Is het mogelijk dat God zich bemoeit met vrije keuze? De vrije wil? Wees je bewust. Wees bang. Roep de exorcist. Doe iets, want alles wat je niet begrijpt en mogelijk multidimensionaal is, moet wel van de duivel zijn. Dit is wat jullie is geleerd.

We zijn magneten voor Liefde en Licht!
Tijdens de komende weken zullen we ons nog meer bewust worden dat ‘de imperfecties’ in oorsprong nooit bij ons als mensen gehoord hebben. De illusies van onvolkomenheden komen voort uit het gemanipuleerde DNA (o.a. ontstaan tijdens experimenten op Atlantis, en deze zetten zich nu in andere vormen voort bij diegenen die zich nog niet op het Licht richten).

Oud Egyptisch Nieuw Jaar & de opening van de Leeuwenpoort
Op 26 juli opent zich energetisch de Leeuwenpoort, ten tijde van het Oud Egyptische nieuw jaar en een dag na de Dag buiten de Tijd. Net als de Maria Magdalena dag en het oud Egyptisch nieuwjaar, komt ook de Leeuwenpoort elk jaar ‘terug’.

De Dag buiten de Tijd: 25 juli
Vanuit de Tzolkin of Maya kalender is 25 juli de Dag buiten de Tijd. De Maya kalender kent dus in feite maar 364 dagen in plaats van 365 dagen en dat betekend dat 25 juli een dag is die ‘over’ is.

De Poortwachters
Jullie zijn werkelijk bezig met een nieuwe geboorte. Vlak voordat het nieuwe zich aandient, is er altijd een moeilijk moment: de doodstrijd van het oude. Maar laat je daardoor niet misleiden. Ik wil jullie nu wijzen op drie valkuilen die jullie kunnen tegenkomen in het loslaten van het oude.

Ware Kracht is waar het Goddelijke in jou leeft
Het zijn niet onze persoonlijkheden van 2000 jaar geleden die naast jou staan. Het is de goddelijke, bewust aanwezige essentie, die wij destijds als Yeshua en Maria Magdalena belichaamden, die zich met jouw bewustzijnsveld kan verbinden.

Maria Magdalena Dag
Sinds 2016 heeft de paus 22 juli omgedoopt tot Maria Magdalena dag. Een heel bijzonder gegeven dat de kerk het Vrouwelijke, wat zo direct naast Yeshua (Jezus) heeft gestaan - na eeuwen van verkettering - eindelijk erkenning geeft.

Parentificatie, wanneer de grenzen vervagen, waar blijf jij dan?
Het betekent dat je niet op de goede plek staat binnen je familiesysteem. Als kind wordt je dan heel snel volwassen en neemt de zorg over, puur uit nood en onbewust voor je interne veiligheid.

Discovering the meaning of suffering
In de channeling van vanavond zal Jeshua verduidelijken hoe de ziel wordt aangetrokken tot wat ze wil leren. Ze trekt omstandigheden aan die haar blinde vlekken centraal stellen. De ziel trekt duisternis aan (crises, uitdagingen) om zichzelf in staat te stellen er licht op te schijnen.

Energetische update
In deze prachtige zomerdagen kan de 'energie' toch vrij intens aanvoelen, wat kan leiden tot spanning en/of vermoeidheid in de spieren, trek in zout/vet/zoet/veel, gepiep in de oren, verhoogde emotionele spanning, enz.

Meer weergeven