Fran Tielemans

Je kan ook zomaar vanuit het niets energetisch aangevallen worden door mensen die het moeilijk hebben, die sterk geïrriteerd of zelfs hatelijk reageren op het licht dat je bent en uitstraalt, en die niet het nodige inzicht bezitten over wat projecteren is, en wat de energetische en karmische gevolgen zijn daarvan.

Wanneer je de onbewuste gewoonte hebt teveel op je schouders te nemen, teveel te doen wat eigenlijk de verantwoordelijkheid van anderen is, of wanneer je te weinig verantwoordelijkheid voor jezelf, je leven en je pad neemt, zal je daar duidelijke signalen rond krijgen.

Oktober is een overgangsmaand, die de brug maakt tussen de hoge trilling van september en de landing, daadwerkelijke verandering en loslaten van november. Veel kans dat je deze maand inzet met gemengde gevoelens. Je bent blij dat je je dit jaar staande hebt kunnen houden, en meer zelfs, dat je erin bent geslaagd om nieuwe denkpatronen aan te nemen, te breken met oude gewoonten die eigenlijk destructief waren, en dat je je een heel stuk helderder en wijzer voelt dan op 1 januari van dit jaar....

Morgen loopt Pluto eindelijk opnieuw direct, na zijn retrograde periode van in april. Dat wil zeggen dat zich dan een groot portaal voor transformatie sluit. Dat kan je een gevoel geven van opluchting, van opheldering, wanneer je jouw grote transformatiethema('s?) vanaf april een stuk intensiever dan voordien bent beginnen aanpakken, en nu al de resultaten ervan ziet én neerzet, en wanneer je écht moeite hebt gedaan om jouw drempels in dit stuk over te gaan, meerdere keren, tot de drempel...

Het is een heel normaal verschijnsel na een grote trillingsverhoging, dat je merkt dat je niet meer resoneert met mensen met wie je een half jaar geleden wél nog resoneerde.

Je kan stilaan een heel nieuwe energie voelen opborrelen, die je in staat stelt verder te gaan op je weg. Dit is geen tijd meer om lang te twijfelen, dit is een tijd om te doén, en deze week kan je je moed bijeen rapen om beslissingen te nemen en actie te ondernemen. Ook al neem je maar kleine baby-stapjes, toch breng je net door te doén de energie in beweging, en van het ene kom je dan automatisch bij het andere.

De 11 zorgt ook voor de nodige uitdagingen en snelle – soms onverwachte – wendingen, dus voldoende tijd nemen om te centeren is zeker de boodschap. Eigen aan de 11 is het overwinnen en overstijgen van de dualiteit en twijfels, het bewust uit stagnatie stappen om actie te gaan ondernemen en verder je weg te gaan. Een 11-maand (en -jaar) brengt ook een overvloed aan energetische shifts mee. Vooraleer veranderingen in de buitenwereld zichtbaar worden, gebeuren ze immers eerst in ons energieveld...

Inderdaad, het blijft blijkbaar energetisch nog even intens. Kan zeker te maken hebben met onze evolutie, die dit jaar echt wel in stroomversnelling komt, en dat proces begint altijd energetisch. Dus je was zeker niet alleen wanneer je ook vandaag die loodzware vermoeidheid voelde, met misschien spier- en gewrichtspijnen, suizende oren, opgeblazen gevoel, hoofdpijn, emoties, duizeligheid, enz...

Veel kans dat je deze maand met zijn 10/1-trilling getriggerd wordt om je overtuigingen, je 'waarheid' en misschien ook je koers die je had uitgestippeld aan te passen. Er waait een verfrissende wind (zelfs letterlijk nu :) ) die je plots kan doen ontdekken dat het helemaal niet 'klopt' wat je ooit zo vastberaden geloofd hebt, of dat bepaalde visies die je lang hebt aan de kant geschoven toch wel een interessante kern bevatten.

Bij het begin van augustus ben je nog volop aan het recupereren van alle energetische/emotionele/mentale heftigheid van de voorbije weken. De 10/1-trilling vraagt om je prioriteiten op te lijsten, zodat je jouw hogere energie en frequenties – die massaal indalen dit (en volgend) jaar – richting kan geven. Het is een maand van heroriëntatie, waarbij je de waardevolle, voor jou essentiële dingen zal behouden, maar ook nog veel los zal laten.

Meer weergeven