Maxim Lazet

Je frequentie hooghouden
Over het concept dat het een goed idee is om je frequentie hoog te houden. Tijd voor nuance wat mij betreft, aangezien er kennelijk een gevaar in schuilt dat het concept iets te kort door de bocht geïnterpreteerd wordt.

Christendom, New Age en De Eindtijd
De atmosfeer zindert met de energie van verandering en de or de deur staat. We hebben het einde van een tijdperk van materialisme, rationalisme en atheïsme bereikt, en staan aan de vooravond van een grote sprong voorwaarts in de evolutie van ons bewustzijn.

Liefde, wilskracht en...
Er is momenteel een grote strijd in de ether gaande waarin de resterende, duale krachten nog een laatste poging doen om zoveel mogelijk destructie te veroorzaken. Lichtwerkers spelen hier een grotere rol in dan menigeen zich misschien realiseert.

De grijze rol van de lichtwerker
Wanneer je dit allemaal beseft en overziet, wordt het moeilijker en moeilijker om nog te oordelen over de duale spelers op dit moment op Aarde...

De Great Reset: niets zal meer hetzelfde zijn
De Kabaal zou de technologie in hun machtshonger onvermijdelijk gaan gebruiken om toenemend te controleren, te registreren en te centraliseren. En zo te trachten een voor hen wenselijke tijdlijn te creëren met als ideaal de ultieme machtscentralisatie.

Voorstellingsvermogen
We zullen in de komende jaren meer en meer gaan merken dat de erkenning van deze hogere bestaansniveaus de enige verklaring vormt voor wat er momenteel werkelijk met alle crisissen in de wereld gebeurt.

De rode pil en de vierde dimensie
Maatschappelijke waarheden over corruptie gaan exponentieel toenemen en de tijd breekt aan dat niet alleen vele kleine complotten zichtbaar worden, maar wordt zichtbaar dat de gehele menselijke geschiedenis één groot complot is geweest.

Open your mind to the inverted Matrix
Er is niets dat de Goddelijke Waarheid kan weerhouden om zich steeds sterker en zichtbaarder te gaan openbaren en de restanten van de geïnverteerde Matrix bloot te leggen.

Get ready for a wild ride
Dit alles bij elkaar opgeteld geeft een aardig beeld hoe de zaken er spiritueel voor staan, en laat zien dat er zich een Goddelijke kracht op Aarde aan het opbouwen is, waartegen de Plandemie echt niet opgewassen is.

Earth is where the party will be
Deze waarheid zal confronterend zijn, maar gaat tegelijkertijd ook veel vervulling, ontspanning, inspiratie en vreugde brengen. Het gaat een einde brengen aan de goddeloosheid op deze planeet.