Mieke Vulink

Op het moment waarop je oog in oog komt te staan met alle schijnbare tekorten, met alles wat er vernietigd is en wat je zelf vernietigd hebt.... op het moment dat je begint te voelen hoe je verkrampt en verstard bent in de innerlijke leegte, die je buiten jezelf weerspiegeld krijgt... op dat moment kun je totaal opengebroken worden door pure Liefde. Zij haalt die oeroude kreten van gemis en pijn naar boven, en maakt dat alle schijnheiligheid omgezet kan worden in ware heiligheid.

Jouw eigen heelwording is tijdens deze overgangstijd jouw nieuwe houvast. Door jou heen zullen jouw hogere Zelf en de Lichtwereld je van moment tot moment aanreiken wat jij nodig hebt om de hemel dichterbij te halen in jezelf.

Je zult, naarmate je meer vanuit de verbinding met je Heilige Familie gaat leven, een steeds krachtiger licht gaan uitstralen. Daarmee trek je mensen aan uit oude, bekende Zielengroepen. Als deze elkaar gevonden hebben gaan ze resoneren en elkaar versterken. Dat geeft een heel vertrouwd en verbonden gevoel; je ondersteunt elkaar bij het volbrengen van je aardse taak, zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen.

Geloof het of niet: We zijn met heel velen tegelijk aan het ontwaken. Per dag worden de transformatieprocessen intensiever, zeker van diegenen die nog maar net beginnen los te laten. Daar staat een enorme Licht- en Liefdesstroom tegenover, die jij mede activeert door ieder stukje van jouzelf dat jij omarmt. Ons lichaam draagt nog veel 'zwakke plekken', oude wonden die zich vullen met overeenkomstige frequenties.

Juist toen ik de afgelopen maanden een nieuwe balans had gevonden, kwam ik opnieuw bij een arts terecht. Maar deze keer was het heel direct verbonden met de ontheiligde vrouw in mij. Ik was me er van bewust dat dit ook een afronding betekende van veel trauma-energie die in Atlantis ontstaan is. Dit deel van de reis was echter nog niet voltooid. Ergens wist ik dat dit een oproep van mijn hogere Zelf was, maar deze keer ging het om 'de geknakte roos in mij.'

Ik ben in dit leven als vrouw geboren. Daar heb ik heel bewust voor gekozen. In dit leven werd me gaandeweg duidelijk dat ik de confrontatie wilde aangaan met alle wonden die ik draag vanuit mijn vrouwenlevens die zwaar, triest, angstig, pijnlijk, onterend en ontkrachtend zijn geweest. Mijn grootste angstdeel droeg nog veel holografische beelden en pijn van Auschwitz, waar ik in mijn vorige leven als jonge, Poolse Joodse Anna de meest gruwelijke experimenten heb ondergaan.

Het vorige jaar, 2018, was het laatste jaar van de Apocalyps. De apocalyptische krachten werkten zich uit in onze velden. We hebben allemaal intens te maken gehad met gecomprimeerde uitdagingen, met versnellingen binnen ons ontwaken, en met een toenemende intensiteit van het licht dat op ons schijnt. Er wordt een nieuwe dageraad aangekondigd waarin we onszelf niet langer als overlevenden zullen aantreffen, maar als nieuw geborenen.

Aan iedereen die zich innerlijk nog zo heen en weer geslingerd voelt: Onze reis gaat nog steeds op en neer tussen donker en licht! Het is alsof er een nieuwe beschermlaag om ons heen gesponnen wordt. Juist door de Hoeder in onszelf te versterken kunnen de nieuwe, hogere frequenties ongestoord indalen, en kan hun puurheid ook de meest verdichte en vertroebelde delen bereiken.

Hoe mooi en goed bedoeld ook: voordat je anderen uit oude matrixen kunt bevrijden, en om te voorkomen dat je jezelf opnieuw leeg geeft, dien je eerst jezelf te bevrijden uit de oude matrix. Dit klinkt voorwaardelijk, maar de liefdevolle boodschap hierachter zegt: Krijg bewustzijn op waar jij jezelf verlaat. Ga onderzoeken hoe jij jezelf en anderen ontkracht, door hun karmische lading gedeeltelijk mee te gaan dragen, onder het liefdevolle mom van 'hun leven te willen verlichten'.

Het let steeds nauwer hoe we met onszelf, onze gedachten en ons leven omgaan. Ben je een gevoelig iemand, dan vragen je lichaam en geest om steeds bewustere keuzes. Je werkt niet voor niets aan je bewustzijnsontwikkeling. Hoe bewuster je wordt, des te meer je getransformeerd hebt. Om niet onnodig terug te vallen in lagere frequentievelden is het essentieel dat je gaat kijken naar hoe jij jezelf en jouw leven kunt vervullen, in plaats van hoe het te vullen. Vervulling op zielsniveau zal alle...

Meer weergeven