Een maand voor de Lente-equinox, en in de naweeën van een krachtige Volle Maan, kan je twee kanten op. Je kan beseffen dat je alleen maar dat op je pad krijgt wat je aan kan. Dat je alle liefde, wijsheid en kracht in je hebt om in en voor jezelf die harmonie, die relaties, die job, en dat leven te creëren die je voor jezelf verlangt, maar dat dit niét vanzelf gaat. Dat heeft tijd nodig, een positieve maar ook realistische (goed gegronde) mind-set, en veel bereidheid om te doen wat nodig is.

Lieve brenger van licht! Ben je klaar voor de next level? Ben je klaar voor de volgende stap op je zielenpad? Wat steeds belangrijk voor je wordt is de vraag: is dit in overeenstemming met mijn hoogste goed? Je hoogste goed, is alles wat in alignment is met je Zuivere Wezen. Je bent hier op Aarde om ervaringen te meesteren en om te zetten in licht. Het transformeren van oude patronen is in werkelijkheid veel simpeler dan je denkt! Je hoeft jezelf alleen maar af te vragen of het je verlicht of...

In onze zoektocht naar liefde vergeten we dat we zelf liefde zijn. Het verlangen naar een verbinding met een geliefde is echt maar we vergeten dat we deze liefde zelf zijn, en dat we in de zoektocht niet doorhebben dat we naar ons innerlijke geliefde zoeken. We hebben een verhaal verzonnen waar we deze liefde op iemand projecteren. Hierdoor blijf je afhankelijk van de ander die je liefde geeft. Maar deze liefde is een groot veld die in feite onpersoonlijk is en via een individu handen en voeten...

Maak voor jezelf duidelijk waarin jij je energie wilt stoppen en naartoe wilt uitsturen. Niet alleen de grenzen van de buitenwereld, maar ook de grenzen van de binnenwereld zijn eindeloos; onze mogelijkheden en creatiekrachten zijn oneindig. Wat ga je zaaien de komende tijd? Wees de magiër die je bent: geef richting aan je inspiratie, talenten en mogelijkheden, gebruik je wilskracht. Welke actie ga je ondernemen, welke nieuwe stap ga je zetten?

Deze Volle Supermaan in Maagd is de tweede van een reeks van drie. 2019 is écht het jaar van manifestatie. Vernieuwing, verandering en aarding zijn de kenmerken van deze Maan in Maagd. Op deze vlakken kun jij dan ook flink worden uitgedaagd. Om het verleden los te laten, alleen dan kan de toekomst zich ontvouwen.

In dit bericht lees je over de huidige achterliggende processen en energieën die zichtbaar worden rond de volle Maan dinsdag 19 februari. Over verbinding vanuit vrijheid en behoudt van jezelf en wat jij nodig hebt om de liefde toe te laten.

Oude sporen van vernietiging willen uit jouw cellen gewist worden. Traumatische beelden van jouw veelvuldige ontgoddelijking en ontmenselijking zullen vervangen gaan worden door die waarin je geëerd wordt vanwege jouw ware afkomst. Jij bent het zelf, die vrede kunt sluiten met de angst en pijn in de wonden van je persoonlijkheid, via het liefdevolle licht dat je vanuit de Heilige Graal in je draagt. Eer dat Licht, dat nooit meer gedoofd kan worden.

Ik kon niet voelen en dat was mijn manier om te ervaren dat ik hier op Aarde aanwezig was. Kinderen snijden in zichzelf om diezelfde reden. Om aandacht. Niet alleen van de buitenwereld, maar van zichzelf. “Leef ik?”, “waarom voel ik niks?”. Of ze verminken hun lichaam omdat ze dat niet willen zijn. Want dat zijn ze ook niet, hun lichaam. We zijn Spirit. Het is allemaal een manier om weerstand te bieden en om te leren gaan met onze terugkomst op de Aarde.

Ik ben die ik ben. Dat klinkt je misschien niet nieuw in je oren, maar…… Vanuit het universum wordt ons transformatieproces met grote belangstelling gevolgd. Daar zijn zij verwonderd en verbaasd. Daar heerst een hele andere stemming dan bij de mens. In het universum stroomt de liefde, het licht en vooral de bewondering voor de mens op aarde.. Dat die mensen zo “gemakkelijk” door die transformatie gaan. Zij zien dat er heel intensief, dag en nacht, wordt gewerkt. Wat is dan het grote...

Het is belangrijk dat we leren stil te staan bij hoe we ons voelen en opmerken waar onze energie verloren gaat omdat we als mensen gauw geneigd zijn pijnlijke stukken in onszelf te onderdrukken. Deze pijnlijke delen kunnen zich uiteindelijk vastzetten in ons lichaam omdat deze gehoord en gezien willen worden.

Meer weergeven