Fran Tielemans

De 19 10/1-trilling van deze week helpt je om nieuwe moed te scheppen, je vensters open te gooien en frisse lucht in te ademen. Je voelt dat het nu écht tijd is voor verandering, en je kan ze makkelijker neerzetten. Durf je gerust optimistisch te voelen, het is tijd om te stralen! Hou je niet langer in, het is tijd om je eigen authentieke Zelf te tonen!

Mei nodigt je uit om alles te laten bezinken wat je in de kolkende maalstroom van de eerste 4 maanden van dit jaar hebt beleefd. Het is tijd om rustig terug te kijken en te ontdekken wat er in jou is veranderd. Dit is een maand om alles innerlijk op een rijtje te zetten, om te kijken wat je hebt geleerd en ervaren, en hoe je daarmee de komende maanden verder kan.

De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen, uit onze comfortzone, en in het onbekende. Zoals ieder mens hou jij van je comfortzone. Ze is veilig, bekend, rustig. En daarbuiten wenkt de onzekerheid, het onbekende en de uitdaging. Maar eigenlijk weet je zelf wel al te goed dat té lang in die comfortzone blijven op de duur een gevoel brengt van onvervuld zijn, van stagnering, van onrust.

Je eigen sterk ontwikkelde intuïtieve vaardigheden gebruiken om mediafiguren te observeren en intuïtief waar te nemen vanuit je hart en met de ogen van je ziel.

Het is dan ook een maand met een dubbele meestertrilling: 222/6, met daar bovenop de 11-trilling van 2018. Kort gezegd: een maand boordevol spirituele groei, onverwachte wendingen, verrassingen, uitdagingen, maar vooral ook een maand waarin jij bepaalt hoe je weg verder verloopt.

Het bekende gezegde uit Star Trek – ‘To go where no man has gone before’ – is helemaal van toepassing op de tijd waarin wij nu leven. Dit is de grootste trillingsverhoging die we ooit op Aarde hebben meegemaakt, in de zovele levens die we hier hebben gelopen. Je kan dat soms haast letterlijk voelen aan je zenuwbanen, die je vaak voelt trillen alsof ze onder sterke elektrische stroom staan. En dat is dan ook zo, zeker tot aan de Lente-equinox.

Energetisch zou maart wat makkelijker moeten aanvoelen, na de enorme uitbreiding van januari en februari, en dat kan een herademing betekenen, hoewel de 11-trilling van dit jaar veel onvoorspelbaarheid en snelle wendingen met zich meebrengt. Op 21 maart is er dan de Lente-equinox, die ook een grote energetische shift veroorzaakt. Zorg de dagen ervoor en erna altijd voor voldoende rust, frisse lucht, beweging, en aangepaste voeding, zodat je systeem de verschuiving vlot kan verwerken.

Dit is de tijd (en de week) om aan te pakken wat aangepakt dient te worden, om disharmonie (karma) uit het verleden te herstellen (meestal naar jezelf toe, soms ook naar anderen toe, al was het maar innerlijk), en om de energiestroom die jouw Hemel op Aarde brengt zélf in gang te trekken door concrete actie te ondernemen, en zo het Universum een duidelijk signaal te geven dat je verder wil.

Net zoals elke mens een Ziel is, die zich in 3D manifesteert door een lichaam, en net zoals het hoogste bewustzijn van de Aarde zich manifesteert in 3D door de planeet Aarde, zo is dit ook het geval met de Zon. Net zoals het fysieke licht van de Zon de Aarde en het lichaam van de mens helpt in leven te blijven en te groeien, zo helpt het spirituele licht van de Zon de ziel te evolueren en te groeien in bewustzijn...

Daar waar we in januari al een voorsmaakje kregen van wat het is om in een jaar met een meestertrilling te leven, zullen we in februari ten volle ervaren wat dit betekent. Februari is een van de drie powermaanden van 2018, en de 22/4-trilling kan je net die zet geven die je nodig hebt in jouw ontwikkeling. Het brengt de vraag naar boven van hoe je jouw Licht, jouw visie, jouw dromen en doelen en kennis kan boetseren tot jouw leven op Aarde, hoe je 5D in 3D kan brengen.

Meer weergeven