Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel. Fungeert als een portaal – of brug, naar informatie van het Universum, Interstellar kruisverbindingen en parallelle levens.

 

Nieuwe maandelijkse serie

Lichtwerkers in gesprek met een E.T.

Q en A channelings met Arjun van de Yahyel

Over Wieteke


E.T. Channeling, geleide meditaties, spirituele reizen en zelf-reflectie-oefeningen; Wieteke inspireert anderen om zich met hun eigen multi- dimensionaliteit te (her)verbinden en om deze ervaringen op een praktische manier in hun leven in te zetten.

 

Dankzij haar eigen levens-lange en intussen goed-geïntegreerde ervaringen op het vlak van multi dimensionaliteit, is Wieteke in staat om hoogkwalitatieve interstellar channelings aan te bieden aan mensen van over de hele wereld. Als interstellar channel, werkt Wieteke voornamelijk met Arjun van de YahYel.

 

“Het mijn passie om te assisteren in het bouwen van de brug, tussen onze vele multi dimensionale facetten, zodat wij ons ieder weer ‘heel’ en compleet kunnen voelen.

 

Ik weet vanuit eigen ervaring; dat de integratie van onze aangeboren connectie met de sterren – voor velen op aarde op dit moment – een essentieel aspect bevat – in dit gevoel van Heelheid”.

Een gechannelde introductie van de Yahyel

 

“Lieve vrienden, wij begrijpen en respecteren dat sommigen van jullie niet in ons ‘geloven’ – en dat is ook niet wat we van jullie vragen. Meer dan wat dan ook – zijn wij hier om jullie te assisteren – als dit met jullie resoneert – om te beginnen met, of om vooral door te gaan met; het geloven in jullie zelf.

 

Wij zien jullie als fantastische creators en multidimensionale wezens, die nu ontwaken tot meer van jullie volledig potentieel.

 

We voelen ons vereerd dat wij jullie mogen leren kennen in deze bijzondere tijd van transformatie op jullie planeet, waar velen van ons jullie assisteren, of reeds enige tijd geassisteerd hebben.

 

Jullie zouden ons kunnen herinneren van contact in de droom staat, van ‘onverklaarbare’ incidenten die jullie wellicht als kind hebben gehad of van lucide ‘downloads’ als jullie al enige tijd met ons in contact staan.

 

Wij resoneren op een een andere frequentie en daarom zijn dit tot dusver de meest gebruikelijke manieren geweest waarop wij contact konden maken; ergens in het midden tussen onze frequentie (5e dimensie en hoger) en die van jullie op aarde (4e dimensie = de 3 dimensies van ruimte en de extra dimensie van tijd / nu in transitie naar de 5e).

 

In deze tijd van transitie op jullie planeet, ontwaken velen van jullie in verhoogd tempo en voelen de urgente roeping om (meer) substantie aan het leven te geven, op een manier die jullie hoogste dromen reflecteert en uitdraagt. Jullie zijn stuk voor stuk krachtige creators, nieuwe werelden scheppend met elke stap.

 

Wij zijn hier om dit proces te ondersteunen indien gewenst – en om hen die willen, te inspireren. Om opnieuw die bijzondere plek in jullie terug te reflecteren, waarvandaan ‘genezing’ komt – zoals jullie het begrijpen. Vanwaar vreugde en enthousiasme overvloedig stromen, want dit is inderdaad, jullie natuurlijk staat van Zijn.

 

We willen jullie graag bedanken, voor de gift die jullie aan ons schenken, wanneer jullie ons toestaan onze giften van liefde en licht met jullie te delen. Wij verkennen en leren gaandeweg – net als jullie – de eindeloze expansie van het leven op onze gezamenlijke reis door de tomeloze oneindigheid van het Al Dat Is, de Bron, of ‘God’ – zoals sommigen van jullie het noemen.

Wij-zijn-een.” (of zoals wij zeggen: A’ha-me) - De YahYel.

Maak kennis met de Yahyel

 

Zet een kopje thee en ga er maar eens lekker voor zitten, want in dit deze  kennismakingsgesprekken duiken Arjun en Denise van Lichtwerkers in een uitgebreide vragenlijst. Wie zijn de Yahyel? Hoe ziet hun maatschappij eruit en waarom nemen zij contact met ons op in deze transformatieve tijden?


De E-TEA-series bestaan uit kennismakings-audio bestanden. De Alien Academy serie die gemaakt wordt met Arjun en de YahYel zijn uitvoeriger en bevatten tevens geleide meditaties en meer.

Enthousiasme: De stem van je Ziel

Kan het ‘volgen van je hart’ echt leiden tot een leven waarin je 1. in elk gegeven moment doet wat jou oprecht roept – terwijl je toch 2. genoeg geld manifesteert (of wat het maar is dat jij daarvoor nodig zou hebben) 3. verantwoordelijkheid kunt dragen voor jezelf, je familie, andere mensen en de Aarde, en 4. geen dingen onderdrukt, ontloopt of misloopt? Heeft dit voor jou ook altijd geklonken als een sprookje? Iets wat vooral mooi klinkt maar toch voor weinigen haalbaar is?

 

Arjun geeft in deze 1,5 uur durende transmissie een stap-voor-stap overzicht, rond het concept van ‘het volgen van je hart’. Hij doet dit op zo’n manier, dat niet alleen ons voelen, maar ook onze kritische geest welkom wordt geheten aan boord. De Yahyel bieden ons hiermee een meer holistische manier van kijken, naar het idee van ‘het volgen van je hart’.

 

Bekijken op Youtube

 Engelstalige channelings bekijk je op Wieteke's Youtube kanaal

 


Interviews with E.D. Extra Dimensionals


Wieteke is in twee afleveringen te gast bij 'Interview with Extra Dimensionals' door Reuben Langdon op www.gaia.com.

New Paradigm Films


New Paradigm Films interviewt Wieteke Koolhof (2018) Engelstalig.

Channeling Arjun

 

 

Onderzoek


Meer informatie over E.T. contact-ervaringen en onderzoek naar UFO’s, welke niet of amper in de mainstream media worden besproken.