Kryon

Kosmische Connecties - 2
De channelings van deze maand hebben te maken met kosmische connecties. Wat als ik je zou vertellen dat een van de beste kosmische connecties die je als mens kunt hebben, muziek is? Er zijn zoveel dingen die specifiek met vibratie te maken hebben, Dierbaren.

Kosmische connecties - 1
Komt je intuïtie van God? In de channelings van deze maand gaan we het hebben over kosmische connecties. Dit is een ingewikkeld antwoord, Dierbaren. Dit specifieke onderwerp wordt uitgebreid.

De mysteries in het menselijk lichaam - 4
Waar gaan zielen naartoe als ze sterven? Moeilijk om ergens heen te gaan als je nooit weggaat, niet waar?

De mysteries in het menselijk lichaam - 3
Jullie geschiedenis is gevuld met verhalen die van de E.T's en van de sterren jullie vijanden maken, jullie veroveraars. Wat nou als het absoluut omgekeerd was? De zaden die jullie vandaag dragen zijn Pleiadisch. Dat is wat in jullie DNA zit.

De mysteries in het menselijk lichaam - 2
Dierbaren, dit mysterie zou als volgt kunnen gaan: Is het mogelijk dat er binnenin de mens een verbinding is met de Aarde? Een verbinding die zo diepgaand is, dat de Aarde je naam kent?

De mysteries in het menselijk lichaam - 1
Waarom is dit niet interessanter voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het helpen van mensen? Het is het meest verbazingwekkende mysterie van allemaal. Hoe kan een mens zo reageren als er niets in de placebo pil zat?

Er gebeuren vreemde dingen - 4
Is de mensheid aan het evolueren? Is de mens eigenlijk nog steeds in evolutie?

Er gebeuren vreemde dingen - 3
Heb je het gevoel dat er een boodschap tot je wil doordringen, die je nog niet ontvangt of een boodschap die je zou moeten doorgeven? Is er iets dat je intuïtie je begint te vertellen? Bij velen van jullie wel.

Er gebeuren vreemde dingen - 2
Is het mogelijk dat je overleden familieleden hier nog zijn? Een van de grootste vragen die ooit gesteld is, en de reden is natuurlijk dat als je ze eenmaal verloren hebt, je het gevoel hebt dat ze weg zijn.

Er gebeuren vreemde dingen - 1
Voelt iemand van jullie zich vreemd de laatste tijd? :-)

Meer weergeven