Healing Circle

 door Davy Diekstra


Jij bent niet van deze wereld maar je bent in deze wereld en deze verlichtingsactivaties kunnen een antwoord zijn op hoe dit praktisch werkt. Elke Healing circle draagt bij aan de zelfrealisatie dat jij een ziel bent. Jouw geloofsovertuigingen zijn het enige obstakel van deze realisatie en vormen ”de zogenaamde sluier” tussen jou en gene zijde.


Als we iets leren van de menselijke geschiedenis is dat woorden niet leren maar alleen de ervaring leert, en daarom is het prachtig om je te openen voor de multidimensionaliteit van je ziel en daar ervaringen op te doen. Zodat je zelf kan ontdekken dat je letterlijk alleen nog maar een schaduw bent geweest van wie je daadwerkelijk bent. 

Dit is de plaats waar jij je stukje bij beetje vrij kunt maken van psychische en fysieke problematiek en nog veel meer.

Bijna-doodervaring en spontane remissie

Davy beschrijft zijn bijna-doodervaringen als het wakker worden in een andere realiteit, een realiteit die vele malen echter aanvoelt dan de vierde dimensionale werkelijkheid die de meesten als ‘de echte realiteit’ beschouwen. Het leven zoals wij dat op aarde kennen.

 

Deze ervaring maakte niet alleen dat Davy wakker werd in de multidimensionale realiteit van de ziel, hij werd direct daarna ook geconfronteerd met een spontane remissie.

Davy: ''Na mijn bijna-doodervaring ben ik in de multidimensionale realiteit van de ziel terecht gekomen, wat ook nog eens gepaard ging met een spontane remissie.

❥ Zonder de adviezen buiten mijzelf op te volgen zoals chemo, operaties en medicijnen tot aan mijn marmersteen, was ik opeens gezond. 

 

Ik ben hier geen uitzondering en miljoenen mensen rapporteren hierover. Ook artsen en chirurgen rapporteren over wat een hele overwinning leek te zijn, toen ze het met man en macht voor elkaar kregen om - zoals dat heet - het leven van een patiënt te redden. Maar wat komen ze soms bedrogen uit, want zodra iemand terugkomt - van wat we een bijna-doodervaring noemen - komt het vaker voor dat ‘’de patiënt’’ zwaar teleurgesteld, balend en verdrietig is, dat hij weer terug is in de vierde dimensionale realiteit, die wij het fysieke leven noemen.

❥ Je zou het kunnen noemen dat de persoon die een bijna-doodervaring heeft gehad, een bepaalde verlichting heeft meegemaakt doordat hij of zij in de realiteit van de ziel terecht is gekomen.

 
Hij of zij kent een geheim dat goed verborgen is geweest.

Die persoon weet niet alleen dat het leven niet ophoudt bij de zogenaamde dood, maar dat het vier dimensionale leven dat wij leven op aarde noemen, veel ‘doder’ aanvoelt dan de realiteit die deze mensen hebben ervaren.

Dit wordt niet zelden gerapporteerd, maar miljoenen keren door artsen en chirurgen van over de hele wereld. Wat hen vaak helemaal omver blaast is het wonder dat vaak gepaard gaat met de zogenaamde bijna-dood ervaring.

Dit wonder noemen we een spontane remissie


Spontane remissie kan jij je voorstellen als een terminale ziekte of andere problematiek die van het één op het andere moment - zonder een mentaal verklaarbare reden - verdwijnt als een druppel in de oceaan.

Na deze ervaring wist ik ineens dat genezing heel anders werkt dan mij was geleerd door mijn omgeving. Daarom is het ook geen wonder dat de reguliere geneeskunde niet voor niets in de top drie staat als doodsoorzaak op aarde. 

Met deze ervaring begon mijn spirituele awakening


Het voelt als een soort van verlichtings-sprong. Want opeens weet je meer of net zoveel als de aller spiritueelste op aarde. Het wakker worden als de ‘’zogenaamde spirituele’’ in mijn omgeving klinkt misschien leuker dan het in de praktijk is. Maar zodra je vrede hebt gevonden in de eenzaamheid die ontstaat door alle onbegrip buiten je, is het een prachtige rol.

