Algemene Voorwaarden / Leveringsvoorwaarden / Herroepingsrecht

Lichtwerkers Nederland

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout

E-mailadres: lichtwerkersnederland@gmail.com

KvK-nummer: 71273298

Btw-identificatienummer: NL 203992969B01

 Met de omschrijving van het product en de toegevoegde foto’s hebben we maximaal ons best gedaan zodat jij een goede beoordeling kan maken van het product. We staan je altijd graag bij je vragen te beantwoorden via de mail, mochten deze van toepassing zijn.

  Lichtwerkers Nederland behoud zich het recht de prijzen te wijzigen ten gevolge van de stijgende prijzen op de markt. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent. 

Herroepingsrecht & Retouren

* Webshop

Binnen 14 dagen na het ontvangen van het product kun je die ongebruikt terug sturen zonder opgave van reden in oorspronkelijke staat. Het product dient niet te zijn gebruikt en de verpakking onbeschadigd.

 Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht dien je dit te melden binnen 14 dagen na het ontvangst van het product door een email te sturen aan Lichtwerkers Nederland. Let wel, het product dient uiterlijk 14 dagen na je 14 dagen herroepingsrecht bij ons binnen te zijn anders valt het herroepingsrecht.

 Zodra we je product in goede orde hebben ontvangen maken wij aan jou het aankoopbedrag van het geretourneerde product en de verzendkosten exclusief de retourskosten zo snel mogelijk naar je over door middel van een bankoverschrijving naar het rekeningnummer dat gebruikt is voor de aankoop. Met andere woorden: de retourskosten zijn voor je eigen rekening.

 Verzegelde producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken kunnen wij vanwege gezondheidsbescherming en hygiënische redenen niet retour nemen.

 Is er breuk ontstaan tijdens het transport, dan ontvangen wij graag binnen 72 uur een foto van de schade. Op basis van de foto sturen wij een nieuw product.

 

  Als plaats van levering geldt het adres dat jij aan ons kenbaar hebt gemaakt. Op al onze leveringen is het Nederlandsrecht van toepassing.

 Heb je een klacht? Meld het ons. De bij ons ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van je product(en) beantwoord. Samen gaan we dan op zoek naar een oplossing.

Algemene Voorwaarden

 Aan de informatie op www.lichtwerkersnederland.nl kunnen geen rechten worden ontleend en/of indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en op eigen risico.

 De makers van deze website hebben grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Zij maken daarbij gebruik van bronnen en technieken die zij betrouwbaar achten. Zij kiezen de inhoud van de informatie en producten door middel van het volgen van de persoonlijke intuïtie. Lichtwerkers Nederland is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. 

Privacybeleid

 Lichtwerkers Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Lichtwerkers Nederland zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je hulpvraag.

 Lichtwerkers Nederland gebruikt de verzamelde gegevens om haar medemensen de volgende diensten te kunnen leveren: Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Lichtwerkers Nederland. Lichtwerkers Nederland waardeert het vertrouwen dat je in haar stelt en zij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Jouw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.