Ella Ster

Zicht op verlichting in duistere dagen
Zodra we stoppen met wachten op een oplossing van hogerhand of buitenaf, maar zelf gaan creëren, zal een tijdperk van verlichting aanbreken.

Het proces van ascensie; wat gebeurt er eigenlijk?
Het proces van ascensie is de versmelting van hogere en lagere fysieke en etherische lagen; de ziel, de geest en het fysieke lijf worden één.

17 signalen dat je door een transformatie heen gaat
We zitten momenteel in de overgangsfase tussen twee werelden. Nu we zelf middenin de transformatie naar deze nieuwe wereld zitten, ervaren veel mensen typische transformatiekenmerken.

Zo kan vergeving jezelf bevrijden
Het mantra is afkomstig van de Hawaïaanse therapeut Dr. Ihaleakala Hew Len. Hij vond een alternatieve manier om een complete afdeling van crimineel gestoorde patiënten te genezen.

Het nieuwe gezonde normaal doet een beroep op ons geweten en verantwoordelijkheid
We gaan nooit meer terug naar het oude normaal en moeten dat ook niet willen. Hoe komt het dat we aan ons moreel kompas aanvoelen dat er veel niet meer klopt aan het huidige systeem, maar ons er als collectief toch door laten leiden?

We gaan nooit meer terug naar het oude normaal en moeten dat ook niet willen
Wanneer je toestaat dat de overheid zich niet aan de wet houdt tijdens noodsituaties, zullen ze noodsituaties creëren om zich niet aan de wet te hoeven houden.

Voorbij de angst in vol vertrouwen naar de nieuwe wereld
Het verrotte systeem maakt plaats voor een nieuwe en betere versie.

De kosmische geboorte
Eigenlijk kan niemand zich voorstellen wat er allemaal gebeurt en gaat gebeuren. Wel is bekend uit vele bronnen, dat we op dit moment in de eindtijd zitten voor de aarde en de mensheid in haar huidige vorm.

De numerologie van het jaar 2021
2020 was een zeer bewogen jaar, maar 2021 zal er zeker niet voor onderdoen. Wat kunnen we van het nieuwe jaar verwachten vanuit numerologisch oogpunt? Het kernwoord is verandering.