Hoe werkt het?

❥ Webshop - account -  evenementen - herroepingsrecht


Na iedere bestelling ontvang je direct een bestellingsmail van de afzender info@lichtwerkersnederland.com. In de bestellingsmail vind je de (gratis) downloads en/of toegang voor een evenement. Wanneer je op de link klikt, download je de audio opname(s) als mp3 bestand op je computer of telefoon.

De bestellingsmail verschijnt meestal in je postvak in en komt slechts bij uitzondering in de spam of reclame box terecht.

 

Kun je de mail toch niet vinden? Probeer dan eens in je mailbox te zoeken op de term: “Bestellingsmail”. Waarschijnlijk komt dan de mail tevoorschijn. Mocht je een account hebben dan kan je ook via je account naar de downloads/toegang. Zie je de mail niet en heb je geen account, neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

In de bijlage van de bestellingsmail vind je de btw factuur met een overzicht van je bestelling voor je eigen administratie. 

 Vind je het eng om te bestellen? Bestel dan eerst een gratis download zodat je ervaart hoe eenvoudig het is.


Als je je hebt aangemeld voor een evenement, ontvang je - direct na je bestelling - de toegang die je nodig hebt in de bestellingsmail. Let op: wij sturen geen e-mail kort van te voren.

De links in de bestellingsmail leiden je naar audio opname(s) / video die we voor het afgesproken moment gebruiken. Deze links worden actief gemaakt op de dag van het evenement zelf rond de klok van 16:00 uur. Door op de links te klikken worden de audio opnames automatisch gedownload als mp3 bestand en/of word je geleid naar de video die we gebruiken voor het afgesproken moment.

Account


Een account is optioneel en natuurlijk niet verplicht.

Wil je al je downloads / toegang bewaren op één plek*, dan kan het handig zijn om een account aan te maken. 

 Let erop dat je bent ingelogd voordat je je bestelling plaatst. Het is voor ons helaas niet mogelijk om je bestellingen achteraf toe te voegen aan het account.

Draag zorg voor je downloads

 

 We raden je aan om de opnames altijd op een zorgvuldige plek te bewaren op je computer of telefoon: ook als je een account hebt.

Het account is een handig extraatje, maar dit betekent niet dat het niet verstandig is om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de downloads die je hebt ontvangen. De ervaring leert ons dat er altijd iets mis kan gaan omdat we te maken hebben met technologie, servers, systemen die veranderen, etc.


Omdat je onze opnames moet downloaden om ze te kunnen luisteren kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor het bewaren van de opnames die je bij ons hebt besteld zoals de blijvende toegankelijkheid van links in je bestellingsmail en/of account.

Engelstalig


Naast onze Nederlandstalige webshop kun je in onze internationale webshop Lightraisers Worldwide terecht voor Engelstalige downloads en evenementen. 

Vanwege de taal zijn de webshops niet aan elkaar gekoppeld. Dat betekent dat je Nederlandse account niet geldig is in de Engelse webshop en andersom. Voor elke webshop kun je een account aan te maken waar je je bestellingen in kunt verzamelen, als je daarvoor kiest.

Ben je op zoek naar de Engelse bestellingsmail in je mailbox? Zoek dan op de term: ‘‘Ordermail

 

Herroepingsrecht


 Door je bijdrage over te maken geef je je toestemming dat je het recht om de overeenkomst te herroepen verliest. Met andere woorden: wij geven geen geld terug. Ook is het niet mogelijk om je downloads om te ruilen, omdat deze direct na je betaling in je bezit zijn.

Natuurlijk kan het zijn dat je bijvoorbeeld per ongeluk twee keer hetzelfde product hebt gekocht. Neem dan natuurlijk contact met ons op. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt.

 

Contact


  Je mag ons altijd mailen als er iets niet helemaal duidelijk voor je is. 

Ook kan je op onze e-mail support rekenen voordat een evenement begint: we zijn bereikbaar tot 20:15 uur. Vragen die na 20:15 uur binnenkomen behandelen we de eerstvolgende dag.

Om jezelf een plezier te doen is het fijn, als je - op het moment dat je je bestelling plaatst - direct controleert of je onze mail met de toegang binnen heb gekregen.

  Bedankt voor het doornemen van deze informatie.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Meer...

Algemene voorwaarden


Privacy beleid
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.