Mieke Vulink

Liefde zal een doorgang bieden waar je vast zit, of waar situaties je omlaag neigen te trekken. Ze zal je altijd met een uitweg verbinden die je naar hogere bewustzijnslagen leidt, mits je er in slaagt om onvoorwaardelijkheid toe te laten.

Achter alles wat we meemaken zit een ongelofelijk groots en eeuwig doorgaand plan. Als je je daar aan over durft te geven, zet je jezelf in beweging op de brug. Dat is het enige wat je hoeft te doen. Op de meest cruciale momenten in je leven zul je voelen dat je het als mens even niet meer weet. Dat is een gouden moment, want dan kan er door jou heen gehandeld worden. Dan hoef je alleen nog maar te volgen.

Hoe opener je bent, des te dieper de frequentieschommelingen 'erin hakken. Je kunt je regelmatig gevloerd voelen en aan een grens zitten van wat je nog 'extra' aankunt uit de buitenwereld. Natuurlijk is het hele ascensie-proces voor een fantastisch doel, van blijvende waarde voor je ziel, en je zult alles wat je geïnvesteerd hebt op het goede moment met rente terug ontvangen. Maar het is goed om te erkennen dat de frequentieschommelingen ook gevolgen hebben voor onze dagelijkse, routine.

Collectief wordt de energie opgebouwd naar vanavond 24 uur, naar een overgang van Oud naar Nieuw. Maar is er niet een doorgaande, nooit stoppende levensstroom die mij iedere dag door oud en nieuw laat gaan?

Dit is juist een tijd waarin we minder energie hebben. De natuur toont ons hoe ze zich naar binnen heeft getrokken; hoe ze in de donkerte tot rust komt zodat het oude kan afsterven en het nieuwe kan rijpen. Eigenlijk nodigt deze tijd ons uit om vaker 'Nee' te zeggen... Tijdens het afgelopen jaar hebben we met vele duizenden Lichtdragers hele grote stappen gezet, die ons naar hogere vormen van liefde en leven geleid hebben.

Dit jaar is voor veel Lichtwerkers en bewustzijnsverhogende Lichtdragers allesbehalve 'een makkie' geweest. Er zijn ondenkbaar veel afscheidings-issues uit vorige levens voorbij gekomen, getriggerd door allerlei lastige omstandigheden en samengeperst in een soort instant processen die zich niet meer lieten wegdrukken. De herinneringen aan de gruwelijkheden, vernederingen en achtervolgingen die we in vele levens waarin we de hogere Waarheid trouw zijn gebleven ervaren hebben...

Als je jezelf jarenlang binnenstebuiten hebt gekeerd, als je de oude gewonde delen in jezelf alle mogelijke reflectie en hulp hebt gegeven, dan kom je op een gegeven moment in een fase terecht waarin slechts overgave je rest. Deze overgave is inclusief ALLES, er zijn geen mitsen en maren meer. Je gaat zelfs voorbij aan het ‘je veilig moeten voelen’. Het is een reuze-sprong op de weg naar de mannelijke en vrouwelijke Christus in jou.

Je begrijpt de waarheden van de ziel en van de geest niet wanneer je je gelukkig, voldaan en door vrienden omringd voelt, maar wel wanneer je je alleen en verlaten voelt. Op een of ander moment in zijn leven, beleeft iedereen die vreselijke ervaring van de eenzaamheid. In die leegte, in die duisternis, weet hij niet meer waar hij is of waar hij naartoe gaat. Alle mensen ervaren op een dag dit onbeschrijflijke leed. Waarom? Omdat het een noodzakelijke ervaring is om tot de essentie te komen.

Er valt nu geen schone schijn meer op te houden, en dat kan ook niet meer wanneer je meer verbinding je krijgt met je ware Zelf. Wie je van binnen bent, wil ook van buiten geleefd gaan worden. Nu we met steeds meer mensen in alle eerlijkheid zoeken naar wie we zijn, waarom we hier zijn en hoe we ons leven het liefst zouden willen leven, vliegt onze frequentie bijna dagelijks omhoog. Daarmee verandert er in een korte tijd van een paar jaar enorm veel in ons.

In ons authentieke DNA is iedere codering gekoppeld aan onze goddelijke komaf. Doordat veel strengen op non actief stonden konden we ons identificeren met een beperkt menselijk zijn en een wereld van twee- en driedimensionaliteit.Het is precies het WILLEN ontwaken uit het aardse lijden, waar we nu collectief naar toe geleid worden. We zijn het lijden massaal beu. We zijn er klaar mee dat angst, illusies en negativiteit nog grip op ons kunnen hebben.

Meer weergeven