 

Kort nadat ik de zogenaamde ‘wonderen’ in mijn leven mocht meemaken, kwam ik tot een aantal conclusies; gezondheid en vrijheid van angst. Angst, wat ten allertijden in de kern de angst voor de dood is - blijkt je natuur te zijn.

 

Mijn passie voor genezing was geboren en met veel plezier bestudeerde ik de verschillende soorten geneeskunde. Maar wat ik ook tot me nam, ik kreeg niet de antwoorden die ik zocht en vond geen aansluiting bij dat wat ik had meegemaakt. Ook bestudeerde ik de vele spirituele stromingen en had een fortuin uitgegeven om de zogenaamde meesters en goeroes in te laten vliegen naar Spanje waar ik toen woonde. Bijzonder genoeg leerde ik wel veel en ervaarde ik een hoop, maar toch kwam ik vaak bedrogen uit omdat ik kon voelen, dat degene tegenover mij een bepaalde beleefde diepte miste.

 

Toen kwam ik in contact met channeling.


Channels zijn mensen die contact maken met bepaalde bewustzijns-werkelijkheden en die door kunnen laten. Zij hebben ook bewust of onbewust contact met de realiteit van de ziel en geven van daaruit boodschappen door zoals een radio maar dan wel gekleurd door hun persoonlijke filter; geloofssystemen, overtuigingen, programmeringen, etc. Van over de hele wereld is hier is heel veel verschil in te vinden tot dingen aan toe die ik persoonlijk wat bedrieglijk acht. Maar gelukkig ook tot de hoogtes waarvan ik kon voelen dat de channels klopte.

 

Ik kwam in contact met Pamela Kribbe en toen ging het nog harder met mij. Ik had wel veel channels met prachtige informatie, maar de channelings van Pamela Kribbe raakte mij een soort van dieper.

Ik vond namelijk in een channeling die zij publiceerde, een antwoord op mijn vraag over hoe genezing nou echt werkt. In één van haar channelings vertelt ze over Jeshua die genezing beschrijft als het dieper contact maken met je zelf en dat de rol van een genezer, een ruimte aanbieden is waarin de ander een diepere verbinding met zichzelf kan maken. Dat was vol in de roos omdat dit helemaal resoneerde met de ervaring die ik had gehad. 

 

Wat maak je toch een diep contact met wie je werkelijk bent, als je een bijna-doodervaring meemaakt.

Mogelijk is deze ervaring (veel) dieper dan wat mogelijk is om te ervaren tijdens de verlichtingsactivaties die ik organiseer. Vrede hebben met de mogelijkheid om niet alles te kunnen bevatten tijdens het leven op aarde is nu eenmaal heel wijs en maakt de zo lang gevreesde dood het mooiste cadeau dat het leven op aarde je te bieden heeft. 

 

Ondanks dat ik heel duidelijk ben over dat dit de weg van iedere meester is; de weg van meesterschap zoals we dat noemen - die alle meesters op aarde zijn gegaan - spreek ik hier op geen enkele manier - in wat voor hiërarchie dan ook. Er is hier niemand meer of minder, we zijn allemaal gelijk aan elkaar, allemaal een deel van ‘Alles wat is’.

 

Om dit te kunnen doen, te kunnen omarmen in jouw realiteit, heb openheid nodig, eerlijkheid nodig, en een soort van bereidheid om te switchen van een ‘’religieus persoon’’ naar een ‘’spiritueel persoon’’. Daarmee bedoel ik, van een persoon die zoekt naar een oplossing in iemand anders; iemand anders om te vereren, die ‘’meer’’ is dan hij of zijzelf naar een ‘’spiritueel iemand’’ die gaat op zoek in zichzelf.

 

Het is niet voor niets dat alle meesters - net zoals Jezus - duidelijk hebben aangegeven: ‘’Ik ben een kind van alles wat is en jij ook’’, ’’Dit en meer zul jij ook doen’’: Jij.

