Algemene informatie

Webshop - downloads - evenementen - HerroepingsrechtWij bieden audio opnames aan in de vorm van channeling, meditatie en activatie. Ook kun je je via de webshop aanmelden als je mee wilt doen aan een van onze online evenementen.

Bestellingmail


Na iedere bestelling ontvang je direct de bestellingsmail van de afzender info@lichtwerkersnederland.com


In deze mail vind je de downloads en/of toegang voor het evenement die je hebt besteld. Deze mail verschijnt bijna altijd in je postvak in en komt slechts bij uitzondering in de ''spam'' of reclame box terecht.

Kan je de mail toch niet vinden? Probeer dan eens in je mailbox te zoeken op de term: “Je bestelling bij lichtwerkers nederland is nu afgerond”. Waarschijnlijk komt de e-mail dan tevoorschijn. Als dit niet zo is neem dan altijd contact met ons op via het contactformulier op de website.

❥ In de bijlage van de bestellingsmail vind je de btw factuur met een overzicht van je bestelling.

 

Account


Wil je al je downloads of toegang bewaren op één plek, dan kan het handig zijn om een account aan te maken. 

❥ Let erop dat je bent ingelogd voordat je je bestelling plaatst. Het is voor ons helaas niet mogelijk om je bestellingen later toe te voegen aan je account.

Zakelijk

 

Wil je een zakelijke bestelling plaatsen? Vul bij “afrekenen” eenvoudig je bedrijfsnaam in, in het veld van je “naam” of “achternaam”.


❥ De factuur met btw gegevens vind je in de bijlage van de bestellingsmail.

Evenementen


Als je je hebt aangemeld voor een evenement, ontvang je de toegang die je nodig hebt in je bestellingsmail. De toegang leidt je naar een pagina waar je de opnames kunt downloaden op de dag van het evenement. Deze worden geplaatst tussen 16:00 - 17:00 uur.

Jouw toegang voor een evenement zal niet eindeloos toegankelijk blijven. Daarom kan je na verloop van tijd niet meer terugkeren naar de downloads die je - via je toegang - bezoekt. De toegang was nodig voor het evenement dat plaatsvond op de afgesproken datum. De downloads heb je ontvangen, omdat je met ons mee hebt gedaan op de afgesproken datum.


Daarom raden we aan om de downloads netjes te plaatsen in een mapje op je computer of telefoon. Op deze manier kun je de audio opnames van evenementen altijd terug luisteren.

 

❥ Rechtstreekse downloads kunnen niet worden toegevoegd aan je account.

 

Omdat je jouw toegang hebt gebruikt om bij de pagina van een evenement te komen, kan de download niet worden toegevoegd aan je account. Dit komt omdat het product natuurlijk nog niet bestaat als jij je bestelling plaatst. De opnames van onze evenementen worden kort van te voren opgenomen en zijn afgestemd op de deelnemers die zich al hebben verbonden of de intentie in zich dragen zich nog aan te sluiten. 

 

Verantwoordelijkheid

 

❥ Bewaar je downloads altijd op een zorgvuldige plek op je computer of telefoon. Ook als je een account hebt.
 

Het account is een leuk extraatje, maar dit betekent niet dat het niet verstandig is om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de downloads die je hebt ontvangen. Er kan altijd iets mis gaan omdat we te maken hebben met technologie / computers / servers / etc.


Wij kunnen ook niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met het account of met de e-mail. Wel kan je op onze hulp rekenen, dat wij altijd doen, wat wij voor je kunnen doen, met wat in ons bereik ligt, zoals je misschien al wel van onze fijne service bent gewend.

Lightraisers Worldwide


In onze internationale webshop Lightraisers Worldwide vind je onze Engelstalige downloads en evenementen. 

Vanwege de taal zijn Lichtwerkers Nederland en Lightraisers Worldwide niet onderling aan elkaar gekoppeld. Dat betekent dat je Nederlandse account niet geldig is in de Engelse webshop en andersom. Voor elke webshop dien je een apart account aan te maken waar je je bestellingen in kunt verzamelen. 

Ben je op zoek naar de Engelse bestellingsmail in je mailbox? Zoek dan op de term: ‘‘Your Lightraisers order is now complete

 

Handmatige betaling


Beschik je niet over internetbankieren? Dan zou je een handmatige bankoverschrijving kunnen doen. Als je hier graag gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op.

Geef natuurlijk direct aan waaraan je wilt deelnemen en wacht alsjeblieft met je overmaking tot je onze factuur ontvangt. Zo kun je het factuurnummer vermelden in je handmatige overschrijving en ontvang je direct je toegang van ons per mail.

Herroepingsrecht


❥ Door je bijdrage over te maken geef je je toestemming dat je het recht om de overeenkomst te herroepen verliest. Ook is het niet mogelijk om je downloads om te ruilen, omdat deze direct na je betaling in je bezit zijn.

Natuurlijk kan het zijn, dat je bijvoorbeeld per ongeluk twee keer dezelfde download hebt aangeklikt en hebt betaald. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen.

 

Contact


❥ Je kan ons altijd mailen als je hulp wenst te ontvangen of als er iets niet helemaal duidelijk voor je is.

Ook kan je op onze e-mail support rekenen voordat een evenement begint: we zijn bereikbaar tot 20:00 uur. Vragen die na 20:00 uur binnenkomen behandelen we de eerstvolgende dag. Om jezelf een plezier te doen is het fijn, als je - op het moment dat je je bestelling plaatst - direct controleert of je onze mail met de toegang binnen heb gekregen.

Algemene voorwaarden


Privacy beleid 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.