Pamela Kribbe

De betekenis van incarnatie • Pamela Kribbe channelt Jeshua • Youtube video
Een nieuwe channeling op Youtube: De betekenis van incarnatie gechanneld door Pamela Kribbe.

Je eigen bronnen van wijsheid ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland
Er is een grotere wijsheid in en om jou heen die jou draagt en boodschappen geeft, als je je durft over te geven en je hoofd even uitschakelt. Op het moment dat je diepe emoties ervaart in je leven, of het nu vertwijfeling, angst, boosheid of juist vreugde, vervulling en inspiratie is: de kunst is om mee te gaan op de golven van deze gevoelens en tegelijk contact te houden met de bronnen van wijsheid die jou ter beschikking staan.

Vertrouw jezelf ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland
Het is jullie doel op aarde je eigen innerlijke licht te kanaliseren en naar buiten te brengen. Het je verbinden met je innerlijke unieke licht, en dit door jou heen naar buiten laten stromen, de wereld in: dat is één beweging. Er zijn heel veel mensen die hun licht binnenhouden. Zolang je jezelf terughoudt, in wezen onderdrukt, voel je je op een bepaald niveau alleen, gevangen en ongelukkig. Je voelt je dan als een vogel die niet mag vliegen of als een rups die niet uit zijn cocon mag komen.

Toon je kwetsbaarheid ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland
Groeiprocessen, ontwikkelingsprocessen kunnen niet zonder vernieuwing, niet zonder het loslaten van oude structuren, van oude, knellende banden, en van angstenergie. Met de stroom van vernieuwing en ontwikkeling komt ook altijd een element van afscheid nemen, loslaten. Dat zorgt bij velen van jullie voor twijfels en pijnervaringen.

Het schaduwzelf • Pamela Kribbe channelt Maria • Youtube video
Het schaduwzelf leeft in je, heeft er zijn verblijfplaats… Als je je er niet van bewust bent, kan het je leven te veel gaan bepalen en beheersen. Dan verval je in onbewuste patronen, waardoor je jezelf in feite naar beneden haalt, en daardoor lok je destructieve energie uit. Over dit schaduwzelf wil ik vandaag spreken. Hoe ermee om te gaan? Hoe kun je het herkennen? Welke rol speelt het in je leven?

Het loslaten van je geboortefamilie deel 1 ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland
In deze channeling wil ik dit transformatieproces (van ego naar hart) illustreren aan de hand van een thema waarmee jullie allen diepgaand te maken hebben: je relatie met je geboortefamilie. Deze energieën van Thuis zijn nog sterk bij je, als je als embryo neerdaalt naar de aarde. Maar tegelijk word je geconfronteerd met wat ik noem ‘het paradigma van de ouders’.Je wordt ondergedompeld in de werkelijkheid van ‘de derde dimensie’, of zoals ik het zou zeggen: de wereld van...

Meesterschap in de nacht van de ziel • Youtube ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland

Innerlijk werk ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland
Ik ben drager geweest van de Christus-energie in een tijd en een omgeving waarin ik niet welkom was voor de gevestigde orde. Ik kwam in zekere zin te vroeg en tegelijk was het nodig dat in die tijd de kiemen van een nieuw bewustzijn werden gezaaid. Deze kiemen hadden tijd nodig om wortel te schieten en geaard te raken, zodat er stevige, gewortelde bomen en planten uit zouden groeien. Jullie zijn degenen die nu vorm geven aan de kiemen van de Christus-energie, die toen gezaaid werden.

Jouw unieke weg ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland
De grootste bedreiging voor het Collectieve Bewustzijn op aarde, voor de Aarde en de mensheid als geheel, is dat mensen, individuele mensen het contact verliezen met de scheppende bron van binnen, met de ziel. Jullie doen in essentie hetzelfde als wat ik deed in mijn tijd, hoewel er nu meer openingen zijn in het collectieve veld om de Aarde heen..

Mannelijke en vrouwelijke energie ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland
Er is in de geschiedenis van de mensheid, en zelfs nog daarvoor, een strijd ontstaan tussen het mannelijke en het vrouwelijke. In het mannelijke zit altijd een kern van het vrouwelijke en in het vrouwelijke een kern van het mannelijke, net zoals in het zwart een witte stip zit en in het wit een zwarte stip. Maar in de loop van de geschiedenis is deze mystieke eenheid van het mannelijke en vrouwelijke vergeten geraakt en zijn deze energieën als zwart en wit tegenover elkaar komen te staan.

Meer weergeven

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.