Agenda


Incarnatie 2.0

 Zondag 27 juni 2021, 20:00 uur door Wieteke Koolhof

 

Heb jij ook het gevoel dat er hier en daar toch wat dingen onduidelijk lijken rond het onderwerp incarnatie? Zoals: waarom kunnen duizenden mensen op aarde er tegelijk volledig van overtuigd zijn dat zij in een ‘vorig leven’ allemaal Cleopatra geweest zijn? En is het waar dat een ‘vorig leven’ ons huidige leven kan ‘beïnvloeden’? Kun je tegen je zin op aarde geïncarneerd zijn? Zijn er echt mensen die ‘voor het eerst’ op aarde zijn in dit leven?Ontmoet je gidsen

 Zondag 4 juli 2021, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen 

 

Maria Magdalena vertelt over wie je gidsen zijn en hoe je met hen contact kunt maken. Helderziende waarnemingen zijn hierbij van minder belang, het gaat eerder om een intuïtief contact vanuit het hart dat je inzichten geeft en terugbrengt bij je kern.Verlichtingsactivatie

 
Zondag 11 juli 2021, 20:00 uur door Davy Diekstra, Lichtwerkers Nederland

 

Deze editie zal speciaal in het teken staan van relaties en vergeving. Meer aanvullende informatie maken wij bekend zodra deze activatie meer vorm begint te krijgen.

Elke maand organiseren wij energetische bijeenkomsten met Pamela Kribbe, Wieteke Koolhof en Davy Diekstra. Deze kun je ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. Hierbij maken we gebruiken van audio opnames die we voor het afgesproken moment gebruiken.

Behalve het overbrengen van actuele informatie hebben de maandelijkse boodschappen ook tot doel je te verbinden met gelijkgestemden die een vergelijkbaar pad bewandelen als jij.  


 

Heb je er eentje gemist?
Alle events zijn na te bestellen in onze webshop

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbriefLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.