Agenda


Halloween special

Videochanneling, zondag 31 oktober 2021, 20:00 uur

 

In deze transmissie gaat Arjun niets uit de weg! Gooi al die spookverhalen maar op tafel & let’s have some fun with this! 😉 Opmerking voor wie hier de kriebels van krijgt; weet dat de Yahyel alleen maar zelf-bekrachtigende boodschappen delen en dat juist het aankijken van het duister – hetgeen is wat ons helpt – om het te transformeren naar licht. Lichtwerkers en het economisch systeem

Zondag 7 november 2021, 20:00 uur Nederlands

 

Het wordt steeds duidelijker dat de uitgangspunten van ons economisch systeem, met name de nietsontziende focus op groei van productie en consumptie, in strijd zijn met de belangen van de aarde, de natuur en dus uiteindelijk ook de mens. Ons economisch systeem is "ontaard'", het heeft geen verbinding met de aarde als levend, bezield wezen en eigenlijk ook niet met de mens als bezield individu. Je wordt als succesvol gezien als je goed meedraait met de consumptie en productiemolen: dat vraagt eerder om aanpassing dan om bezieling.


Jeshua gaat deze keer in op de vraag hoe we vanuit bezieling kunnen leven terwijl we in deze maatschappij 'moeten' functioneren: we hebben geld nodig, een huis, een baan. Hoe kunnen we geaard blijven en trouw aan het licht van onze ziel, terwijl de kern van het economisch wereldbeeld ons de andere kant optrekt?Elke week organiseren wij energetische bijeenkomsten met Pamela Kribbe, Wieteke Koolhof en Davy Diekstra. Deze kun je ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. Hierbij maken we gebruiken van audio opnames die we voor het afgesproken moment gebruiken. 

Voor de channelings van Wieteke geldt - als aangegeven - dat de channeling ook via videobeeld te volgen is.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.  


 

Heb je er eentje gemist?
Alle events zijn na te bestellen in onze webshop

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.