Om even bij het voorbeeld van Jezus te blijven - die de meesten van ons wel kennen - sommige waarschijnlijk heel goed - wil ik je even uitdagen om eens heel goed bij jezelf na te gaan over wat het nou eigenlijk was, die ene praktische tip van een meester zoals Jezus?

Wat was nou uiteindelijk het praktische ‘‘to-do” dingetje dat hij aan ons wilde meegeven?

 

❥ De meesten zullen misschien denken aan ‘’Houd van Alles Wat Is boven alles - en van je naasten als van jezelf’’.

 

Ondanks dat ik die niet bedoel - zal ik hier ook later op terugkomen omdat ‘’Houd van de ander als van jezelf’’ meestal helemaal verkeerd wordt begrepen, omdat die mensen een ervaring missen. De echte praktische tip van deze man was:

❥ ‘‘Ga het Koninkrijk der Hemelen binnen en de rest zal je erbij gegeven worden


Begrijp je de bijna-doodervaringen en het struikelen in de realiteit van het ‘’Koninkrijk der Hemelen’’ en dan weer 'terug schieten' - en de rest die daarbij wordt gegeven: zoals gezondheid?

Het zogenaamde ‘’Koninkrijk der Hemelen’’ noem ik je ziel en je ziel is wie jij daadwerkelijk bent. De verlichtingsactivatie draagt bij de zelfrealisatie van de ziel die jij zelf bent. Deze realisatie heeft als enige obstakel jouw geloofssysteem. Dit vormt de zogenaamde sluier tussen jou en gene Zijde: ‘’de andere kant’’.

 

Jezelf bewust worden van de geloofsovertuigingen die de sluier maken - tussen jou en de realiteit van de ziel - is een eerste stap. Jezelf bewust worden van wat je nou allemaal daadwerkelijk gelooft en hiervoor zijn ervaringen vaak de enige manier. Als we iets leren van de menselijke geschiedenis is dat woorden niet leren, alleen de ervaring leert. Daarom neem ik je met iedere activatie graag mee naar de multidimensionale realiteit van de ziel om jouw licht daarin te ‘‘activeren’’, een ruimte te scheppen waarin jij weer contact kan maken met jezelf en je eigen helende vermogens.

 

De ervaringen die je ‘‘daar” maakt, kunnen je bewust maken van een realiteit die veel reëler is dan de vierde dimensionaliteit die jij voor waarheid hebt aangenomen.

 

Verlichtingsactivaties

Om een beeld te schetsen, kun je de activaties zien als een soort trance reis die je maakt. Je sluit je ogen, verbind je diep in jezelf en laat je meevoeren op de woorden en de muziek. Davy begeleidt je door zijn stem en neemt je mee in een avontuurlijk verhaal, richting de multidimensionale realiteit van de ziel.

 

Elke activatie is opgedeeld in drie delen - zou je kunnen zeggen. We beginnen met een inleiding die gericht is op het belichten van de sluier tussen jou en jouw ziel welke zijn gemaakt van programmeringen en geloofsovertuigingen. Je ontvangt mogelijk nieuwe concepten om je zo rustig en voorzichtig mogelijk te openen. Hier maak je verbinding met de lagen die zich om jouw centrum hebben gevormd. Dit pellen van de ui is bedoeld om wie je denkt te zijn af te breken. Voor dit gedeelte gebruikt Davy zijn bijna-doodervaringen en vlecht hij vele gechannelde, spirituele en wetenschappelijke stromingen in elkaar.

 

In het tweede deel vloeit de inleiding over in een geleide meditatie waar we starten met het avontuur. Hier wordt je uitgenodigd om gebruik te maken van je visualiserend vermogen. Vanaf dit gedeelte worden er soundscapes gebruikt (klanklandschap) om je te helpen je goddelijk oog te trainen en je bij te staan in je staat van ontvankelijkheid. 

