Robert Bridgeman

Als energieveld ben je onlosmakelijk verbonden met alle energievelden om je heen. In feite zijn we één groot energieveld met z’n allen. Dat wat op 1 plek in dat veld gebeurt, heeft impact op het hele veld. Je hebt meer invloed op de energievelden om je heen dan je denkt. De trilling van jouw energieveld, bepaald de realiteit waar je in leeft. Je trilling bepaald hoeveel geld je verdient, hoeveel zorgen je je maakt, of mensen je aardig vinden of niet, hoeveel liefde je ontvangt en ...

Volgens de profetieën is er maar 10% van de mensheid in ontwaakte staat nodig om deze kritische massa te bereiken. 10% van 7 miljard... Dat zijn 700.000.000 mensen. Daar zijn we nog niet. We hebben dus nog wat te doen jij en ik ;-)

Door pijn te transformeren helen we de wonden van de mensheid en helpen we het collectief menselijk bewustzijn te transformeren naar de vijfde dimensie.Je systeem wil dus juist weg bij de pijn waarvoor we nou net op aarde gekomen zijn om te transformeren. Dit vraagt een grote tegenwoordigheid van geest. Omdat je overlevingssysteem geen pijn wil ervaren creëert het allerlei constructies om pijn niet te hoeven voelen. Dit kan zelfs resulteren in sub-persoonlijkheden die een bepaalde pijn...

De bewustzijnstrilling van de mensheid en Moeder aarde is aan het veranderen. We worden wakker! Duizenden jaren oude profetieën vertellen ons dat we in een tijd van bewustwording leven. Stel jezelf in dienst van het allerhoogste. Van Licht en Liefde; het Universeel Scheppende… De Creator. Het Universeel Scheppende werkt door ons allemaal heen. Wij zijn allemaal de handen en voeten van het Goddelijke.

Het aantal kankerpatiënten groeit gestaag. Maar wat is het eigenlijk voor ziekte? En dat is het vreemde. Kanker is niet ‘iets’. Kanker is geen virus en geen bacterie, het is niet eens besmettelijk. De gevreesde ziekte is zelfloos. Het lijkt een ziekte, maar het is meer een soort karma. Kanker is het lichaam dat ons een les geeft. Dat ons vertelt wat wel en niet goed voor ons is. Kankersoorten hebben, naast fysieke oorzaken, ook een emotionele, mentale en spirituele reden.

Steeds meer mensen houden zich bezig zaken als met yoga, meditatie, mindfulness, coaching, healing, manifestatie, lichter leven, mooier leven en spiritualiteit. Logisch? Er zijn nog nooit zoveel mensen geweest met stressklachten, burn-outs en depressieverschijnselen.

Heel veel Nederlanders hebben moeite met drank en/of drugs. Moeite met er af blijven bedoel ik, of met mate gebruiken. En dat is ook logisch. Ieder mens is pijn vermijdend en genotszoekend ingesteld. Dat is een overlevingsmechanisme dat in ons brein is geprogrammeerd.

Er zijn er zovelen die worstelen met hun zichtbaarheid. Die in de schaduw blijven... Uit angst. En dan met modder gooien naar zij die het wel durven. Ik bewonder ieder die gaat staan voor wat hij of zij gelooft. Ieder die zichzelf tentoonspreidt ten behoeve van het grote geheel. Die zich boven het maaiveld laat zien. Ten behoeve van het welzijn van mensen, dieren en moeder aarde. Die mensen mag je dapper vinden. Hou op met dat gezeur over ego.We zijn allemaal work in process.

Na het beklimmen van de Kilimanjaro (2014) kreeg ik in januari 2017 de kans om 22 Zwolse ondernemers te begeleiden naar de top van Kilimanjaro door middel van ademtechnieken. Samen met hoogleraar cardiologie Arnoud van ’t Hof ontwierp ik een onderzoek. Het ging hier om 22 niet getrainde klimmers. Ze hadden geen maandenlange adem- en koudetraining gehad. De expeditieleden werden door mij begeleid door middel van ademhalingstechnieken tegen hoogteziekten, terwijl de 25 andere ondernemers...

Angsten zijn poorten waarachter een beloning voor je verscholen ligt. Hoe jammer is het dat we angsten ons juist laten tegenhouden. Angst om alleen te zijn houdt ons gevangen in relaties waarin we allang niet meer thuishoren. Angst om uitgestoten te worden door anderen houdt ons gevangen in een leven dat niet zo goed bij ons past. Waarom laten we angsten niet gewoon varen? Eigenlijk is het heel simpel: We willen wel, maar weten niet hoe het moet. Daar gaan we met dit artikel verandering...

Meer weergeven