Gastauteur

Verankerd in het Zijn
Verankerd in het Zijn, enkel volgend de stroming van jouw Pure Zonneschijn. Elke handeling ontstaat vanuit daar als vanzelf, elke actie is gedragen door het Zelf. Waardoor het moeiteloos gaat, en Alles vanzelf ontstaat.

Waarom ontstaan er problemen als waarheid en leugens samenkomen?
Wat je innerlijke wereld betreft: als je voor de eerste keer de waarheid vindt, ben je thuis, op je gemak, ontspannen, zo sterk dat jij alleen genoeg bent om de hele wereld aan te kunnen. Die problemen zijn triviaal. Wat je met de waarheid vindt, is zo’n schat, dat als je het eenmaal kent, je het niet meer kunt inruilen voor leugens.

Bewuste relaties
We naderen een periode waarin relaties klaar zijn om een ingrijpende verandering te ondergaan. Het huidige paradigma werkt niet. Mensen zijn ontevreden over de liefde; mensen weten niet hoe ze relaties kunnen laten werken. De ineenstorting dwingt ons om richting bewuste liefde te gaan.

In het hart der trauma's
Volg je trauma tot de verwoestende kern, tot het hart van de duisternis, dan zul je onvermijdelijk de oerwond ontmoeten, de pijn van alle pijnen.

Een ontzettend waardevol geschenk..
Vandaag gaf mijn zoon van 3 mij een ontzettend waardevol geschenk. We speelden aan tafel met de Playmobil. Het beeldde voor mij een situatie uit die ik zo'n 14 jaar lang dagelijks op school gevoeld heb.

Je gaat het je op een dag realiseren...
Je gaat het je op een dag realiseren. Dat geluk nooit ging over je baan of je diploma's of het hebben van een relatie. Geluk ging nooit over het volgen van de voetstappen van degenen die voor je kwamen, het ging nooit over hetzelfde als anderen zijn.

Het onvermogen om steun van anderen te krijgen is een trauma-reactie
Je “ik heb niemand nodig”, “ik doe het gewoon allemaal zelf” conditionering is een overlevingstactiek. En je had het nodig om je hart te beschermen tegen misbruik, verwaarlozing en verraad.

Vrouw met migraine wordt gered van overdosis medicijnen
Ik ben altijd extreem gevoelig geweest voor medicijnen, maar op dat moment dacht ik daar niet aan. Ik was alleen gefocust op het verlichten van de ondraaglijke pijn.

Laten we eens stilstaan bij de aard van duisternis...
Dit is een van de grootste mysteries die er bestaan en je hebt er is je leven zoveel mee te maken dat je je niet kunt veroorloven er niet over na te denken.

Adelaar symboliek: de spirituele betekenis
Adelaars zijn één van de krachtigste vogels die door de lucht zwerven, met hun koninklijke hoofden, grimmige snavels en peinzende ogen die een sfeer van magnetisme en belangrijkheid uitstralen. Ze trekken je aandacht terwijl ze boven je hoofd vliegen, en het is moeilijk om niet te stoppen en te staren als je er eentje opmerkt. Dus, wat betekent het als je een adelaar ziet? Wat is de symboliek en het spirituele belang?

Meer weergeven