Fran Tielemans

Veel kans dat je deze maand met zijn 10/1-trilling getriggerd wordt om je overtuigingen, je 'waarheid' en misschien ook je koers die je had uitgestippeld aan te passen. Er waait een verfrissende wind (zelfs letterlijk nu :) ) die je plots kan doen ontdekken dat het helemaal niet 'klopt' wat je ooit zo vastberaden geloofd hebt, of dat bepaalde visies die je lang hebt aan de kant geschoven toch wel een interessante kern bevatten.

Bij het begin van augustus ben je nog volop aan het recupereren van alle energetische/emotionele/mentale heftigheid van de voorbije weken. De 10/1-trilling vraagt om je prioriteiten op te lijsten, zodat je jouw hogere energie en frequenties – die massaal indalen dit (en volgend) jaar – richting kan geven. Het is een maand van heroriëntatie, waarbij je de waardevolle, voor jou essentiële dingen zal behouden, maar ook nog veel los zal laten.

Juli is een belangrijke scharniermaand, met zijn 9-trilling en twee eclipsen erin, wat veel onrust en woeligheid kan veroorzaken, maar waarin je meer dan ooit kan zien wat de elementen zijn die de fundering zullen vormen van je nieuwe leven dat je aan het bouwen bent. De 9-trilling geeft aan dat je je conclusies trekt uit al wat dit jaar is gebeurd. Je maakt een synthese van al wat je hebt geleerd, en je laat alles los wat niet meer afgelijnd is. Maar al wat je onder de mat hebt geveegd zal nu...

Denk eraan dat we nog 5 dagen verwijderd zijn van de Zomerzonnewende. Dat betekent dat je, wanneer je er gevoelig aan bent, een sterke energieshift (met alle bijhorende symptomen, zoals diepe vermoeidheid, onrust, onrustig slapen, hongeraanvallen, diep verdriet of grote vreugde, oorsuizen of -piepen,...) kan voelen, die uitdeint tot de week nadien.

De intense heraflijning in jezelf maakt dat ook je relaties herafgelijnd en geherdefinieerd worden. Je relatieveld weerspiegelt wie je zelf bent, en een algemene kijk erop vertelt je hoe het gesteld is wat betreft de harmonie in jezelf, en de stukken die meer bewustzijn/Licht vragen.

Juni is een 8-maand in 2018: deze maand kan dus veel voor je betekenen, want er is veel kans dat jij een van de zovelen bent die in sneltreinvaart alle resterende karmische stukken aan het afwerken bent in de aanloop naar 2020.

Het is een zegen te ontdekken welke Zelf-blokkerende gedachten er nog door je heen wervelen (zoals: ik kan het niet, ik ben niet goed/'ver'/knap/.. genoeg, ik zal het nooit krijgen, ik verdien het niet, enz...), en welke emoties daaraan verbonden zijn. Een goed moment om ook te bekijken hoe je situaties, informatie of mensen van je weghoudt, waarvan je op een bepaald level weet dat ze bij je horen, dat ze goed voor je zijn, en dat ze je helpen bij je evolutie naar een liefdevoller leven toe.

De 19 10/1-trilling van deze week helpt je om nieuwe moed te scheppen, je vensters open te gooien en frisse lucht in te ademen. Je voelt dat het nu écht tijd is voor verandering, en je kan ze makkelijker neerzetten. Durf je gerust optimistisch te voelen, het is tijd om te stralen! Hou je niet langer in, het is tijd om je eigen authentieke Zelf te tonen!

Mei nodigt je uit om alles te laten bezinken wat je in de kolkende maalstroom van de eerste 4 maanden van dit jaar hebt beleefd. Het is tijd om rustig terug te kijken en te ontdekken wat er in jou is veranderd. Dit is een maand om alles innerlijk op een rijtje te zetten, om te kijken wat je hebt geleerd en ervaren, en hoe je daarmee de komende maanden verder kan.

De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen, uit onze comfortzone, en in het onbekende. Zoals ieder mens hou jij van je comfortzone. Ze is veilig, bekend, rustig. En daarbuiten wenkt de onzekerheid, het onbekende en de uitdaging. Maar eigenlijk weet je zelf wel al te goed dat té lang in die comfortzone blijven op de duur een gevoel brengt van onvervuld zijn, van stagnering, van onrust.

Meer weergeven