Is dat niet iets waar we allemaal een beetje bang voor zijn: om afgewezen te worden, in welke vorm dan ook? Hoe zou het leven toch zijn als er geen grenzen bestonden in gedachten en handelen. Dat je niet leeft vanuit angst, maar vanuit liefde! Het lijkt erop dat het leven dan een stuk makkelijker is, denk je niet? Maar dan komt er ook weer ter sprake dat we hier zijn om te leren, en dat alles ying en yang is om de balans te hanteren.

Angst mag er zijn, maar laat je niet leiden door je angst. Veel mensen laten zich leiden door angst. Dat is zo jammer, je doet jezelf zo veel tekort. Vecht niet tegen je angst, maar kijk er eens naar. Waar komt die angst vandaan?

Je wordt stilaan in de richting gebracht van waaruit je in 2020 zal vertrekken, en je bouwt stap voor stap aan (de nu nog vage) nieuwe setting voor een belangrijk keerpunt in je incarnatie. Zorg dan ook goed voor je lichaam, want dat zal moeten assimileren aan de gestage hoge trilling, zeker in de powermaanden. Hou van jezelf, sta 100 % achter je Zelf, en aarzel niet jouw Zelf-bewustzijn, jouw Licht, je oneindig mededogen, je inspiratie en wijsheid te delen..

We worden met zijn allen meer en meer bewust. Er komt steeds meer spirituele energie naar de aarde wat mensen beïnvloedt. We ontwaken en worden meer bewust in rap tempo. En dit is de reden dat de schoen gaat knellen. Jij groeit spiritueel en wordt meer bewust maar je partner doet dit niet. En wat doe je dan?

Toeval / synchroniciteit. Het samen opvallen en twee gebeurtenissen. Door de enorme stijging van de energie zijn wij heel snel aan het veranderen. Ik zie een duidelijke verandering in de mensen die daar bewust in bezig zijn. Er is zelfs over de laatste zes weken een duidelijk verschil te zien. Er wordt meer voor zichzelf gekozen. Een aantal maanden geleden deed dit onderwerp nog veel stof opwaaien. Het is toch egoïstisch om voor jezelf te kiezen? Je moet de ander toch ook helpen?

Alles is in principe energie maar de toepassing en de vorm zoals wij het hanteren in het dagelijkse leven is natuurlijk anders, maar de basis en diepste kern van alles heeft te maken met energie stromingen al dan niet aangestuurd door ons bewustzijn. Kijk je verder dan is het eigenlijk ons bewustzijn dat moet stromen en vormt alles de vorm waarin het plaats vind. Energie mag krachtiger worden, positiever en meer bewust gestuurd worden. Dat is een proces in ons zelf.

De eerste stap naar verandering begint bij jezelf. Vraag je niet af, waarom iemand jou iedere keer pijn doet. Maar vraag je af, waarom jij dit iedere keer laat gebeuren.

De begrippen karma en reïncarnatie zoals die gewoonlijk gebruikt worden, hangen nauw samen met ons tijds- en causaliteitsbegrip. Reïncarnatie of wedergeboorte betekent dat we meerdere levens hebben. Dingen die we in onze vorige levens gedaan hebben liggen vast en bepalen het heden; dit is ons Karma.

Ik denk dat ieder van ons in zijn jeugd met zaken te maken heeft gehad die niet ideaal zijn verlopen. De een meer als de ander. We zijn ons niet vaak bewust dat ervaringen in onze jeugd opgedaan je hele leven kunnen blijven hangen. Zelfs je hele leven kunnen bepalen. Wat je meemaakt in je jeugd, hoe de band met je ouders was en wat er op school gebeurt is heeft grote invloed op hoe je later in het leven staat.

What will you contribute in Love, for the Love And with Love to yourself? What is the Love you contribute to the world? Or do you only follow your ego and What keeps you limited in its boundaries?

Meer weergeven