Super fijn dat je contact met ons wil opnemen!


Om onze eigen energie op orde te houden, zullen wij alleen reageren wanneer dat mogelijk relevant is voor ons. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om ons een bericht te sturen. We lezen ieders berichten altijd met veel plezier. Echter, het beantwoorden van alle mails, reacties en opmerkingen is voor ons te veel naast onze dagelijkse werkzaamheden.

De persoonlijke begeleiding is vervangen door de verlichtingsactivaties van Davy Diekstra. Deze vinden nu 'online' plaats in groepsverband.

Voor eventuele vragen over je bestelling of je deelname aan een evenement, kun je altijd bij ons terecht en zal je altijd zo snel mogelijk worden geholpen.

Dankjewel

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.