Gerrit Gielen

 

Gerrit: ''Ik werd geboren in Tilburg, in 1956. Mijn ouders noemden me Gerrit naar de vader van mijn moeder.

Als kind was ik erg dromerig en introvert. Ik leefde graag in mijn fantasiewereld.

Mijn vader, die was opgegroeid op een boerderij, werkte bij de douane. Hij hield veel van de natuur en de bossen. Ook had hij grote belangstelling voor astronomie. Hij kon prachtige verhalen vertellen en had veel gevoel voor humor. Klik hier om één van zijn verhalen te lezen.

Hij had ook een sterke spirituele inslag en hij stond helemaal open voor het idee van reïncarnatie. Maar hij was ook erg overgevoelig en had last van angsten en depressies.

Ik voelde hem als kind sterk aan, ik begreep hem als hij er niet tegen kon dat er bezoek kwam, ik begreep hem als hij alleen wilde zijn.Zo ontwikkelde ik al vroeg een belangstelling voor psychische problemen en als kind bad ik vaak voor zijn genezing. Gedurende mijn kindertijd gingen wij vrijwel nooit uit of op vakantie omdat mijn vader dat niet aan kon. Maar omdat ik zo gericht was op mijn innerlijke wereld vormde dat voor mij geen probleem. Als ik maar tijd voor mezelf kreeg dan was dat genoeg, en dat is nog steeds wel een beetje zo.

Mede onder invloed van mijn vader begon ik zo rond mijn twaalfde met het lezen van allerlei esoterische boeken eerst van Nederlandse schrijvers, zoals van Gijsbert van der Zeeuw en Jozef Rulof. Later waren het vooral de boeken van Alice Bailey en Jane Roberts die mij boeiden.

Van mijn moeder erfde ik hele andere eigenschappen: nuchterheid, rationaliteit en een talent voor wiskunde. In de loop van mijn leven heb ik ontdekt dat Hollandse nuchterheid buitengewoon waardevol is als je je gaat bezighouden met alternatieve zaken.

Toen ik volwassen was vond ik een deeltijd baan als informaticus. In mijn vrije tijd hield ik me bezig met astrologie, kaartleggen, hypnose maar ook met filosofie en wetenschap. En ik dacht veel na over mezelf en het leven.

De jaren gingen voorbij, het internet kwam. Ik besloot een website te maken. Ik plaatste daar allerlei teksten van mezelf op die gingen over tijd, ruimte en mijn visie op het leven. Toen ik mijn site op het internet plaatste, had ik een beetje het gevoel alsof ik een fles met een briefje in de zee gooide.

De fles werd gevonden.

 

In november 2000 ontving ik een mailtje dat zo begon:

“Ik las op Internet uw tekst over karma en tijd en vond het erg boeiend en helder verwoord. Vooral het idee van vele levens die ‘gelijktijdig’ plaatsvinden (bezien vanuit de tijdloze overziel) intrigeert mij.”

Ik was niet langer alleen: Pamela was in mijn leven gekomen. In april 2001 gingen we samenwonen en in 2002 werd ons dochtertje Laura geboren. Daarna begonnen wij met onze spirituele praktijk Aurelia.''

© Gerrit Gielen 

 ❥ www.gerrit-gielen.nl

 

Artikelen van Gerrit


Meditaties van Gerrit


Gerrit's radioprogramma 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.