Juno Burger

De polarisatie in je bewustzijn is de cruciale en saboterende factor die ervoor zorgt dat Liefde sturen nooit kan werken. Het vertrekpunt van waaruit je dat doet is namelijk oordeel en angst. Energetisch gezien ontkracht je jezelf omdat je begint vanuit het idee dat Trump de zogenaamde vijand buiten jezelf is die jou iets aan kan doen. Tegelijkertijd geef je, onbewust en onbedoeld en door je verzet tegen wie hij is en wat hij in je oproept,Trump steeds meer energie en zeggenschap over jouw leven

Door standaard in verzet te zijn tegen wat zich aandient in je belevingswereld bouw je voortdurend spanning op en wordt die in alledaagse situaties continue getriggerd. Wie je op dat moment bent, althans denkt te zijn, komt letterlijk voor je ogen tot leven. De tragiek, en tegelijkertijd ook de magie, is dat je niet doorhebt dat je dit zelf creëert. Die realisatie is confronterend en tegelijkertijd bevrijdend.

Uiteraard ken je de wensen en verlangens die je uitzet en wilt aantrekken maar de factoren die bepalen dat het niet zo gaat zoals je wilt zijn de onbewuste stukken die gaan over schaamte, oordeel, angst en ontkenning. Net als al je positieve intenties zijn deze versluierde aspecten van je persona ook scheppende krachten die je rechtstreeks in het kwantumveld van oneindige mogelijkheden projecteert. Volgens de feilloze wetten van creatie en schepping komt die realiteit, tot leven.