Marilyn Raffaele

Arcturian channeling
Velen baseren hun beperkte opvattingen over seksualiteit op het oude testament van de bijbel en vergeten daarbij dat veel van het oude testament verwees naar de problemen en bewustzijnstoestanden van die tijd.

Arcturian channeling
Het overstijgen van het geloof in twee machten is een belangrijk onderdeel van ieders evolutieproces en jij bent er klaar voor. De wereld is gevuld met mensen, ideeën en dingen die beweren macht te hebben voor goed en kwaad, die in werkelijkheid gewoon de twee uiteinden zijn van het geloof in dualiteit.

Arcturian channeling juni (2) 2024
In deze tijden van persoonlijke en wereldwijde onrust vinden velen van jullie het moeilijk om gecentreerd te blijven. Vergeef en laat degenen die je dierbaar zijn los, die niet in staat zijn om te horen, te begrijpen of met je mee te groeien in spiritueel bewustzijn.

Arcturian channeling juni (1) 2024
Bijna iedereen ervaart op dit moment een gevoel van vermoeidheid en een aantal fysieke problemen omdat de hoog resonerende energieën die nu naar de aarde stromen doordat het ascensieproces vordert.

Arcturian channeling mei (2) 2024
De recente zonnevlammen op Aarde zijn manifestaties van de toenemende aanwezigheid van de hoge resonerende frequenties die nu fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in ieder mens integreren.

Arcturian channeling mei (1) 2024
De dood is de grootste illusie ter wereld. Het geloof in afscheiding houdt velen nog steeds gevangen in het blindelings accepteren dat levensvormen sterven.

Arcturian channeling april (2) 2024
Misschien heb je gemerkt dat het leven de laatste tijd een beetje chaotischer is geworden en niet meer synchroon loopt - dingen die kapot gaan, plannen die niet doorgaan, problemen met dit of dat. Waar je eens een soepel lopende routine had, lijkt nu niet meer soepel te lopen.

Arcturian channeling april (1) 2024
Het geloof in mannelijke superioriteit blokkeert de stroom van Goddelijke vrouwelijke energie die vitaal en noodzakelijk is voor evenwichtige resultaten op elk niveau.

Arcturian channeling maart (1) 2024
Het geheim van van jezelf houden is te stoppen met je waardigheid voor liefde te beoordelen vanuit driedimensionale normen en concepten.

Arcturian channeling februari (2) 2024
Je zult merken dat aspecten van je gaven veranderen, al is het maar een verandering in je manier van denken over iets. Werk, creativiteit, interesses en lang gekoesterde concepten over het leven in het algemeen gaan ofwel verdwijnen of verschuiven naar een nieuwe en hogere vorm.

Meer weergeven