Als het kind niet doet wat ''wij'' willen kunnen we boos worden of geërgerd reageren. Omdat het kind ons niet GEEFT wat wij vragen. Het kind geeft ons niet de aandacht (de energie) die wij hebben opgeëist van het kind door onze regels aan ons kind op te leggen. “Als jij jou zo en zo gedraagt dan verdien je liefde”. En weet je. Ouders kunnen hier niets aan doen, want zij zijn zelf niet heel. Zij hebben niet geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is.

Voor velen van jullie is dit een zware periode. De dagen worden korter er is in minder licht. Velen hebben de neiging de sombere gedachten weer meer toe te laten. ullie dierbaren leggen hun energetische handen op je schouder. Ze verlossen van de zware energie en maken jullie hoofden leeg. Je zult zien dat het lichter wordt in je leven. Je zal je gesteund worden.

Om ziek worden te voorkomen in de koude wintermaanden, kunnen we gelukkig zelf een hoop doen. Naast het slikken van Vitamine D is het ook heel gezond om iedere dag gember, kurkuma en kaneel te gebruiken. Waarom?

Nu met deze donkere dagen van december, keer je naar binnen. Nu je meer binnen bent is er minder afleiding. Je hebt zo hard aan jezelf gewerkt, dat jij jezelf niet kan vergelijken met de mens die JIJ vorig jaar was. De feestdagen zijn lang niet voor iedereen gezellige, laat staan gemakkelijke dagen. De pijn wordt ook in dit licht uitvergroot. Die pijn kan niemand van je wegnemen.

Je hebt altijd iemand anders NODIG gehad als REDEN om te leven. Die reden kan elk moment verdwijnen. Zodra je iets anders dan je EIGEN wezen REDEN maakt om te leven, beledig je jezelf. Je vernedert jezelf. En dit soort vernedering wordt ondersteund. Je hebt je leven gedegradeerd. Je hebt je waardigheid verloren, je zelfrespect. De leegte welke in ieder van ons leeft, kan nooit door een ander worden opgevuld. Het opvullen van die leegte met anderen is een ziekelijke, egoïstische aangelegenheid.

Veel mensen worstelen met overgewicht. De verleidingen van de moderne maatschappij waar we in leven zijn groot. Je kunt gewicht zien op vier niveaus: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. In deze blog leg ik je graag uit wat je per lichaam kunt doen om jezelf in de vorm te krijgen die je van binnen voelt dat je hebt.

Onze Love D is naar Rishikesh India gegaan voor een yogaopleiding van 500 uur. Een reis die heel diep gaat voor de persoonlijke ontwikkeling. Je wordt fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel van alle kanten uitgedaagd en je mijn comfortzone gehaald.

De vlam lijkt in de pan. Het spel van de eindtijd. Bevolking die zijn stem laat horen. De leeuw in actie. De onderdrukking die bot viert. Emoties die hoog oplopen. De eindiging van een tijdperk. Van de matrix. Van de illusie die ons gevangen hield. Maar ons ook zoveel geleerd heeft.

Pfoeh mensen, ook nu weer zijn het pittige energiedagen en -nachten. Ons lijf is niet aan deze energie met een hogere frequentie gewend en het is een flinke klus en vraagt tijd en ruimte om te kunnen integreren. Het energiewerk gaat ’s nachts gewoon door. Het kan zijn dat je vaker wakker bent of onrustiger slaapt. ’s Ochtend kan je het gevoel hebben niet uitgerust te zijn, ontzettend zwaar wakker te worden en moeite hebben met opstarten.

Zorg goed voor je lichaam en heb het lief. Maar identificeer je er niet mee... Zorg goed voor je mind en heb het lief. Maar identificeer je er niet mee... Zorg goed voor je emoties en heb ze lief. Maar identificeer je er niet mee... Zorg goed voor je naasten en heb ze lief. Maar identificeer je er niet mee... Zorg goed voor je werk en heb het lief. Maar identificeer je er niet mee... Zorg goed voor je spullen en heb ze lief. Maar identificeer je er niet mee... Zorg goed voor je herinneringen en...

Meer weergeven