Mandy Marlisa

Eeuwenlang is de vrouwelijke energie onderdrukt en de mannelijke energie was afgesloten met het hart, het voelen. Vrouwen mogen weer meer in hun kracht gaan staan en mannen mogen weer terug naar het gevoel. Of natuurlijk andersom. We kunnen elkaar daarmee helpen om stukken te helen, we kunnen samen die oude energie transformeren in iets wat zoveel mooier is en ons zoveel verder kan brengen. Onderzoek bij jezelf welke stukken nu geheeld mogen worden.

Zielsverbindingen en liefdes zijn vaak bedoeld om je eigen bewustzijnsproces en ontwikkeling te verhogen. Oude angsten en patronen worden getransformeerd, alles wat je tegenhoudt om meer vanuit licht en liefde te leven, alles wordt als een spiegel terug gekaatst. Dit kan zeer confronterend zijn en intens.

In deze tijd van diepe transformatie, heling en bewustwording gaan we steeds dieper naar de kern toe. Alles komt omhoog wat diep binnen ons leeft. De energie van de aarde wordt omhoog getrild en alles komt aan het licht. We kunnen niet meer van oude pijnen, overtuigingen, angsten en schaduwkanten wegrennen. Hoe meer je je verbindt met datgene wat je graag doet in het leven en waar jouw hart van gaat stralen, hoe makkelijker het zal worden om je eigen leven te creƫren.