Wieteke Koolhof

Trauma & Traumaheling vanuit multidimensionaal perspectief
Mathieu stelt vragen die vooraleerst ingaan op de basis principes van de ons meest bekende psychologische begrippen. Vandaaruit ontvouwt zich een gesprek wat de luisteraar uitnodigt om mee te exploreren in (o.a.) de daadwerkelijke rol van het onderbewuste en het multidimensionale aspect van familie-opstellingen of innerlijk kind-werk.

Verloren Beschavingen
Een onderwerp wat we geregeld voorbij zien komen in de ‘Bewustzijnshoek’ is dat van de Verloren Beschavingen. En dan horen we met name vaak over Atlantis en Lemurië...

Gastsprekers gezocht voor Lichtwerkers in gesprek met een E.T.
Voor de serie “Lichtwerkers in gesprek met een E.T.” zijn wij op zoek naar nieuwsgierige, gedreven en actief werkende lichtwerkers, die bekend zijn met deze channelings en die al langer de wens hebben om zelf eens in een Vraag en Antwoord gesprek te gaan met Arjun.

Spiritueel Ontwijkgedrag (Spiritual Bypassing)
In deze transmissie gaan Jill en Arjun samen op onderzoek om te kijken waar de meest voorkomende valkuilen precies verstopt liggen en hoe we ons hier bewuster van kunnen worden in ons leven van dag tot dag.

Aantrekkingskracht in relaties
Lichtwerkers in gesprek met een E.T. Een wervelende dialoog tussen podcaster en publiekspreker Niels Lunsing en Arjun van de Yahyel gechanneld door Wieteke Koolhof

Bijzondere ‘Gaven’ door de eeuwen heen
Lichtwerkers in gesprek met een E.T. Een bruisende dialoog tussen schrijfster en publiek spreker Maartje Lute en Arjun van de Yahyel gechanneld door Wieteke Koolhof.

Buitenaards contact en de Aarde Reis – Deel 1: De Aanloop
In deze transmissie zal Arjun spreken over de huidige ontwikkelingen op aarde met betrekking tot het idee van buitenaards contact. Volgens de Yahyel kijken wij hier naar het puntje van de ijsberg en worden allerlei nieuwe toekomstige tijdlijnen voor de mens geopend.

Video: Buitenaards Contact en de Aarde reis Deel 2: De Brug
Geniet van deze video met bonusmateriaal wat overbleef na de opname van "Buitenaards Contact en de Aarde reis Deel 2: De Brug".

Buitenaards contact en de Aarde Reis Deel 3: De Doorbraak
Het laatste deel van de serie Buitenaards contact en de Aarde Reis heeft als ondertitel “De Doorbraak” – en zal ons meenemen in een overkoepeld overzicht, van de meest prominente onderwerpen die komen kijken bij het openen van Buitenaards Contact voor de mensheid.

Multidimensionaal Waarnemen
In deze transmissie wordt 'Multidimensionaal Waarnemen' vanuit een compleet nieuwe invalshoek belicht. Slechts weinigen staan er namelijk bij stil, hoe multidimensionaal ons leven van dag tot dag - eigenlijk al is.

Meer weergeven