Ervaringen van deelnemers


Wieteke: Naast het gegeven dat Arjun altijd zijn uiterste best doet om zeer complete, diepgaande (en vaak ook humoristische) antwoorden te verstrekken, gebeurd er doorgaans ook van alles ‘op de achtergrond’.

 

De trilling waarop de YahYel met ons communiceren – reflecteert vaak informatie en energie aan ons terug – die ‘afkomstig is’ vanuit de dimensie(s) van ons eigen Hoger Zelf / onze Ziel en onze (menselijke) Collectieve Over- ziel.

 

Voor sommigen kunnen ook ET-aspecten vanuit hun eigen Ziels-verbinding, indien relevant voor hun pad - eventjes ‘iets dichterbij’ komen – door ‘in te tunen’ op deze ET frequentie.

 

Wat voor gevoelens komen er zoal vrij in en na een channeling?

 

Dergelijk energetische (ziels-) contact kan bewust dan wel onbewust ‘waargenomen’ worden door de ontvanger – resulterend in spontane inzichten, of emoties (als vreugde, ontroering of bijvoorbeeld ontspanning). Dit zal altijd afhankelijk zijn van de thema’s waar jij je op dat moment als mens doorheen aan het bewegen bent – en van de persoonlijke bereidheid tot positieve transformatie.

 

In het algemeen wordt er een 'versnelling' ervaren in de verwerking en integratie van processen die bij de mensen op de achtergrond spelen. Vaak voelt men zich na afloop energiek, vrolijk, geïnspireerd en relaxt.

 

Hoewel het natuurlijk voor iedereen anders kan zijn, kunnen er tijdens een ET-channeling allerlei emoties worden ervaren. Bij sommige mensen beginnen de tranen van ontroering al te stromen zodra ze ook maar enige nabijheid van deze energieën voelen. Anderen hebben het gevoel dat ze op een bepaalde manier ‘thuiskomen’. Weer anderen beginnen te lachen of worden juist heel dromerig en stil.

 

Als mensen zich ontroerd voelen, is dat doorgaans omdat een dergelijke hoog frequente ineens zo tastbaar wordt, dat alle dingen die daar niet mee ‘matchen’ – ineens naar de oppervlakte kunnen komen (zoals een negatieve geloofsovertuiging over jezelf bijvoorbeeld). De reden dat we dit soms in die vorm manifesteren, is in alle gevallen om aan onszelf te laten zien dat we nu klaar zijn om dit soort onderwerpen te transformeren & achter ons te laten. 

 

Self-empowerment / meer in je kracht gaan staan

 

Een ET-channeling kan ook een zeer voedende ervaring zijn, omdat onze Ziel / ET-gidsen ons kunnen helpen herinneren aan onze Eigen Waarde. Juist vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die er ‘last’ van hebben dat multidimensionaal waarnemen (hoog gevoelig zijn of je dromen herinneren waarin je zelf ET-contact had bijvoorbeeld) nog altijd door de mainstream ‘vreemd bekeken wordt’.

 

De angst voor afwijzing en uitsluiting in onze maatschappij zit vaak diep geworteld. Onze ET-gidsen begrijpen dit – en komen dan ook graag met zelf-bekrachtigende perspectieven om jou door dergelijke uitdagingen in je leven te leiden met een onbreekbaar vertrouwen in wie jij bent. Zij zien onze potentie en zullen jou altijd wijzen op jouw unieke waarde en jouw kracht als mens. Het is prachtig, wanneer je resoneert met dit pad van exploratie - om dat deel in onszelf nieuw leven in te blazen. Hiermee creëren wij samen op Kosmische wijze, een steeds tastbaarder begrip van hoe (onze) ware (aard van) onvoorwaardelijke liefde echt doorleefd kan worden.

 

Wat zijn de meest voorkomende gevoelens nadat de channeling voorbij is?

 

Tot dusver voelt iedereen zich achteraf vooral ontspannen of geïnspireerd en energiek / vol daadkracht. Het hangt er vanaf wat ‘nodig’ is in jouw leven. Het persoonlijke proces van datgene wat tijdens de channeling is aangeraakt (thema's - onderwerpen) in een persoon, gaat meestal gewoon door, ook nadat de channeling voorbij is.

