwelijk ben ik gescheiden, ik viel in een diep gat. Niet lang daarna diende zich een tweede huwelijkspartner aan... ook gescheiden, kinderen... een en al drama. We trouwden, we kregen een kind, we scheidden en...

Het denken vergaart informatie om zodoende tot “weten” te komen. En dat weten is erg beperkt heb ik gemerkt. Het hart “weet” door overgave, vertrouwen en vooral vreugde. Kennis van het intellect is lineair. Multi dimensionaal ervaren, weten en voelen is niet-lineair. Het is het openen van het Multi Dimensionale Zelf. Onmiddellijk kosmisch weten wordt geactiveerd. De veranderingen in de zon zijn voor velen niet onopgemerkt gebleven. De veranderingen in de nieuwe aarde frequenties ook niet.

Met geld kun je een huis kopen, maar geen thuis. Met geld kun je een klok kopen, maar geen tijd. Met geld kun je advocaten betalen, maar geen rechtvaardigheid kopen. Met geld kun je vrijtijdsbesteding kopen, maar geen vrijheid. Met geld kun je een mediator betalen tijdens een conflict, maar geen vergeving of innerlijke vrede kopen. Met geld kun je cadeau’s kopen, maar geen waardering en dankbaarheid.

Planeten, en dus ook de planeet Aarde, moeten doorheen de vierde dimensie ascenderen, zodat de trillingsfrequentie stapsgewijs aangepast kan worden. Ze worden, net zoals wij dat uiteindelijk ook in de vierde dimensie zullen doen, kristallijn. Het op koolstof gebaseerde lichaam wordt langzaam maar zeker in trillingsfrequentie, samen met de planeet, omhoog geholpen. En daarbij komt ook nog voor ons mensen dat ons DNA/RNA geactiveerd dient te worden, zodat we met ons volledige ontwaakte bewustzijn

Meer weergeven