Algemene Voorwaarden / Leveringsvoorwaarden / Herroepingsrecht

Lichtwerkers Nederland

Weversland 65

2211 TX, Noordwijkerhout

E-mailadres: lichtwerkersnederland@gmail.com

KvK-nummer: 71273298

btw-id: NL002219398B22

Algemene Voorwaarden

 

Aan de informatie op www.lichtwerkersnederland.nl kunnen geen rechten worden ontleend en/of indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en op eigen risico.

De makers van deze website hebben grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Zij maken daarbij gebruik van bronnen en technieken die zij betrouwbaar achten. Zij kiezen de inhoud van de informatie en producten door middel van het volgen van de persoonlijke intuïtie. Lichtwerkers Nederland is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. 

Webshop

  

Herroepingsrecht downloads: 

Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

 

Privacybeleid

 

Lichtwerkers Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je haar verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Lichtwerkers Nederland zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je hulpvraag.

Lichtwerkers Nederland gebruikt de verzamelde gegevens om haar medemensen de volgende diensten te kunnen leveren: Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en daarom zullen wij uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Jouw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Actuele boodschappen voor Lichtwerkers

 Zondag 2 augustus om 20:00 uur ❥ Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

 

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland