Paul Wezenbeek

Het doel van onze ziel is om meester te worden en alle facetten en ervaringen te leren die er maar te leren zijn. Als we in een leven niet die dingen leren of ervaren die bedoelt waren om te leren of te ervaren dan komen we later in een ander leven weer terug om deze lessen opnieuw te leren. Het kunnen lessen of ervaringen zijn over loslaten, dankbaar zijn, accepteren, onvoorwaardelijke liefde, echt alle levenslessen die je maar kunt bedenken.

Vergeven vinden we bijna allemaal moeilijk. Een ander vergeven omdat ''deze jouw pijn heeft gedaan''. We weten allemaal wel dat het dan belangrijk is om iemand te vergeven. Maar vaak denkt ons ego en onze trots daar anders over. Maar jezelf vergeven hoeft toch niet zo moeilijk te zijn? Dat kunnen we zelf doen en niemand hoeft het te weten. Maar je moet het wel doen en aandacht aan besteden. Doe je het niet, dan blijft het maar hangen en blokkeert jou om verder te groeien in het leven.

Kristallen kunnen worden gewijd aan het doel waarvoor je ze wilt gebruiken. Als je een nieuw kristal hebt, reinig het dan eerst en wijd het daarna in, dat focust de energie. Vooral als je gaat programmeren met stenen moet je er wel wat meer over weten. Elke steen heeft zijn specifieke eigenschappen. Programmeer dus de juiste steen voor het juiste doel.

Kracht van kleur. In de numerologie kun je berekenen welke kleur jouw krachtkleur is. De kans is groot dat dit de kleur is waar je al van houdt. Maar het kan ook zo zijn dat deze kleur juist een aanvulling kan zijn voor jou. Je zou eens wat kleding kunnen gaan dragen met deze kleur. Een kaars branden van deze kleur. Een wand in je woning schilderen in deze kleur. Zoveel mogelijkheden om de kracht van de kleur die bij je past te benutten in je leven.

We hebben allemaal wensen. Dat is mooi, want het doet ons verlangen naar verandering. We hebben ook allemaal recht op voorspoed. Met een wens meditatie stem je jouw verlangen af op het universum. Met een meditatie sluit je jezelf even af van de buitenwereld. Dan kun je jezelf effectief focussen op jouw wens. Daarom deze wens meditatie.

In het verleden heb je veel mensen ontmoet. Contact gehad met mensen. Relaties gehad met mensen. Ook in vorige levens heb je deze contacten gehad. Je hebt misschien ooit in een vorig leven een eed afgelegd die nu nog steeds doorwerkt. Dit kan een eed zijn dat je geen liefde wou ontvangen of in armoede wou leven. Aartsengel Michael kan namelijk etherische koorden, banden en eden wegsnijden met zijn zwaard. Hij mag dit alleen doen als jij er om vraagt.

Aura is een energieveld dat we allemaal om ons heen hebben. Het bestaat uit verschillenden lagen. Een plant en een dier hebben ook een aura. In dit artikel beperken we ons tot het lichaam van de mens. Alles is energie. Die uitdrukking heb je al vaker gehoord. We bestaan voor 98% uit energie en we bestaan voornamelijk uit atomen. Als je deze atomen onder een microscoop bekijkt, zie je dat ze continue bewegen. Deze energie zit dus ook om ons heen. Dat is onze aura.

Meditatie maakt ons ontspannen, mogelijk gelukkiger en de manier om innerlijke vrede te vinden en hier contact mee te maken. Meditatie is het pad van alle spirituele wijze mensen die ons zijn voorgegaan en zal voor vele mensen in de toekomst het pad van vrede zijn.

Van jezelf houden betekend ook jezelf accepteren zoals je bent. Ook jezelf vergeven is een onderdeel van dit proces. Jouw levenspad is jouw ontwikkeling van je ziel. Dit zou eigenlijk op de eerste plaats moeten staan. Dit kan betekenen dat je bv bepaalde mensen in je leven moet loslaten. Mensen die jouw koers bepalen ipv dat jij dit zelf doet.

Ook dieren die ‘toevallig’ op ons pad komen kunnen ons veel leren. Het zijn boodschappers. Denk hierbij aan dieren die je langs de weg tegen komt, in het veld of zelfs in je dromen. Kom je steeds hetzelfde dier tegen?

Meer weergeven