Agenda


Vanaf februari 2023 worden de maandelijkse audio channelings aangevuld met een korte video channeling waarin Pamela een helende meditatie doorgeeft van Jeshua of Maria Magdalena / moeder Aarde / Maria.

 

Je ontvangt dus voortaan naast de gechannelde audio lezing ook een video van ongeveer 10 minuten, die meer een energetische boodschap overbrengt, gericht op heling, zelfherinnering en vreugde.

 

Jaar abonnement 2023

 

Tot en met zaterdag 4 februari 2023 is het mogelijk om een jaarabonnement te nemen op de maandelijkse on line channelings van Pamela met inleiding en meditaties van Gerrit. De afzonderlijke on line bijeenkomsten gaan 15 euro kosten en vinden iedere eerste zondag van de maand plaats om 20:00 uur.

 

De prijs van het jaar abonnement zal 121 euro bedragen.


 

Vrij worden van schuld en schaamte gevoelens


Wanneer we ons schuldig voelen of schamen, voelen we ons slecht over onszelf. De bron van dit slecht voelen ligt in een oordeel buiten ons: we hebben gefaald, een misstap begaan, voldoen niet aan ‘hoe het hoort’.

 

Jeshua gaat in op de vernietigende kracht van schuld en schaamtegevoelens en laat zien hoe de christelijke traditie deze heeft verspreid vanuit een zeer negatief mensbeeld dat gebaseerd is op angst, vooral voor het vrouwelijke, en op een onwaarachtig dualisme van goed en kwaad.

Volgens dit dualisme zijn hij en zijn moeder Maria iconen van bovenmenselijke zuiverheid en de rest van de mensheid onverbeterlijke zondaars.

Zo, zegt Jeshua, werd ik het boegbeeld van een zondigheidsleer die ik nooit heb verkondigd.

 

Jeshua zal benadrukken hoe belangrijk het is ons te ontdoen van dit negatieve mensbeeld en valse schuld en schaamte los te laten. Ook spreekt hij over het ‘geweten van de ziel’: ons intuïtieve weten over goed en kwaad, dat een werkelijk compas biedt bij het maken van levenskeuzes.

 Zondag 5 februari 2023 om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Te ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. Bijdrage € 15,-

  

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.