 

Als er diepe energetische verschuivingen zijn gemaakt, wil je misschien wat extra slapen, vooral in de eerste nacht na de channeling (tip: let op je dromen). Mogelijk ervaar je een emotionele bevrijding of een intensivering van de resultaten in de dagen of weken na de channeling. Dit aangezien de meeste mensen deze veranderingen geleidelijk aan in hun systeem zullen integreren (al zijn er altijd uitzonderingen). Terwijl de gedeelde informatie steeds ‘dieper doordringt’, heb jij alle tijd om de nieuw verkregen inzichten in je leven toe te passen en daarmee echt de langetermijneffecten van een persoonlijke transformatie te ervaren.

 

Ervaringen van deelnemers tijdens de energetische groepstransmissies

 

”Lieve Wieteke, Arjun, alle mensen van lichtwerkers en iedereen die dit mogelijk maakt. Wat is dit WAANZINNIG GEWELDIG FANTASTISCH. Het is zo helder verteld en verwoord, met zoveel respect en liefde. Met zoveel waarheid, op zo’n begrijpelijke manier. Ik snap alles wat je zegt, ik voel alles wat je zegt. Ik wil zoveel zeggen, maar heb tegelijk geen woorden. Dít is wat de mensheid nodig heeft.”

 

 ”Lieve licht zielen, dank jullie wel voor deze prachtige meditatie… ik weet al langer dat ik niet van deze aarde ben en voel me inderdaad een vreemde hier… ik zie en weet dat er s avonds “sterren” zichtbaar zijn die geen sterren zijn… ik voel de intense liefdevolle aanwezigheid en voel dat zij ankers zoeken op aarde… ik heb daar gehoor aan gegeven…”

 

”Ben iemand van weinig woorden, meer van het gevoel en ik kan niet anders dan nu mijn dank uitspreken voor deze liefdevolle transmissies. Heel bijzonder.”

 

 ”Wauw! Deze transmissie is de bijzonderste die ik ooit heb gedaan! Heel speciaal wat ik hier allemaal bij voel. Wat een mooie informatie en wat een gevoel van thuiskomen. Ook de meditatie is werkelijk erg bijzonder. Ik mag het nog allemaal een plaatsje gaan geven. Ook merk ik dat ik echt bij moet komen van deze hogere frequenties, op een positieve manier. Ik mag het nog verder integreren. Bedankt Wieteke en Arjun!”

 

 ”Wat kan ik zeggen? In een woord WAUW! Echt waar dit had ik niet verwacht wat een geweldige ervaring was dit voor mij. Ik heb er erg van genoten. Van koude rillingen tot de tranen over mijn wangen., van de woorden van Arjun en de meditatie ze waren geweldig. Nogmaals WAUW.”

 

 ''Lieve Wieteke, Arjun , alle mensen van lichtwerkers en iedereen die dit mogelijk maakt. Wat is dit WAANZINNIG GEWELDIG FANTASTISCH. Het is zo helder verteld en verwoord, met zoveel respect en liefde. Met zoveel waarheid, op zo'n begrijpelijke manier. Ik snap alles wat je zegt, ik voel alles wat je zegt. Ik wil zoveel zeggen, maar heb tegelijk geen woorden. Dít is wat de mensheid nodig heeft ❤''

 

 ''In een woord WAUW!

 

 Echt waar dit had ik niet verwacht wat een geweldige ervaring was dit voor mij. Ik heb er erg van genoten. Van koude rillingen tot de tranen over mijn wangen., van de woorden van Arjun en de meditatie ze waren geweldig. Nogmaals WAUW.''

 

 ''Het was een heel gezellige ervaring, vertrouwd, zo liefdevol, zo rijkelijk gevuld.

Dankjewel!!!!''

 

 ''Ik vond het heel bijzonder, wat een informatie. De meditatie was ook waanzinnig. Ik voel me zo geliefd en ook geaard.''

© Wieteke Koolhof
www.design4awareness.com