Agenda

Kerstavond met Jeshua en moeder Aarde

 

Vrijdag 24 december 2021, 20:00 uur


Op Kerstavond organiseren wij een dubbel gechannelde lezing met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Pamela Kribbe zal Jeshua en moeder Aarde channelen.

 

Deze bundel bevat de toegang tot Kerstavond met Jeshua en moeder Aarde op vrijdag 24 december 2021, 20:00 uur én de toegang tot de Nieuwjaarsboodschap van 2022 op zondag 2 januari 2022 om 20:00 uur.❥ Op weg naar de Nieuwe Aarde

Kerstmis was van oorsprong een heidens feest waarin werd gevierd dat het donkerste moment van het jaar was bereikt en vanaf dat moment het licht terugkeerde. Moeder Aarde zal een boodschap geven over het kantelmoment in de huidige ontwikkeling van de mensheid. Er is een moment in ieders individuele zielereis dat je het donkerste moment hebt bereikt en van daaruit terugkeert naar je eigen licht. Zo’n moment bestaat er ook voor de mensheid als geheel. De Aarde zal spreken over de weg van de mensheid van ego naar hart, de huidige ontwikkelingen in het collectief bewustzijn en hoe jij je – nu al – kunt verbinden met de Nieuwe Aarde.

❥ Kerstboodschap van Jeshua

In de christelijke traditie vieren we met Kerst de geboorte van Jezus op aarde. In deze boodschap zal Jeshua spreken over zijn geboorte vanuit spiritueel perspectief. Wat was zijn zielsplan, het doel van zijn incarnatie? Hoe ervaarde hij dat leven op aarde, wat was zijn grootste uitdaging? En hoe keek hij erop terug na zijn dood? In deze boodschap zal Jeshua ook aangeven hoezeer wij allen betrokken waren en zijn bij zijn komst op aarde als brenger van de christusenergie.

De Langste Nacht

 

Tweede kerstdag, zondag 26 december 2021, 20:00 uur door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Op deze speciale avond, duiken we samen met Arjun en de Yahyel in het thema van De Langste Nacht! Dit event gaat niet over astrologie of over de zonnewende, maar duikt op een stevig geaarde manier in, op alles wat maar te maken heeft met het transformeren van duister naar licht. Veel meer gaat het in dit event dus over zaken als ‘The dark night of the Soul’ en hoe hierin te navigeren. Dit event gaat o.a. over uitdagingen die we allemaal wel ergens van (her)kennen als

 hoe het beste om te gaan met mensen die een zware energie met zich meedragen,

 

 het transformeren van niet-langer-dienende geloofspatronen, of

 

 het ervaren van een bedrukkend ‘moet-gevoel’ bij alle details in je leven.

 

Maar ook hebben we het over; de cyclus van incarnatie (zitten we in een soortement Matrix?) Een vernieuwende manier om naar het idee van de ‘Deep State’ te kijken, en reflecteert Arjun op het de impact van een bepaald vacc!n op onze relatie tot ons contact met de Ziel.

 

Als altijd zijn de boodschappen liefdevol, zelf-bekrachtigend en een verademing voor iedereen die houdt van de rappe, humoristische en inzichtelijke invalshoek van onze sterren-familie.

 

We nodigen je weer van harte uit voor dit rijke en bijzonder ‘aardende’ programma om lekker van te genieten met een mok warme choco en vanonder een wollen deken, op een momentje waarop je verder even helemaal niets anders hoeft. ❤️

Nieuwjaarsboodschap 2022

 Zondag 2 januari 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen


In de Nieuwjaarsboodschap van 2022 zal Jeshua ingaan op de energieën van het nieuwe jaar en de specifieke uitdagingen en mogelijkheden voor lichtwerkers.

De Nieuwjaarsboodschap 2022 maakt onderdeel uit van de Bundel ★ Kerstavond + Nieuwjaarsboodschap 2022. Heb je je ingeschreven voor deze bundel dan ontvang je de toegang van de Nieuwjaarsboodschap met korting.
Bijna elke week organiseren wij energetische bijeenkomsten met Pamela Kribbe, Wieteke Koolhof en Davy Diekstra. Deze kun je ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. Hierbij maken we gebruiken van audio opnames die we voor het afgesproken moment gebruiken. 

Voor de channelings van Wieteke geldt - als aangegeven - dat de channeling ook via videobeeld te volgen is.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.  


 

Heb je er eentje gemist?
Alle events zijn na te bestellen in onze webshop

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.