Astrid Esmeralda

Oordelen of onderscheidingsvermogen
En toch is er een keerzijde aan het steeds verder censureren van hen die intuïtief begaafd zijn en hun energetisch onderscheidingsvermogen laten doven onder de noemer: je mag niet oordelen, want je weet niets. Het is een thema dat veel mensen in deze tijd waarnemen.

Ik behoor de Liefde toe net als jij
De rode liefde is van de aarde, tussen mens en mens.. De witte liefde is niet van hier maar wel beschikbaar hier..

Laat zachtheid je metgezel zijn..
Zet vandaag eens een hoger bewustzijn daarop, op wat nu niet stroomt in jou, in jouw leven, wat stagneert...

Een iemand die niemand durft te zijn
Een wakker iemand bestaat niet. Er is ofwel wakkerheid of er is iemand.. Hoe minder gehechtheid aan en vastzitten in het idee van een zelf, hoe meer het bron-bewustzijn direct door je heen stroomt. Dit is de grootste ommekeer in je leven als je dit werkelijk ervaart.

Het woord God
Het woord God brengt bij de meeste mensen iets in beweging. Soms een stroming, vaak ook een remming.

Vallend blad
Het Licht wat toeneemt op aarde en dus ook in jou, maakt zichtbaar en voelbaar welke aspecten of manieren van doen nog op oude gronden berusten. En vervangen willen worden door nieuwe.

Laat je meenemen...
Steeds als je denkt dat je nu weet wie je bent, is dat niets anders dan een gedachte. Een gedachte die inderdaad ofwel dichterbij maar soms ook verder weg ligt van de waarheid over jouw blauwdruk.

De stap naar overgave
Alle inzichten die je in de afgelopen jaren hebt vergaard, hebben je voorbereid op deze stap. De stap naar overgave, de stap naar volgen. Niet langer vasthouden aan oude overtuigen die maken dat je jezelf niet helemaal geeft aan het leven.

Welke keuze is de juiste voor jou?
Het kan zijn dat deze vernieuwende energie ook jou op dit moment urgenter en dwingender voor een keuze stelt in je leven.

Kan ik zeker weten dat het is zoals ik denk of voel?
Het is al zo vaak gezegd, we zitten collectief in een periode van grote vernieuwing. Al kunnen we het allemaal al veel beter doorzien, vanuit reflex in onze systemen bevriezen, vluchten of vechten we vaak nog.

Meer weergeven