Kryon

Verwacht goede dingen ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Waarom heb je 23 chromosomen? Het antwoord is: je hebt er 24. En het laatste paar - het 24ste paar - is gewijzigd. Het is een verandering van de menselijke natuur. Het is waar je 24ste chromosomenpaar - die multidimensionale paren - nu geactiveerd en versterkt beginnen te worden. De mens die de ui - waar we het steeds over hebben - begint af te pellen om een grotere realiteit te vinden, een onthulling van zichzelf. En daarin begin je anders te denken...

Ontwaken uit duisternis ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Het einde van het venster - 2030. Jullie zijn er dichtbij, maar jullie ontvangen ook de energie die werd ontwikkeld op het scharnierpunt - 2012. Geliefden, jullie bevinden je op het hoogtepunt van de verschillen die nu op de planeet te zien zijn en jullie zien ze nu.

Ben je een slachtoffer van toeval? ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Als je de meeste mensen op de planeet over het leven zou kunnen interviewen, zullen ze je vertellen dat je hier bent geboren en dat je - als je geluk hebt - overleeft. Gezegend is de mens die de macht begrijpt die hij werkelijk heeft over het dagelijks leven en gebeurtenissen. Je leeft niet in een kans-wereld als je ervoor kiest om deze tool te gebruiken voor een soepeler pad, geliefden.

Schatgraven in jouw Akashic Records ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
We hebben jullie verteld dat de Akash de energie van vorige levens vertegenwoordigt. Het is een hulpmiddel. En het is iets waar bijna niemand van jullie aan zou denken als jullie mij er niet over hadden horen spreken.

Duisternis uitschakelen ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Voor degenen die mij hebben gevolgd, de boodschappen die ik deze specifieke tijd op deze planeet heb gegeven, hebben zich misschien afgevraagd waarom ik dit jaar (2023) het jaar van ontdekking en het jaar van herstel heb genoemd...

De Opwaardering 2020 (1) ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Dertig jaar geleden begonnen wij jullie te vertellen dat deze planeet in een cyclus is en dit is een weercyclus... Hier is wat wij jullie de laatste jaren hebben verteld.

Het raster ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Het rastersysteem van de Aarde is specifiek in zijn doel. Het is fijn afgestemd en het bestaat maar om één reden: De mensheid omhoog te tillen.

Hoe timing in je leven werkt ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Laten we zeggen dat je altijd al een idee had, of gedroomd hebt van het starten van een soort van genezingscentrum, of het maken van programma's online. Je voelt je goed om nu door te gaan, dus je begint. Misschien is het financieel ambitieus en huur je een ruimte of koop je veel items - wat het ook is dat nodig is. Je maakt de plannen, leent het geld en begint. EN... het werkt niet. Het mislukt eigenlijk, snel. Wat is er gebeurd?

Eigenschappen van reïncarnatie (4) ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
We hebben veel eigenschappen van reïncarnatie gegeven in de laatste drie channelings. Sommige van deze eigenschappen ken je uit mijn voorgaande channelings en sommige zijn nieuw. Maar ze gaan over een proces, een systeem, als je het zo wilt noemen, waarbij één ziel keer op keer in verschillende uitdrukkingen naar deze planeet blijft komen. Een uitdrukking is het woord dat we gebruiken voor de menselijke vorm die je aanneemt, die de Ziel vertegenwoordigt die je bent.

Eigenschappen van reïncarnatie ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland
Dierbaren, een van de meest diepgaande processen of systemen die de menselijke wezens samen delen - over de hele planeet - is iets dat jullie reïncarnatie noemen. Deze channeling begint een vierdelige lessenreeks over reïncarnatie en dit is de eerste van de vier.

Meer weergeven

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.