Gerrit Gielen

In veel spirituele teksten kom ik het begrip 3D tegen, de D staat voor dimensie. Daarmee wordt dan onze fysieke wereld bedoeld. Ik om ook vaak het begrip 5D of hoger tegen, dat heeft te maken met iets voorbij de fysieke wereld. Hoe meer D’s hoe belangrijker het is blijkbaar. Hoe zit dat met al die D's?

Als we ons eenzaam voelen, verlangen we naar een medemens. Als we die willen vinden, zullen we eerst moeten leren onszelf te zien als een mens. En net zoals een mens een rechter- en een linkerkant heeft, beschikt hij innerlijk over een mannelijke en een vrouwelijke kant. Pas als we beide kanten weer helemaal toelaten, eindigt de eenzaamheid.

Zo eenvoudig ligt het niet. Mensen die channelen geloven doorgaans in wat ze doen en zijn vaak oprecht geschokt als hun voorspellingen niet uit blijken te komen. Het gaat in het algemeen om gevoelige, paranormaal begaafde mensen die in staat zijn contact te maken met niet-fysieke entiteiten. Ze zijn er van overtuigd dat die entiteiten hen betrouwbare en belangrijke informatie doorgeven. Wat gaat er dan fout? Het probleem is de astrale wereld die ons omringt...

Door onszelf voortdurend te veroordelen, onderdrukken we de energie van onze ziel met als gevolg een gebrek aan zelfliefde. Het antwoord op dit probleem zoeken we vervolgens buiten onszelf. En zo begint de grote zoektocht naar liefde. We geloven dat de wereld als geheel niet in ons geïnteresseerd is en dat we heel hard moeten werken om een ​​beetje liefde van iemand te verdienen.

Samenvattend: mannen zijn gewond, en vrouwen hebben vaak een vals beeld van de mannelijke energie omdat ze alleen gewonde en verharde mannen zien. Door dat valse beeld raken ze vervreemd van hun eigen mannelijke energie. Door een verlies van contact met de mannelijke energie is er te weinig zelfliefde, te weinig zelfrespect. Het resultaat is geen grenzen kunnen stellen, en uitputting, ziekte en depressie doordat vreemde energieën het systeem corrumperen.

De jongen krijgt al snel te horen dat hij niet zo moet dromen. Hij moet klaargestoomd worden voor een leven in de maatschappij, verantwoordelijkheid dragen. Een kantoorbaan nemen van negen tot vijf. Het vuur mag alleen nog op een passieve manier beleefd worden. Als je het vuur net niet laat doodgaan, hou je nog genoeg leven over om jezelf wijs te maken dat je niet ongelukkig bent.

Retraiteweek met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen in Zuid-Frankrijk.

Hooggevoelige mensen dragen van nature een lichte, mooie energie met zich mee, maar juist zij pikken gedurende hun vroege jeugd vaak veel donkere en zware energieën op. Als volwassene zijn ze hier vaak mee aan het worstelen. In dit artikel probeer ik duidelijk te maken hoe dit komt en wat ze hier aan kunnen doen.

Gerrit Gielen schrijft over de wonden in de mannelijke en vrouwelijke energie. Mannelijke en vrouwelijke dominantie. Het einde van het paradijs - het ontstaan van dualiteit. Buitenaardse invloeden, het ontstaan en de val van atlantis. De terugkeer van ons, lichtwerkers.

De begrippen karma en reïncarnatie zoals die gewoonlijk gebruikt worden, hangen nauw samen met ons tijds- en causaliteitsbegrip. Reïncarnatie of wedergeboorte betekent dat we meerdere levens hebben. Dingen die we in onze vorige levens gedaan hebben liggen vast en bepalen het heden; dit is ons Karma.

Meer weergeven