Mieke Vulink

Je begrijpt de waarheden van de ziel en van de geest niet wanneer je je gelukkig, voldaan en door vrienden omringd voelt, maar wel wanneer je je alleen en verlaten voelt. Op een of ander moment in zijn leven, beleeft iedereen die vreselijke ervaring van de eenzaamheid. In die leegte, in die duisternis, weet hij niet meer waar hij is of waar hij naartoe gaat. Alle mensen ervaren op een dag dit onbeschrijflijke leed. Waarom? Omdat het een noodzakelijke ervaring is om tot de essentie te komen.

Er valt nu geen schone schijn meer op te houden, en dat kan ook niet meer wanneer je meer verbinding je krijgt met je ware Zelf. Wie je van binnen bent, wil ook van buiten geleefd gaan worden. Nu we met steeds meer mensen in alle eerlijkheid zoeken naar wie we zijn, waarom we hier zijn en hoe we ons leven het liefst zouden willen leven, vliegt onze frequentie bijna dagelijks omhoog. Daarmee verandert er in een korte tijd van een paar jaar enorm veel in ons.

In ons authentieke DNA is iedere codering gekoppeld aan onze goddelijke komaf. Doordat veel strengen op non actief stonden konden we ons identificeren met een beperkt menselijk zijn en een wereld van twee- en driedimensionaliteit.Het is precies het WILLEN ontwaken uit het aardse lijden, waar we nu collectief naar toe geleid worden. We zijn het lijden massaal beu. We zijn er klaar mee dat angst, illusies en negativiteit nog grip op ons kunnen hebben.

Het is een natuurlijk gegeven dat er van binnenuit altijd impulsen zullen komen om je eigen weg te gaan ontdekken. Daarbij zijn er altijd mensen die een paar stappen vooruit lopen op de spirituele weg. Je hoeft de weg dus nooit alleen, op eigen kracht te gaan; er is altijd hulp.

Ik ontving deze boodschap tijdens de terugvlucht vanuit de Crystal City of Malta naar Nederland. Iets triggerde mij, waardoor ik ineens een enorme tegenkracht voelde. Impulsief deed ik mijn ogen dicht en vroeg om inzicht en hulp. Op hetzelfde moment ontstond er een verbinding met een Meester. Ik herkende de ogen van El Morya en deze woorden stroomden naar binnen. Toen ik ze na afloop opschreef wist ik dat het de bedoeling was om deze boodschap door te geven, op het goede moment. Het zal zijn...

Meester El Morya, ook wel Master More genoemd, dient op de eerste Goddelijke straal van de Goddelijke Wil. Dat betekent dat hij Meesterschap heeft verkregen over alle aspecten die een mens tegenkomt rondom wilskracht en geloof. El Morya heeft op aarde vele levens geleefd, waarvan wij er ook een aantal kennen (o.a. Abraham, Melchior, King Arthur). Maar wat houdt het in, om te leven volgens de hogere, Goddelijke Wil? 'Uw Wil geschiede' is vaak verkeerd uitgelegd. Het is een verbastering van de...

Zo lang je nog aan jezelf of aan iets twijfelt, is er iets gaande dat onderzocht wil worden. In deze ongekende tijden van verandering wordt ons zelfbeeld en zelfgevoel bijna dagelijks aangeraakt en op scherp gesteld. Ons zelfbeeld komt lang niet altijd overeen met wie we vanuit onze ware essentie zijn. Ons zelfgevoel is grotendeels nog gebaseerd op oude plaatjes en oordelen. Maar het is echt tijd om de oude imprints van voorwaardelijke Liefde, van tekort schieten of te min zijn, van niet...

De innerlijke Weg vormt zich conform een aantal bereidheden, keuzes en houdt natuurlijk ook verband met wat je je voor dit huidige leven hebt voorgenomen. Dat staat allemaal als mogelijkheden in je 'Divine Plan'. Jouw hogere Zelf heeft dat samen met een aantal van jouw begeleiders, gidsen en Meesters uit de Lichtwereld geschreven. Wat essentieel is bij het gaan van je innerlijke Weg (in mijn beeld):

De vibratie van 09 -09 -'18 ( = 999) en 09 -09 -2018 ( = 99 11) begint ons steeds dieper te raken en te vervullen. Enerzijds is het de bekroning van een collectieve afronding van de oude wereld die op angst gebouwd is. Anderzijds is het een doorgang naar een nieuw octaaf van de bewuste mens, die de nieuwe wereld op louter Liefde zal bouwen.

Bijna elk mens draagt het gevoel van 'ik word toch weer in de steek gelaten' (door een partner, ouder, kind, vriend, collega of baas). Onder dat gevoel zit vaak het gevoel van 'Ik ben de Liefde niet waard'. Als daar geen bewustzijn op komt zal er altijd een vorm van hechtingsangst op de loer liggen. Er zal een alertheid blijven naar welke partner dan ook. Vanuit alle pijn die we in relaties opgelopen hebben, kijken we wel twee keer uit voordat we ons weer hechten ...

Meer weergeven