 

Naarmate je je aandacht steeds dieper in het verhaal kan brengen, biedt de activatie de gelegenheid dat je een ‘twist’ kunt maken, waarin je zogezegd geen beelden meer hoeft te visualiseren of ‘vast te houden’, maar jij de ‘beelden’ en de (mogelijke) fysieke sensaties tot je laat komen. Dit is het ervaringen opdoen in de realiteit van je ziel, dat het doel is van deze activaties. 

 

Het zal niet iedereen de eerste keer of keren lukken, maar als je echt de roep van binnen voelt om deze materie eigen te maken, kan dit enorm bijdragen in de verruiming van bewust zijn waar jij ook in je leven bent. 

Jij bent een Meester

 

Als je graag meer verdieping wenst op je spirituele weg en je begrijpt dat je geen opleiding nodig hebt om jezelf te herinneren wie je werkelijk bent, dan heeft de activatie zeker de potentie om je het gevoel te geven weer Thuis te komen bij je Zelf.

Het licht van jouw bewustzijn laten doordringen in dimensies waar genezing, het vrijkomen van angsten, contact met 'overledenen' en nog veel meer mogelijk is, was nog niet eerder zo helder.

 

Natuurlijk weet je dat jouw ontvankelijkheid en transparantie te maken hebben met de oogst die voor jou persoonlijk te behalen valt. Verlichting is een eindeloos proces en iedereen heeft andere muren te doorbreken. Daarom is het goed jezelf af vragen welke intentie je echt hebt als je je met deze materie bezighoudt, want wat jij erin stopt is wat jij er voor jezelf uit kan halen.

 

Voor zover wij weten is het gewoon niet mogelijk om je ‘zo diep’ mee te nemen in de realiteit van je ziel, zoals iemand dat meemaakt tijdens een bijna-doodervaring. Wel zijn heelwording, verlichting en meesterschap meer dan binnen ieders handbereik, mocht dat je interesseren.

 

Je zou kunnen zeggen dat als je hart open is voor deze informatie, dat er een hoop nieuwe, mogelijke waarheden op je afkomen, die een hoop ondersteboven kunnen zetten. Ook kan het - net zoals met het pellen van een ui - tranen teweegbrengen. 

 

❥ Voor sommige mensen die meedoen aan een verlichtingsactivatie kan het heel lastig zijn om bij bewustzijn te blijven.

Dit kan heel veel redenen hebben. Zo kan je in vorige levens gemarteld zijn, verbrand zijn, vernederd zijn, omdat je de realiteit van de ziel hebt bezocht. En je daar - net als mij - vreugdevol over wenste te vertellen. Dit zou bij jou heel diep in je onbewuste, een overlevingsmechanisme kunnen aanzetten waardoor je liever je bewustzijn weghoudt bij dit soort informatie en de daadwerkelijke effecten die het op jou kan hebben, als jij daarvoor open bent.

 

Het maakt niet uit als je wegdrijft op gedachten of helemaal wegzakt. Je kan de opnames altijd nog een keer luisteren. Of ervoor zorgen dat je het - bewijze van spreken - niet voor het slapen doet, maar op een moment dat je fris en alert bent. En mocht dat nou niet werken, dan is er altijd een mogelijkheid om je hand op je hart te leggen en te vragen en te bevelen: wakker, bewust en alert te blijven tijdens de activatie.

 

❥ Dit is niet zomaar een theorie, oefening of psychologisch spel.

Dit is alleen bedoeld zodat je kunt realiseren wie jij daadwerkelijk bent. Dat is de richting waar de mensheid zich naartoe beweegt en dat is waar de verlichtingsactivatie naar verwijst. Het is exact dat wat een normale, verlichte maatschappij in zijn dagelijkse routine doet.

 

Dit bedoel ik niet als een voorspelling of profetie, net zo min als dat het geen profetie zou zijn als je naar een baby kijkt en voorspelt dat het binnen een jaar of twee zou kunnen lopen. Evolutie is en de volgende stap is nu eenmaal de volgende stap.

