Algemene Voorwaarden / Leveringsvoorwaarden / Herroepingsrecht

Lichtwerkers Nederland

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout

E-mailadres: lichtwerkersnederland@gmail.com

KvK-nummer: 71273298

Btw-identificatienummer: NL 203992969B01

Algemene Voorwaarden

 Aan de informatie op www.lichtwerkersnederland.nl kunnen geen rechten worden ontleend en/of indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en op eigen risico.

 De makers van deze website hebben grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Zij maken daarbij gebruik van bronnen en technieken die zij betrouwbaar achten. Zij kiezen de inhoud van de informatie en producten door middel van het volgen van de persoonlijke intuïtie. Lichtwerkers Nederland is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. 

Shop Audio opnames

  

Herroepingsrecht downloads: 

Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

 

Privacybeleid

 Lichtwerkers Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je haar verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Lichtwerkers Nederland zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je hulpvraag.

 Lichtwerkers Nederland gebruikt de verzamelde gegevens om haar medemensen de volgende diensten te kunnen leveren: Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Lichtwerkers Nederland. Lichtwerkers Nederland waardeert het vertrouwen dat je in haar stelt en zij zal daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Jouw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.