Mieke Vulink

Nu zijn we opnieuw geïncarneerd, en deze keer in een veel hoger en bewuster veld, om al die weggestopte traumalagen eindelijk aan te kunnen laten raken. In het Liefdesveld van nu, dat zich zo prachtig ontvouwt, en dankzij het teruggekeerde Christus bewustzijn, kunnen we deze diepste wonden eindelijk gaan doorvoelen en (laten) helen. Dit hele proces krijgt momenteel zó veel ondersteuning vanuit de Lichtwereld, dat we als een jojo tussen licht en donker heen en weer lijken te vliegen.

Dat plan is altijd in balans; het omvat zowel de actieve mannelijke kant als de ontvangende vrouwelijke kant vanuit jouw volle potentie. Hoe dichter je bij de volbrenging van dit Divine Plan komt, des te meer je de wind in de zeilen kunt gaan voelen, zowel in de creaties als in de heling en in het ontvangen van wat je nodig hebt.

(Dubbel lang artikel voor als je een hart onder de riem nodig hebt)

Jij verdient alle respect dat je deze hele lange reis tot op hier volgehouden hebt, steeds op nieuw terugkerend naar de aarde, steeds weer met jouw Licht het donker tegemoet om daar verlichting te brengen, steeds weer de tegenwerking trotserend van de donkere krachten die niet meer in een goddelijke Bron geloven. Besef dat iedere vorm van tegenwerking die je nu in de leven meent te ervaren, juist een aanmoediging is om de laatste illusies in jezelf te gaan doorzien.

Door vanuit de wond steeds uit te reiken naar ons eigen Licht en vooral ook naar hulp uit hogere dimensies helen we de donkere 'gaten', die zo'n grote zuigkracht hebben dat we er af en toe weer één mee worden. De verbinding is er wel, maar het vertrouwen erin kan even helemaal weg zijn als we onszelf weer verloren voelen in de diepste afscheidingspijn. Maar: we gaan door, energetisch hand in hand!

Weerstand zit in de dualiteit, weerstand is om je persoonlijkheid aan te kunnen schuren en schaven zodat je aangespoord wordt om je bewustzijn te gaan ontwikkelen. Maar nu die aansporing van buitenaf bij steeds meer mensen niet meer nodig is, neemt het krachtveld van Liefde en Licht binnendoor dagelijks toe.

Durf dan, zo veel als mogelijk op Aarde, te volgen wat voor jou van werkelijke waarde is. Durf opnieuw te vertrouwen op de leiding vanuit de hogere dimensies. Durf jouw prachtige zelfbeeld gespiegeld te zien in jouw medereizigers. En durf die ene, unieke plek in te nemen die duizenden, misschien wel miljoenen jaren lang voor jou in bewaring is gehouden, omdat er maar één is die op die plek hoort.

Maar mens ontwaak nu het tij kan keren zie hoe de Liefde alles leidt Voorbij de leugens is er slechts Waarheid die jou van armoe en kou bevrijdt

In plaats van 'ik ben hier om te helpen', de meest geliefde valkuil voor spirituele mensen, zou de focus van jouw bestaan beter kunnen liggen op: Wie ben ik? Wat heb ik nodig in het leven om mij Zelf te kunnen zijn? Het klinkt zo prachtig en belangeloos om te zeggen: "Er is niets dat ik hoef te ervaren vanuit persoonlijk belang. Ik kwam hier om verschil te maken, ik wil alleen maar dienen en dan wegwezen."

Velen van ons hebben tot op de dag van vandaag hun mond maar dicht gehouden en hun wijsheid niet willen delen, omdat het spreken en naar buiten brengen van de oeroude wijs- en waarheid ten overstaande van de heersende aardse macht vaak een doodvonnis tot gevolg had. Dit jaar geeft Pinksteren ons de ruimte om vanuit de zachte en verfijnde liefdesvelden van onze Goddelijkheid de innerlijk gewonde, en de zich verloren voelende aardse delen die zo veel wijsheid in zich dragen, weer te helen.

Meer weergeven