Marilyn Raffaele

Arcturian channeling december (1) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Jullie gaan een seizoen binnen waarin een groot deel van de wereld de geboorte van de meester-leraar Jezus viert. Het is belangrijk om te onthouden dat het kerstverhaal het verhaal van ieder mens is en niet alleen dat van één man.

Arcturian channeling november (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Leven in drie dimensioneel bewustzijn is als kijken naar het leven door een met modder bedekt raam. Elk stukje waarheid dat iemands bewustzijnsstaat wordt, reinigt een deel van het raam totdat na vele levens van leren en ervaren het raam van de persoon eindelijk schoon is, waardoor hij/zij de wereld op een nieuwe, hogere en meer werkelijke manier kan zien. De modder is niets meer dan illusie, het residu van concepten en overtuigingen die nooit echt waren.

Arcturian channeling november(1) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
De wereld scheidt zich. Er zijn zij die leven vanuit hogere staten van bewustzijn en zij die ervoor kiezen om te blijven in dat wat oud en vals is. Jullie zullen steeds meer voorvallen van onderscheid tussen die twee gaan zien en het zal voor de meerderheid steeds duidelijker worden dat er een element is dat de wereld in duisternis wil houden, simpelweg omdat het hun belangen dient.

Arcturian channeling oktober (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Er is een element dat gedijt op laag resonerende energie en niet wil dat dit verdwijnt. Weet dat de hoge resonantiefrequenties van een bewustzijnsstaat die doordrenkt is met het besef van EENHEID automatisch bescherming biedt tegen energieën met een lagere resonantie die niet in staat zijn om zich hierop af te stemmen.

Arcturian channeling oktober (1) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
De driedimensionale droomervaring is voor velen het evolutieproces, maar er zijn er ook bij die nooit op aarde incarneren en ervoor kiezen om op andere planeten te evolueren. Het leren door ervaringen van dualiteit en afscheiding vormen een intens en moeilijk pad dat niet voor bangeriken is weggelegd, maar een pad dat sterke en krachtige wezens van hoog geëvolueerd bewustzijn opleidt die bereid en gereed zijn om degenen die volgen bij te staan.

Arcturian channeling september (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Marilyn Raffaele channelt The Arcturian Group September (2) 2023, vertaald vanuit het Engels

Arcturian channeling september (1) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
We willen het graag hebben over healing, omdat velen van jullie momenteel fysieke, emotionele en mentale problemen ervaren die uit het niets lijken te komen. Als ziekte, pijn en lijden belichaamd zouden zijn in Goddelijk Bewustzijn, dan zouden ze permanent zijn, voor altijd op hun plaats gehouden door de Goddelijke Wet en nooit veranderd, genezen of verwijderd kunnen worden. Ziekte op alle niveaus is een materiële manifestatie van het collectieve geloof in afscheiding...

Arcturian channeling augustus (3) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Geen mens, leraar, prediker, priester, “heilige” of welke persoon dan ook is meer God dan een ander, inclusief degenen die als criminelen of slechte mensen worden beschouwd. Het geloofssysteem van de derde dimensie heeft macht gegeven aan veel van het “slechte” dat op aarde gebeurt en schrijft het toe als zijnde in en van Satan, het kwaad of de duivel. Weet dit; er is geen duivel of Satan tenzij je gelooft dat die er is en er dan als schepper één voor jezelf creëert en in stand houdt door angst

Arcturian channeling augustus (2) 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Evolutie zorgt ervoor dat steeds meer mensen hun intuïtie beginnen te erkennen en te vertrouwen in plaats van blindelings experts, politici en religieuze leiders te volgen die niets hogers kunnen voorstellen dan hun eigen staat van bewustzijn, die vaak minder geëvolueerd is dan die van hun volgelingen. Een bepaald niveau van verlangen naar controle blijft ingebakken in bijna ieders bewustzijn omdat - toen de wereld minder geëvolueerd was - controle nodig was om te overleven, maar die tijden..

Arcturian channeling augustus 2023 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland
Het ascensieproces brengt automatisch verandering met zich mee, maar voorbij het valse geloofssysteem - dat de wereld duizenden jaren heeft geregeerd - moet dit zich geleidelijk aan ontvouwen in de aanwezigheid van angst en weerstand tegen verandering. Empowerment is een spirituele kwaliteit, een facet van evolutie, maar voor velen die dit nieuwe gevoel van empowerment nog niet begrijpen, voelt het als toestemming om hun wil en overtuigingen aan anderen op te leggen. Jullie zijn ook getuige van

Meer weergeven

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.