Mieke Vulink

De innerlijke Weg vormt zich conform een aantal bereidheden, keuzes en houdt natuurlijk ook verband met wat je je voor dit huidige leven hebt voorgenomen. Dat staat allemaal als mogelijkheden in je 'Divine Plan'. Jouw hogere Zelf heeft dat samen met een aantal van jouw begeleiders, gidsen en Meesters uit de Lichtwereld geschreven. Wat essentieel is bij het gaan van je innerlijke Weg (in mijn beeld):

De vibratie van 09 -09 -'18 ( = 999) en 09 -09 -2018 ( = 99 11) begint ons steeds dieper te raken en te vervullen. Enerzijds is het de bekroning van een collectieve afronding van de oude wereld die op angst gebouwd is. Anderzijds is het een doorgang naar een nieuw octaaf van de bewuste mens, die de nieuwe wereld op louter Liefde zal bouwen.

Bijna elk mens draagt het gevoel van 'ik word toch weer in de steek gelaten' (door een partner, ouder, kind, vriend, collega of baas). Onder dat gevoel zit vaak het gevoel van 'Ik ben de Liefde niet waard'. Als daar geen bewustzijn op komt zal er altijd een vorm van hechtingsangst op de loer liggen. Er zal een alertheid blijven naar welke partner dan ook. Vanuit alle pijn die we in relaties opgelopen hebben, kijken we wel twee keer uit voordat we ons weer hechten ...

Oud en nieuw lopen nu bewust door elkaar heen zodat we optimaal kunnen gaan onderscheiden wat ons ware Zelf wel of niet voedt en ondersteunt. Dit kost energie en vraagt echt om rust, tijd, geduld, zachtheid en begrip. Stel geen eisen wanneer iets 'klaar moet zijn', maar blijf zo veel mogelijk mee stromen met wat er per dag in jouw leven gebracht wordt. Er zijn nu tegelijkertijd twee krachtige stromingen gaande die elkaar soms in de weg lijken te zitten, en fysiek is dat heel goed voelbaar.

Kun jij jezelf openen naar die nieuwe realiteit, naar de absolute waarheid dat jij NOOIT los staat van dat Goddelijke Liefdesveld, tenzij je er voor kiest om een andere gedachte vast te houden? Kun je jezelf uitnodigen om te gaan kijken naar jouw oude overtuigingen die eigenlijk niet waar zijn als je er vanuit een hoger perspectief naar kijkt? Kun je vanuit je diepste wanhoop, angst of pijn proberen om hulp toe te laten 'van bovenaf', zodat je ingebed in hun Liefde een stap uit het dal zou kunne

De levensvlam laat zich niet meer wegdrukken. Voel jij hoe een deel van jou popelt om alleen nog maar JOUW weg te willen volgen? Herken je dat je de ene dag een zelf-deel tegen komt dat zegt 'ik durf nog niet' of 'ik kan het niet', en de andere dag zó veel vuurkracht in je voelt dat je echt alles aan de kant wil zetten wat jou nog belemmert, om het leven te gaan creëren dat precies bij jou past?

Dat is enorm bevrijdend, maar minstens net zo uitdagend! Want we beginnen nu te merken dat het menens is. Wat eerder nog de ver-van-mijn-bed-show leek, een grappig zonnestormpje, frequentiestijgingen en andere stimulansen om slapende, onbewuste delen wakker te maken, blijkt nu een 'geen-weg-meer-terug' te zijn geworden. Bakken vol licht worden dagelijks bij ons voor de deur gezet, en al wil je de deur dicht houden; het licht schijnt overal dwars doorheen.

Nu zijn we opnieuw geïncarneerd, en deze keer in een veel hoger en bewuster veld, om al die weggestopte traumalagen eindelijk aan te kunnen laten raken. In het Liefdesveld van nu, dat zich zo prachtig ontvouwt, en dankzij het teruggekeerde Christus bewustzijn, kunnen we deze diepste wonden eindelijk gaan doorvoelen en (laten) helen. Dit hele proces krijgt momenteel zó veel ondersteuning vanuit de Lichtwereld, dat we als een jojo tussen licht en donker heen en weer lijken te vliegen.

Dat plan is altijd in balans; het omvat zowel de actieve mannelijke kant als de ontvangende vrouwelijke kant vanuit jouw volle potentie. Hoe dichter je bij de volbrenging van dit Divine Plan komt, des te meer je de wind in de zeilen kunt gaan voelen, zowel in de creaties als in de heling en in het ontvangen van wat je nodig hebt.

(Dubbel lang artikel voor als je een hart onder de riem nodig hebt)

Meer weergeven