Karin Thomas

Zonnevlammen, egolagen en het niet-weten
De energie van het gouden tijdperk dwingt af dat we in overgave gaan. Niet dwingen als moeten, maar als een zachte, liefdevolle aanmoediging om je over te geven aan de gouden energie, aan de liefde in jezelf.

Het gouden bewustzijn
Vanavond gaat het over het gouden hart. Het gouden hart hoort bij het gouden bewustzijn. Het gouden bewustzijn is een bewustzijnslaag in jezelf die warmte geeft aan jezelf en als een warme frequentiegolf je persoonlijkheid verwarmt.

Het Christuskind in ons allen neemt de leiding
Naarmate we steeds meer hogere zelfdelen, multidimensionale zelfdelen, huisvesten in ons fysieke lichaam, krijgen we ook meer toegang tot alle kwaliteiten van die zelfdelen. En wordt onze samenleving steeds multidimensionaler van aard.

De Aarde en de Hemel verenigd in onszelf
We hebben zo hard gewerkt aan onszelf om al die lagen in onszelf op te ruimen, om helemaal in overgave op Aarde aanwezig te zijn.

Homo Galacticus en de integratie van ons pure kindsdeel
Verslag van de Workshop Nieuwe Aarde Transmissies door Karin Thomas.

Bronlicht activatie
Leg je beide handen maar op je hart, als een teken van liefde voor jezelf. En zeg maar tegen jezelf: “Je hebt het goed gedaan. Je hebt een enorme groei doorgemaakt, en je hebt alle obstakels overwonnen. Ik ben trots op je, en ik hou van je.”

Onze elektromagnetische balans en de rol van de Zon
Het is alsof de Nieuwe Aarde als een bloemknop meer open is gegaan, en meer van zich laat zien en voelen door de Oude Aarde heen.

De intelligentie van het hart
Het hartchakra van ons grote hart is niet alleen een liefdesgenerator, maar is ook tevens een soort geavanceerde computer, een informatieverwerker en een informatiedoorgever.

Verbinding met onze toekomstige zelfgerealiseerde Zelven
Deze liefdesenergie bevrijdt de huidige Mensheid en Aarde van alle mogelijke negatieve tijdlijnen en versterkt de tijdlijn van de Zelfgerealiseerde Mensheid.

Emotionele processen in loslating illusie Matrix
In de collectiviteit van het veld heerst een grote angst. Een angst voor het onbekende, voorbij die illusie matrix, waardoor men collectief liever in de onvrede van wat men heeft blijft zitten, dan dat er een bereidheid is om in het onbekende te stappen.

Meer weergeven