Dit bericht gaat over de brand in de Notre Dame die op 15 april 2019 begon. Het raakt veel mensen diep en ik heb hier mijn beschrijving gegeven met mijn astrologie en ervaringen als achtergrond. Paris is 'Par Isis', de stad van de godin Isis. De zachte goddelijke oerkracht van het goddelijke vrouwelijke die voorbij gaat aan het afgescheiden mannelijke of vrouwelijke krijgt de kans om te herrijzen. Deze gebeurtenis is een kans om het gewonde mannelijke en vrouwelijke te overstijgen.

In de loop van onze ontwikkeling raakt het innerlijke kind steeds meer op de achtergrond, waardoor we steeds meer afgesloten raken van onszelf. Angsten zijn er voor in de plaats gekomen. Door deze angsten is het moeilijker om in ons eigen licht te gaan staan. Vaak zit het innerlijke kind verscholen achter de beschermings- en verdedigingsmechanismen en valt het niet mee om daar contact mee te krijgen. Het kan zijn, dat als je je innerlijke kind meer aandacht gaat geven, het spontaan begint..

De oversteek van de 3e naar de 5e dimensie is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het was voor iedereen een les om zich goed staande te houden. Je bent zo gewend om te moeten “werken” aan jezelf. Zie die 3e dimensie als een koffer met oude, sombere kleren. Wij zitten nu in de periode van het licht. Je mag die oude koffer inleveren.

In de levensles Zijn worden we uitgenodigd om te leren dat we heel zijn; we hebben niets nodig buiten onszelf, geen liefde, geen vervulling of troost. Mensen die in dit leven werken met deze levensles ervaren vaak een leegte, waardoor ze voortdurend op zoek zijn om die te vullen. Sommigen doen dit door (teveel) te eten, drinken, drugs, werken of door voortdurend druk te zijn met allerlei activiteiten. Anderen trachten deze leegte te vullen door zichzelf te verbeteren.

Lichtwerkerszielen hebben allemaal ervaring met diepe crisis, levens-ontwrichtende crisis. Ik praat op zielenniveau, dus die crisis kan ook in een ander leven hebben plaatsgevonden of in je vroege jeugd. Ik schets deze ontwikkelingsgang in heel grote stappen. Waar ik naartoe wil, is dat jullie als lichtwerkers op zielsniveau in de fase van ouderdom zijn aanbeland. Jullie geven je niet zo makkelijk meer aan de wereld.

''Moeten hoort er niet meer bij.'' Je kunt niet meer moeten van jezelf. Want dan loop je vast. Dan hou je vast en is er geen stroming meer. Het water vertroebelt. En het leven gaat langzaam dood. Dat gebeurt letterlijk wanneer je vast loopt. Geen zorgen. Maak je leven maar gemakkelijk. Je mag geven wanneer jij dat wilt. En geef eerst jezelf wat. Want anders is er niks te geven.

Afwijzing en verlating bleken levens issues te zijn waarin ik nog het een en ander uit te werken had. Steeds meer werd ik mij bewust van mijn kracht hetgeen mijn herstelproces in een opwaarts spiraal bewoog. Hulpverleners rondom mij heen gaven mij aanwijzingen richting de problematiek waar ons gezin onder gebukt was gegaan. Verbaasd stond ik te kijken naar hetgeen mij aangereikt werd en volledig onbekend was: Narcisme.

De mensen maken zich allemaal heel erg zorgen… ze maken zich zorgen dat het niet meer goed komt. Dat er oorlog komt dat er ongeregeldheden komen… en die angsten drijven de mensen tot beslissingen die niet vanuit de liefde, vanuit het hart wordt genomen…

Wanneer de volgende gedachte zich aandient, neem deze bewust waar en laat die gedachte er volledig zijn. Zie het voor wat het is in dat moment: er wordt een gedachte gedacht. Stop dan en daar het verhaal. De gedachte zal jou loslaten en je niet meer lastigvallen. Niet omdat die gedachte in de eerste plaats lastig was maar omdat je het jezelf niet langer onnodig lastig maakt...

Ik ben in dit leven als vrouw geboren. Daar heb ik heel bewust voor gekozen. In dit leven werd me gaandeweg duidelijk dat ik de confrontatie wilde aangaan met alle wonden die ik draag vanuit mijn vrouwenlevens die zwaar, triest, angstig, pijnlijk, onterend en ontkrachtend zijn geweest. Mijn grootste angstdeel droeg nog veel holografische beelden en pijn van Auschwitz, waar ik in mijn vorige leven als jonge, Poolse Joodse Anna de meest gruwelijke experimenten heb ondergaan.

Meer weergeven