Arthura Hector

Volle Maan: Golvende Emoties ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland
De volle maan van april treed krachtig naar voren, waarbij de energie in grote golven over de aarde wordt verspreidt. Dit is het hogere licht van de emotionele intelligentie. Deze golven resoneren soms heel hoog en dan weer wat minder frequent door in de gevoelslaag, dit zorgt voor wat onverwachte bewegingen in de emotionele energie.

Volle Maan: Magnetische Lichtkracht ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland
Tijdens de volle maan van 7 maart 2023 worden de magnetische stormen in het universum omgebogen om een groot magnetisch veld te generen, waardoor de lichtkracht vanuit de maan vergroot wordt. De lichtwerelden werken dwars door de volle maanenergie heen om de magnetische golven tussen de aarde en de maan te vergoten. Deze magnetische golven worden zeer krachtig en dit alles heeft invloed op de aantrekkingskracht van de aarde. Dit heeft effect op het bewustzijn van de mens en waarbij een...

Ingrijpen Licht: Ongewone Lucht Objecten ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

2023: De Overstap naar Vernieuwing ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland
2023 wordt op alle fronten een onrustig jaar, waarbij de waarheid boven komt drijven vanuit een diepe duisternis. Doorgrond jezelf en alles wat je systeem uit balans brengt, want vele impulsen komen bij je binnen. Droom jezelf vrij en maak de overstap.

Volle Maan: Oude Schil Breekt Open ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland
De volle maan van 7 januari 2023: De oude laag van illusie kraakt in al haar voegen, deze vertoont vele lekkages. Wanneer de schil van verharding de nieuwe energie niet meer kan dragen, breekt deze open en het originele lichtwezen komt naar buiten en betreed een geheel nieuwe zone...

Diamanten Brein & Reptielen Brein ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland
Het reptielen brein is ontstaan vanuit het licht naar de duale aarde, als een soort waarschuwingsmechanisme voor gevaar. Zodra de lagere wereld van angst is opgelost transmuteert het reptielenbrein.

Barsten in het Platform ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

Equinox: Activatie Quantum Vermogen ♥ Arthura Hector♥ Lichtwerkers Nederland
De afgelopen maanden werd het magnetisch veld actief en beïnvloedde de energie op aarde. De aarde resonanties stegen naar een hogere frequentie in het Quantumveld en er ontstond vele golven. Tijdens de Equinox van 23 september 2022 werd het Quantumveld bevrucht met een hogere intelligentie waarbij een hogere kennis kon worden overgedragen. Deze golven activeerde de kennis (via elektrisch geladen deeltjes) in en om het lichaam van de mens. Je kunt dus spreken van een intelligente kracht die...

September: De maand van het ongehoorde kind ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland
Het kabinet in Nederland wankelt al geruime tijd. De golven worden hoger en slaan op het boegbeeld van de vooraanstaande politicus uit elkaar. Nog nooit waren de schommelingen zo groot en de misstanden zo duidelijk. De Nederlandse politiek komt in een stevige klem terecht, wanneer de aankondigingen gaan komen vanuit de kinderen in nood. Zij gaan opstaan en spreken de waarheid over hun situatie. Schrijnende gevallen komen boven water en dit gaat leiden tot een dieptepunt.

Disclosure UFO Fenomeen ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland
De volgende stap: Er gaat een belangrijke onthulling plaatsvinden in het contact met de andere dimensies. De sterrenbroeders en zusters vanuit Goddelijke liefdeslicht staan klaar om met jou in contact te komen. De oorlog tussen Rusland en de Oekraïne zorgen voor een vertraging en werpen zo een sluier over deze positieve vooruitgang. Ondanks alle tegenwerking wordt er een volgende stap gerealiseerd in het openbaar maken van het UFO bewijsmateriaal.

Meer weergeven