Webshop: hoe werkt het?

 

In onze webshop bieden wij audio opnames aan in de vorm van meditatie, lichtactivatie, channeling en zelfhypnose. Ook kun je je via de webshop aanmelden als je graag mee wilt doen aan een van onze online evenementen. Dit doe je door simpelweg het product in het winkelmandje te plaatsen en af te rekenen. Als je een gratis download wilt afrekenen sla je automatisch het betalingssysteem over.  

Alle downloads die je bij ons besteld / de toegang voor een evenement, worden na je betaling direct per e-mail aan je verzonden. Kijk daarom altijd zorgvuldig na of je je correcte e-mailadres hebt ingevuld, zodat je deze mail ook kan ontvangen of op het juiste e-mailadres aankomt. 

Account

Wil je graag gebruik maken van de (gratis) downloads die wij je aanbieden? Dan kan het handig zijn om een account aan te maken. Dit account is gratis te gebruiken en zorgt ervoor dat je al je bestelde downloads verzameld op één plek. Ook de toegang die je nodig hebt voor de evenementen die wij organiseren komen in het account te staan. 

Inloggen

Voordat je een (gratis) download bestelt of een eventtoegang aanschaft, is het handig om te checken of je daadwerkelijk bent ingelogd met je account. 

Als dit niet het geval is en je besteld je download of toegang, dan verschijnt het product niet in je account. Het is voor ons helaas (nog) niet mogelijk om het product nog achteraf toe te voegen aan je account. 

Daarom is het fijn goed op te letten en jezelf een plezier te doen.

Bestellingsmail

Of je nu wel of niet gebruik wilt maken van het gratis account, na iedere bestelling die je plaatst ontvang je direct de bestellingsmail vanuit de webshop van de afzender: ❥ info@lichtwerkersnederland.com

 

In deze bestellingsmail vind je altijd je downloads en/of toegang voor het evenement waar je aan wilt deelnemen. Ook vind je in de bijlage van je bestellingsmail, de factuur met het overzicht van je bestelling en de eventuele btw gegevens.

 

Deze mail verschijnt bijna altijd in je postvak in en komt slechts bij uitzondering in de ''spam'' of reclame box terecht.

 

Kan je deze mail toch niet vinden? Dan kun je zoeken in je mailbox op de term: Je bestelling bij lichtwerkers nederland is nu afgerond. Waarschijnlijk komt het mailtje dan tevoorschijn, als je deze niet per ongeluk verwijderd hebt. Neem in dat geval natuurlijk altijd contact met ons op.

Algemene informatie

Als je jezelf hebt aangemeld voor een evenement, ontvang je de toegang die je nodig hebt voor de afgesproken datum (direct na je bestelling)  in je mailbox en in je account.

De toegang leidt je naar de pagina waar je de opnames kunt downloaden op de dag van het evenement (tussen 16:00 - 17:00 uur).

Bewaar je downloads altijd op een zorgvuldige plek op je computer of telefoon

 

Toegangspagina's voor evenementen die hebben plaatsgevonden, zullen niet eindeloos blijven bestaan. Daarom kan je na verloop van tijd niet meer terugkeren naar de downloads die je via je toegang bezoekt.

De toegang was nodig voor het evenement dat plaatsvond op de afgesproken datum. De downloads heb je ontvangen, omdat je fijn met ons mee hebt gedaan op de afgesproken datum. Daarom raden we aan om de downloads netjes te plaatsen in een mapje op je computer of telefoon. Op deze manier kun je de audio opnames van evenementen altijd terug luisteren.

Toegangs-downloads kunnen niet worden toegevoegd aan je account


Omdat je jouw toegang hebt gebruikt om bij de audio opname van dat evenement te komen, kan de download niet worden toegevoegd aan je account. Dit komt omdat het product natuurlijk nog niet bestaat en jij je bestelling plaatst. De opnames van onze evenementen worden kort van te voren opgenomen en zijn afgestemd op de deelnemers die zich al hebben verbonden of de intentie in zich dragen zich nog aan te sluiten. 

Neem verantwoordelijkheid voor je downloads

 

Het account is een handig extraatje, maar dit betekend niet dat het niet verstandig is om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de downloads die je hebt ontvangen. Er kan altijd iets mis gaan omdat we te maken hebben met technologie / computers / servers / etc.

Wat het ook is, het is gewoon een fijn idee dat jij zelf je downloads in een mooi mapje bewaard op je computer of telefoon. 

Wij kunnen ook niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met het account of met de e-mail. Wel kan je op onze hulp rekenen, dat wij altijd doen, wat wij voor je kunnen doen, met wat in ons bereik ligt, zoals je misschien al wel van onze liefdevolle service bent gewend <;-)

E-mail support

 

Je kunt ons altijd mailen als je hulp wenst te ontvangen of als er iets niet helemaal duidelijk voor je is. 

Ook kun je onze e-mail support rekenen alvorens een evenement tot 20:00 uur. Hulpvragen die na 20:00 uur binnenkomen, behandelen we de eerstvolgende dag. Dit omdat wij het ons zelf ook gunnen, om net als jij te genieten van het evenement dat we organiseren.

❥ Daarom adviseren wij ook, om te checken of je onze bestellingsmail binnen hebt gekregen direct na je betaling.

Dan weet jij voor jezelf zeker dat je de toegang in je bezit hebt.

Dit voortkomt onnodige stress rond 20:00 uur en dat kunnen we natuurlijk beter als de Goddelijke wezens die wij zijn :-)

''Ik durf niet te bestellen'' of ''Ik ben niet zo handig met de computer''

 

Als jij tot deze mensen behoort, bestel dan eens een gratis download om 'te oefenen'.

Het jezelf aanmelden voor een evenement, het wel of niet betalen van je bestelling gaat allemaal hetzelfde in werking.

Voel je trouwens van harte welkom om zoveel gratis te downloaden als je dat wilt. Ontvang alsjeblieft wat jij maar kan gebruiken tijdens jouw unieke ontwakingsproces.

Handmatige betalingen voor evenementen

 

Woon je bijvoorbeeld in het buitenland, of beschik je niet over internetbankieren? Dat is geen ramp, alleen wat extra werk. Daarom willen we graag vragen of je alleen hiervan gebruik wilt maken, als dat echt is wat jij zelf nodig hebt.

Als je hier graag gebruik van wilt maken, voel je dan welkom om contact met ons opnemen via het contactformulier. Geef natuurlijk direct aan waaraan je wilt deelnemen en wacht alsjeblieft met je overmaking tot je onze factuur ontvangt. Zo kun je het factuurnummer vermelden in je handmatige overschrijving en ontvang je direct je toegang van ons per mail.

Opgelet: Je herroepingsrecht

 

Door je bijdrage over te maken, geef je jouw toestemming, dat je het recht om de overeenkomst te herroepen verliest. In aardse woorden geschreven is het niet mogelijk om je downloads om te ruilen, omdat deze direct na je bijdrage in je bezit zijn.

Natuurlijk kan het zijn, dat je bijvoorbeeld per ongeluk twee keer dezelfde download hebt aangeklikt en hebt betaald. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen.

Lees de algemene voorwaarden door


Bekijk de privacywet 

Neem contact met ons op

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Als je het leuk vind, schrijf dan iets in ons gastenboek

❥ Dankjewel alvast! 

Commentaren: 1
  • #1

    Denise (maandag, 11 januari 2021 19:08)

    Dit is een test :-)

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.