Davy Diekstra

Gezond Verstand, wetenschap en religie vraag ik je te combineren en jezelf te openen voor een andere interpretatie van het Adam en Eva verhaal zodat je onze keuze voor ons trouw-ritueel makkelijker kunt bevatten. Misschien gaat dit verhaal op een bepaalde manier ook over jou en heb je de bron gevonden waarom je leven niet zo lekker loopt. Dit blog gaat vooral over je dit realiseren en hoe dit te transformeren zonder een slachtofferrol aan te trekken naar je ouders toe en hun onwetendheid.

Natuurlijk is Lichtwerkers Nederland veel meer dan mij alleen. Buiten de lieve vrouw waar ik nu mee ben, zijn er nog zoveel lieve mensen die hun zichtwijze in dit netwerk delen. Allemaal in trant van rijp voor de brandstapel, hoewel dat gelukkig niet meer gebeurd met andersdenkenden in het Westen. Toch vind ik het een belangrijk punt om naar voren te brengen om je ervan bewust te maken hoe bijzonder het eigenlijk is dat dit tegenwoordig kan zonder represailles.

Jessica ging op zoek naar hulp. Al snel kwam ze erachter dat haar boosheid te maken had met het mishandeld zijn als kind. Ze realiseerde zich dat het leven meer te bieden moest hebben dan rond te lopen met deze woede. Op haar nieuwe verlichte weg, vraagt ze opeens s'avonds aan haar engelen en gidsen: “Hoe kan ik die boosheid oplossen? Wat kan ik doen?” Ze had begrepen dat het wijs was het gesprek aan te gaan met “de andere kant”. Die avond, zijn twee levens gered.

Voorwaardelijke liefde kan alleen maar blij zijn onder bepaalde voorwaarden. Onvoorwaardelijke Liefde is totaal bevrijdend en is de realisatie dat dat jij je goed kunt voelen ongeacht de omstandigheden omdat jij de kracht hebt je te focussen.

Vaak doven we ons eigen licht omdat het duistere in een ander ons licht dooft, wat ergens logisch is maar ergens ook helemaal niet. Een lichtwerker kan zichzelf alleen maar kennen als licht in een duistere omgeving en groeien naar onvoorwaardelijke vreugde, uiteindelijk. Je hebt wel degelijk macht vanuit compassie, misschien niet meteen zichtbaar en ergens onbewijsbaar maar voor wie kan voelen, wel voelbaar.

Kinderen wordt niet geleerd waar te kijken. Kinderen wordt geleerd wat ze moeten zien. Van kranten tot Internet, van tot radio en TV, tot diep in de politiek en hopelijk niet lang meer gesponsord door onze Bilderberg Monarch, is er de bewuste intentie het volk in een ''komt niet goed stand'' te zetten, bang en volgzaam; de missie. Het is dus niet zo vreemd dat een cultuur die zo is geprogrammeerd, je in een ''komt niet goed houding'' heeft gekregen.

Het 7e deel van de ''komt goed'' Challenge met uiteenlopende onderwerpen zoals: ouderverstoting, bijna dood ervaringen, onderdrukte seksualiteit door religieuze programmering, vaccinaties en nog meer. Aangevuld met een channeling van Jeshua door Pamela Kribbe, die Davy een reading geeft.

Het contrast tussen je kinderen missen en een nieuwe verliefdheid was best groot en overschaduwde elkaar dikwijls. Ik begrijp opeens het verhaal van de donkere kamer van Damocles. Ik zie het in mijn eigen leven. Van super fulltime plus papa naar debiel die begeleiding nodig heeft. Ik was misschien verder van huis t.a.v. de vrije omgang met de kinderen maar was nog nooit zo vrij in de omgang met mijzelf.

Alleen jij kent jouw behoeftes en verlangens en focust je daar op. Je hoeft je nooit meer druk te maken over de meningen van anderen, want die kunnen jou daar niet bij helpen en remmen je alleen maar af als je die beschuldigd van wat dan ook. Meningen van anderen zijn een gecamoufleerde manier waarop iemand tegen je zegt wie zij zijn. Het heeft altijd en alleen maar met hun te maken.

Het is soms lastig om je voor te stellen, als je depressief bent dat je alleen van zender hoeft te wisselen: Van DepriTV naar KomtGoedTV. De meesten geloven dat je niet goed genoeg bent en continu jezelf moet verbeteren door je handelen zoals te lelijk om zonder make-up de straat op te kunnen. Ik hoop met deze ''komt goed'' challenge je uit tenodigen je zender te veranderen naar KomtGoedTV. Eindelijk verlicht door egoïstisch te worden en alleen nog maar doen wat goed voelt voor jou persoonlijk.

Meer weergeven