Onderzoek

Op deze pagina vind je linkjes naar E.T. contact-ervaringen en onderzoek naar UFO’s, welke niet of amper in de mainstream media worden besproken.

 1. Een introductie serie die nu nog (zomer 2022) op Netflix wordt aangeboden “Top Secret UFO-Projects Declassified

 

 2. Hoog gewaardeerd / grote aanrader: “Bob Lazar and Area 51 and Flying Saucers”  te huur op Vimeo: 

 

 3. In aanvulling op tip nummer 2 – nu nog gratis te zien op Youtube – Joe Rogan interviewt Bob Lazar en Jeremy Corbell 

 

 4. Joe Rogan in gesprek met Commandor Fravor, één van de straaljager piloten die zelf direct contact had met UFO’s in Amerika. Deze beelden zijn inmiddels erkent en bevestigd door het Pentagon. 

 

 5. Een prachtige lezing door hypnotherapeute Mary Rodwell uit Australië die al meer dan 30 jaar onderzoek doet naar volwassenen en kinderen met herinneringen aan ET-contact et cetera.

 

 6. Dr. Steven Greer – heeft niet alleen zelf direct contact gehad met buitenaardsen, maar heeft ook over dit onderwerp gesproken met verscheidene presidenten van Amerika. Hij weeft zijn spiritueel bewustzijn van de natuurlijke harmonie tussen ons en de buitenaardsen – samen met grondig onderzoek naar de ‘praktijk’ van (en achter de schermen van) ‘Disclosure’. Hij is de maker van een aantal indrukwekkende documentaires en op zijn YouTube kanaal kunnen interviews bekeken worden tussen hem en enkelen van de meest prominente figuren in dit onderzoeksgebied. Bekijk hier zijn YouTube kanaal.

 

 7. Op 16 september 1994, zagen 64 kinderen van de Ariel school in Zimbabwe, een UFO landen in de omgeving van de school; waarbij sommige van de bestuurders uitstapten en telepathisch contact maakten met de kinderen. Deze ervaring bleef hen hun hele leven bij en binnen de UFO-scene wordt hier nu naar verwezen als Het ‘Ariel-Fenomeen’. Recentelijk in een documentaire verwerkt: interessant voor zowel UFO-geïnteresseerden als ook voor sceptici. Dit is te zien tegen een kleine vergoeding op vimeo.

 

 8. Boek in het Nederlands: ‘Ufo’s bestaan gewoon’ door prof. Coen Vermeeren. Dr. ir. Coen Vermeeren studeerde Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Hij is verbonden aan de TU Delft als hoofd van het Studium Generale. Met Ufo's bestaan gewoon schreef hij het nieuwe Nederlandse standaardwerk op het gebied van ufo's en buitenaards leven.  

 

Er is natuurlijk nog veel meer – ook m.b.t. UFO sightings en contact ervaringen die in Nederland hebben plaatsgevonden.

Bovenstaande is een selectie van incidenten die zijn onderzocht door (of met behulp van) professoren en wetenschappers.

Als altijd; doe vooral je eigen onderzoek. 

 


“Informatie-transparantie is de sleutel in een positieve evolutie, met het oog op het welzijn van de gehele mensheid.

Daar waar dingen niet (langer) bevraagd mogen worden – of waar onbetaalde experts worden geridiculiseerd omdat hun bevindingen niet aansluiten op een specifiek verdien-model, ligt meestal iets verborgen.

Met liefde en aandacht – kunnen deze zaken uiteindelijk naar buiten komen. De weg van de minste weerstand – is een weg van compassie en begrip. Ook naar hen – die geloven dat deze informatie niet naar buiten mag komen – of dat het volkomen onzin is.” 

Wieteke.