Daniel Derweduwen

De genezende kracht van de zon: Gezond met Zonlicht
Ik wil proberen duidelijk te stellen dat het noch de zon, noch de Aarde is die verantwoordelijk gesteld mag worden voor het optreden van huidkanker.

Gezondheid en trillingsfrequentie
Houd je trillingsfrequentie hoog door niet mee te gaan in de angstpsychose. Angst is de enige echte 'vijand' van de mens en sluit je op in wie je niet bent. En dat heeft gevolgen: je trillingsfrequentie verlaagt naar het niveau waar ziekten gedijen.

Onvoorwaardelijke liefde naar onze kinderen
Kinderen leren van hun omgeving en zijn de beste imitators van hun ouders. Hierbij enkele tips om een fantastische relatie te hebben met je kinderen.

Ken je eigen duisternis
Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven leiden en je zult het dan het lot noemen. Je eigen duisternis kennen is de beste methode om om te gaan met de duisternis van andere mensen.

Groenten die aandoeningen helpen genezen
De natuur heeft altijd het beste voor met ons. Miljoenen jaren natuurlijke evolutie heeft een voedingssysteem ontwikkeld voor elk levend organisme. Deze evolutie ligt opgeslagen in het DNA van de mens.

Een clean lichaam: geen voedingsbodem om in te gedijen
Jammer voor de ziekteverwekker, het kan in een clean lichaam geen voedingsbodem vinden om te gedijen en zich voort te planten, laat staan dat het jou ziek kan maken.

Ben je bewust hoe je spreekt over jezelf?
Ik merk soms in de vele consulten die ik geef dat mensen het soms niet doorhebben dat ze hun eigen beeld en zelfwaarde continu naar beneden halen door hun manier van spreken. Dat tast het zelfvertrouwen aan.

Vier grote voordelen als...
Vier grote voordelen als je niet gevaccineerd wordt.

Het kokosoliewonder
Als je objectief kijkt naar de inheemse bevolking van de eilanden in de Stille oceaan en de landen van Zuid Azië, dan merk je dat de mate van goede gezondheid ver uitstijgt boven wat in de meeste landen wordt aangetroffen.

Oordeelsvorming: een oordeel is innerlijk verzet
Een oordeel is altijd een innerlijk verzet waarbij het probleem in stand wordt gehouden en in zeer veel gevallen je ziek zal maken.

Meer weergeven