 

Een prachtige gezondheid op welk niveau dan ook, is heel belangrijk voor je welbevinden. En deze mogelijkheid staat iedereen ter beschikking. Dit hebben de meesters op aarde ons duidelijk laten zien. Ook hebben de meesters laten zien wat zelfs ook op TV is uitgezonden, hoe massa’s mensen wonderlijk genezen of hoe materie uit ‘de lucht’ wordt gemanifesteerd. Een man met lege handen die duizenden cadeaus aan het uitdelen is.

 

❥ Dit zijn geen speciale mensen. Dit zijn normale mensen.

 

Een man als Jezus heeft nooit gezegd ‘’Val op je knieën voor mij, betaal belasting aan mij, zodat ik bommen en granaten kan manifesteren om mezelf te verrijken en te beschermen’’ over de lijken van anderen. 

 

Hij, net zoals alle andere meesters zeiden: ‘’Wat ik Ben, Ben jij ook’’ en ‘’Dit en meer zul jij ook doen’’.

 

Ik hoop dat het je helder is dat je een vrije wil hebt. En zolang jij niet gelooft in je eigen prachtige Grootsheid, zolang blijft het voor jou een afgesloten deur - anders zou je geen vrije wil hebben.

Het is ook logisch dat de mensheid nu is aangekomen op dit punt


Om massaal bewust meesterschap in ieders eigen leven te manifesteren. We begonnen met Goden voor alles: voor regen, voor water, voor storm, Goden met veel armen, met weinig armen, met dierenhoofdjes, buitenaardse hoofdjes, eindeloos veel. Aan creativiteit geen tekort. En nu zijn we in een tijd aangekomen waar het geloof op aarde in één schepper, dominant is geworden. Er is een intuïtieve realisatie dat er een God is, die Liefde is.

 

In plaats van God, zeg ik ook liever ‘’Alles wat is’’ omdat het voor jou misschien makkelijker te begrijpen is, dat je een stuk bent van Alles wat is, dan dat je een deel van God bent.

 

Als je die realisatie dichtbij je hart legt, dan kan je voelen hoeveel klappen je gehad hebt met de stok omtrent het woord ‘’God’’.

 

Het is logisch dat geen enkele ouder wenst dat de kinderen in angst op de grond bevend hun verzoek aan je doen. Dat zou verschrikkelijk zijn voor een ouder. Een gezonde ouder, als je het mij vraagt. Dan is het natuurlijk ook logisch dat het voor ‘’Alles wat is’’ / ‘’God’’ ook  niet tof is dat zijn eigen schepping bang is voor hem of voor haar. Of voor hem en haar.

 

De mensheid heeft het punt bereikt in een bepaalde spirituele realisatie en wordt langzaam wakker dat het niet gaat om een popidool als een goeroe of een meester - of welke naam je daar ook aan wenst te geven - maar dat het gaat om de meester in jou te wekken.

Ja, wekken. Dat lees je goed: je hoeft er niets voor te doen en je hoeft er niets voor te leren.

❥ Je hoeft alleen jezelf te realiseren, als de meester die je bent.

Evenementen

Deze zijn te volgen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis


Hoe werkt het precies?

Informatie over je downloads en toegang


Nabestellen

Alle events zijn na te bestellen in onze webshopLichtwerkers Nederland

‘‘Jouw driedimensionale lichaam is een schaduw van je multidimensionale zelf” 

Davy en Denise ontmoetten elkaar in 2013, waar Denise een diagnose had: ongeneeslijk ziek.

Denise ‘‘kreeg” op haar manier een ‘‘tweede kans” en begon zich intensief te richten op de verbinding met haar ziel. Ze genas zichzelf niet alleen van de fysieke kwalen, ook kwam er een einde aan de tientallen jaren van geestelijke problematiek.


Samen richtten zij het Lichtwerkers Nederland netwerk op, geven zij de ‘Verbinding met je ziel’ retraites in het buitenland en leven zij hun passie om deze informatie met hun medemensen te delen.


 

Lichtwerkers Nederland Vakantie Retraites

 Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.