Davy Diekstra

Lieve Zus/Broer, Er lijkt een misverstand te zijn ontstaan omtrent het vorige blog. Want hoe kan ik het hebben over mensen mijden, die doen alsof jij ze nodig hebt, op jouw spirituele weg omdat je niemand nodig hebt, om contact te maken met wat in je is, terwijl er een banner onder het blog staat van Bridgeman voor een spirituele training? Dat is een briljante vraag en ben dankbaar voor de inspiratie. Ik bedoelde daar ook niet mee te zeggen dat je een gozer als Jezus moet negeren. Zeker niet,...

Er is buitengewoon veel spirituele hoogmoed bij lichtwerkers en dat is helaas een vervelende valkuil in “houdingen land”. Een slapende lichtwerker zal waarschijnlijk bang worden van dat waar het Licht op wordt geschenen. Ze willen terugslaan maar in de praktijk doen ze nog een extra knip op de deur. Een wakkere lichtwerker heeft wel antwoord op al haar vragen en dat antwoord is: Liefde.

Dualiteit is de balans van licht en donker in het individu en dat is nu net datgene wat is verschoven in deze tijd. Voor het eerst is er meer licht dan donker op aarde en komt eindelijk het duister aan het licht dat al duizenden jaren regeert in de schaduwen van het collectieve bewustzijn. Momenteel zijn het de gele hesjes wat ik ergens mooi vind omdat geel de kleur is van Goddelijke realisatie des persoons en het einde inluidt van de volgzaamheid van het volk.

Davy's Lichtwerker update waar verschillende onderwerpen worden besproken zoals de term Lichtwerker en Lichtwerker zijn in de wereld. De mainstream media, de gezondheidszorg, je zelfgenezend vermogen, homeopathie, genetische problematiek, rutte, trump, de nieuwe expressies van je ziel, bijna doodervaringen en meer. Er is nu meer Licht dan duisternis aanwezig in de mens.

Gezond Verstand, wetenschap en religie vraag ik je te combineren en jezelf te openen voor een andere interpretatie van het Adam en Eva verhaal zodat je onze keuze voor ons trouw-ritueel makkelijker kunt bevatten. Misschien gaat dit verhaal op een bepaalde manier ook over jou en heb je de bron gevonden waarom je leven niet zo lekker loopt. Dit blog gaat vooral over je dit realiseren en hoe dit te transformeren zonder een slachtofferrol aan te trekken naar je ouders toe en hun onwetendheid.

Natuurlijk is Lichtwerkers Nederland veel meer dan mij alleen. Buiten de lieve vrouw waar ik nu mee ben, zijn er nog zoveel lieve mensen die hun zichtwijze in dit netwerk delen. Allemaal in trant van rijp voor de brandstapel, hoewel dat gelukkig niet meer gebeurd met andersdenkenden in het Westen. Toch vind ik het een belangrijk punt om naar voren te brengen om je ervan bewust te maken hoe bijzonder het eigenlijk is dat dit tegenwoordig kan zonder represailles.

Jessica ging op zoek naar hulp. Al snel kwam ze erachter dat haar boosheid te maken had met het mishandeld zijn als kind. Ze realiseerde zich dat het leven meer te bieden moest hebben dan rond te lopen met deze woede. Op haar nieuwe verlichte weg, vraagt ze opeens s'avonds aan haar engelen en gidsen: “Hoe kan ik die boosheid oplossen? Wat kan ik doen?” Ze had begrepen dat het wijs was het gesprek aan te gaan met “de andere kant”. Die avond, zijn twee levens gered.

Voorwaardelijke liefde kan alleen maar blij zijn onder bepaalde voorwaarden. Onvoorwaardelijke Liefde is totaal bevrijdend en is de realisatie dat dat jij je goed kunt voelen ongeacht de omstandigheden omdat jij de kracht hebt je te focussen.

Vaak doven we ons eigen licht omdat het duistere in een ander ons licht dooft, wat ergens logisch is maar ergens ook helemaal niet. Een lichtwerker kan zichzelf alleen maar kennen als licht in een duistere omgeving en groeien naar onvoorwaardelijke vreugde, uiteindelijk. Je hebt wel degelijk macht vanuit compassie, misschien niet meteen zichtbaar en ergens onbewijsbaar maar voor wie kan voelen, wel voelbaar.

Kinderen wordt niet geleerd waar te kijken. Kinderen wordt geleerd wat ze moeten zien. Van kranten tot Internet, van tot radio en TV, tot diep in de politiek en hopelijk niet lang meer gesponsord door onze Bilderberg Monarch, is er de bewuste intentie het volk in een ''komt niet goed stand'' te zetten, bang en volgzaam; de missie. Het is dus niet zo vreemd dat een cultuur die zo is geprogrammeerd, je in een ''komt niet goed houding'' heeft gekregen.

Meer weergeven