Deze periode is er één van ontwaken

 

Lieve lichtwerkers, ooit, nog niet eens zolang geleden, bestonden er geen landen. Ooit, nog niet eens zolang geleden bestonden er geen wereldreligies. Ooit, nog niet eens zolang geleden leefde de mens in kleine, rondtrekkende stammen.

 

Religie was de verbinding met de Bron, de Natuur, de Spirits wereld en Moeder Aarde. De mens leefde met de zon en de maan, met de seizoenen en de invloeden vanuit het Universum.

 

 

Belangrijke momenten werden door sjamanen met ceremonies bekrachtigd: geboorte, volwassenwording, verbindingen, de dood.

De dood werd gezien als overgang naar de spirit wereld. Niet meer, niet minder.

Stammen werden geleid door de ouderen, vooral de oudere vrouwen zaten aan het roer. Chiefs droegen hun verantwoordelijkheid af aan deze vrouwen die goed in de gaten hielden of de chiefs het belang van het collectief steeds wel voor het belang van hun eigen ego en agenda stelden.

 

Er zijn mensen op aarde die nog steeds zo leven. Zij zijn in de minderheid, maar ze bestaan nog.

 

Want wat nu als ik je vertel dat deze manier van leven niet een ouderwetse manier van leven is, maar de meest moderne manier denkbaar?

 

 De crisis laat ons zien dat als we meer naar binnen keren, moeder Gaia, de Aarde en de natuur herstellen.

 

 De crisis laat ons zien dat overheden misbruik maken van hun macht als wij ze toestaan dat te doen.

 

Deze periode is er een van ontwaken. Miljoenen mensen zijn al wakker en gaan steeds meer leven in harmonie met de Aarde, de natuur en andere mensen.

 

Steeds meer mensen herstellen hun rechtstreekse contact met de Bron. Nieuwe (oude) sjamanen, priesters en magiërs worden geboren en staan op. Niet als leiders met volgers, maar als dienaren voor de mensheid en de Aarde. We zijn hard op weg back to the future waar we onszelf weer gaan vinden.

 

Indianenstammen over de hele wereld die de moderne manier van leven nog altijd in praktijk brengen zullen onze leraren zijn. Buitenaardse rassen als de Pleiadiërs, de Arcturianen en vele anderen staan klaar om ons te helpen nadat we onszelf bevrijd hebben. Ze helpen ons nu waar ze kunnen. Maar zolang wij onbewust toestemming geven aan het duister om ons in de Matrix te houden kunnen ze niet veel meer doen dan adviseren en ondersteunen.

 

Wij zijn degenen waar we op hebben gewacht

 

 Wij zijn het die bewust mogen kiezen voor de volgende dimensie om zich in ons te openbaren. Een dimensie die 5D genoemd wordt, of het Christusbewustijn, of het hartsbewustzijn.

Het proces is onomkeerbaar, hoezeer sommige krachten zich ook verzetten tegen het idee dat de mensheid zometeen vrij is.

 

Vrij om in harmonie te leven met Gaia, met de natuur en met elkaar. En bovenal... met zichzelf...

 

We zijn al vrij...

 

Het enige dat wij als lichtwerkers hoeven te doen, is alle mensen bewust helpen worden van dat feit.

 

Robert Bridgeman

www.bridgeman.nl