Agenda


Video channeling: Onderwijs

 Zondag 26 september 2021, 20:00 uur door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra

 
Deze transmissie zal gaan over educatie vormen op aarde en bij de Yahyel. Vragen die we tot nu toe verzameld hebben rond dit onderwerp gaan onder andere over: De druk die ligt op kinderen en jonge mensen, wel of niet weten ‘wat je wil worden later’, de invloed van de media in onze maatschappij, bewust ouderschap en thuisscholing, pesten en (zelf) vergeving, kinderen van de nieuwe tijd en meer. Stel jouw vraag aan Arjun.Het lichaam als gids

 Zondag 3 oktober 2021, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen Nederlands

 

Als het gaat om spirituele raad wenden we ons vaak tot leraren, boeken of andere bronnen van kennis buiten ons. Maar één van de meest wijze leraren is ons heel nabij: ons lichaam. In deze channeling nodigt moeder Aarde je uit contact te maken met je lichaam als energieveld en laat ze zien hoe je de daarin aanwezige informatie met je intuïtie kunt ‘lezen’. Ze wil je ook laten voelen dat je lichaam als energie een uitdrukking is van je ziel en dat jij hier in aardse vorm een bijzondere bijdrage te leveren hebt aan het geheel. 


Door je bewust te worden van de taal van je lichaam, kom je in contact met wat jou ten diepste bezielt.


Halloween special

Videochanneling, zondag 31 oktober 2021, 20:00 uur

 

In deze transmissie gaat Arjun niets uit de weg! Gooi al die spookverhalen maar op tafel & let’s have some fun with this! 😉 Opmerking voor wie hier de kriebels van krijgt; weet dat de Yahyel alleen maar zelf-bekrachtigende boodschappen delen en dat juist het aankijken van het duister – hetgeen is wat ons helpt – om het te transformeren naar licht. Stel jouw vraag aan Arjun.
Elke week organiseren wij energetische bijeenkomsten met Pamela Kribbe, Wieteke Koolhof en Davy Diekstra. Deze kun je ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. Hierbij maken we gebruiken van audio opnames die we voor het afgesproken moment gebruiken. 

Voor de channelings van Wieteke geldt - als aangegeven - dat de channeling ook via videobeeld te volgen is.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.  


 

Heb je er eentje gemist?
Alle events zijn na te bestellen in onze webshop

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.