Willemien Timmer

Twee ultieme Transformatie Portalen: Het 10-11 en het 11-11 portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De komende twee dagen bewegen we ons weer door twee krachtige Portaaldagen heen. Waar binnen de hogere Lichttrillingen collectief binnenstromen en zowel je bewustzijn als onbewuste lagen kunnen aanraken om aan te zetten tot vernieuwing, groei, healing, bewustwording en verdere verhoging van trilling.

De november energie en 1-11 Portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De energie van de 11 is verbonden met de mogelijkheid om werkelijk op eigen (Meesterschaps) benen te gaan staan. In je verantwoordelijkheid, gronding en stevige bedding. Werkelijk op aarde staan betekent een doorgang creëren om je eigen hoger bewustzijn ook echt binnen te halen in je mens-zijn, in je dagelijkse doen en laten en be-leving. Het is een weg naar belichaming van je Godsbewustzijn op aarde.

Energetische update 10-10 portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Energetische update 10-10 portaal Terwijl langzaamaan steeds meer retrograde planeten weer voorwaarts gaan bewegen, waardoor we weer voorwaartse stroom ervaarbaar wordt, gebeurd er nog iets anders aan de sterrenhemel die van subtiele maar belangrijke invloed is op onze (veelal onbewuste) hogere bewustzijnslagen. Namelijk de Draconiden meteoren zwerm passeert de aarde. Met op 9 oktober het hoogtepunt, maar ook de dagen hieromheen, ook vandaag 10-10 dus nog, “vallende sterren”. Dit...

Onderscheid tussen spiritualiteit en bewustzijn ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Spiritualiteit is een groot kader wat heel veel ‘praktijken’ of stromingen omvat. Spiritueel groeien wil dus niet per definitie zeggen dat je ook echt bewust(er) wordt! Het verschil tussen spiritualiteit en bewustzijn is - als je er eerlijk naar kijkt - heel helder.

De 01-10 Poort ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Uitlijnen met Bron, en dat in het kwadraat en met een spiegelfunctie. Dat is waar de energie waar de 01-10 Poort over gaat.

Het 9 - 9 portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Het 9-9 portaal is de versterkende factor van de 9-energie en de energie die deze maand overkoepelend ons bewustzijn en het collectief doorstroomt. Het draagt de frequentie in zich om allerlei oude ballast tot voltooiing te brengen en her uit te lijnen met de blauwdruk van jouw Bron.

De Magie van Moeder Aarde (en haar verbinding met jou) ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
De aarde is een verzameling van alle mogelijke verbindingen die in Schepping aanwezig zijn. Dat is het unieke aan de Aarde. Alle rassen, verbindingen, sterrenbewustzijn en scheppingen vinden hier hun plek. Moeder Aarde is de enige plek waarin alles wat binnen Schepping is, door elkaar heen leeft en beweegt. Dat kan soms heel verwarrend zijn en leiden tot een diep misverstaan van elkaar of de wereld, als je niet werkelijk herinnert hoe de schepping op aarde in elkaar zit.

Energetische update september 2023 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Deze mix van energieën is een stevige afsluiter van de Leeuwenpoort tijd/ augustus maand en van daaruit stappen we in de energie van september binnen, de energie van de 9. De energie van de 9 is een stuwende kracht om na de Leeuwenpoort periode tot grote schoonmaak te komen. September is altijd een maand van opschoning en om te gaan zien ‘hoe je er voor staat’ in je groei. Het is een periode van afronding, wat toewerkt naar een nieuw begin (de 10 maand oktober)...

Energetische update 8-8-2023 portaal en de energie van augustus 2023 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Terwijl ik al ruim 15 jaar of meer, elk jaar weer over het 8-8 Portaal en de Leeuwenpoort schrijf, bij deze toch weer een artikel over deze energieën, afgestemd op het 8-8 portaal en de doorwerking daarvan in dit jaar, toegevoegd met delen “algemene” tekst uit eerdere artikelen van voorgaande jaren. Zodat de achtergrond of werking van de Leeuwenpoort en 8-8 portaal dieper belicht wordt.

Op weg naar de Leeuwenpoort ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland
Voel jij de opbouw in energieën ook al? Het lijkt een beetje een snelkookpan waar we in zitten. De collectieve spanningen lijken op te lopen, de verdeeldheid neemt steeds grotere vormen aan. Dat kan ook haast niet anders. De onderste steen moet eerst boven komen voordat er een nieuwe balans gevonden kan worden. De lemniscaat De energie van de 8 - van augustus - is gefundeerd in de energie van de lemniscaat, de oneindige balans en de wens om daar naartoe te gaan bewegen. Om het gouden midden -...

Meer weergeven

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.