Energetische hulp inroepen om je te begeleiden in je slaap ♥ Paul Wezenbeek ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wat gebeurt er tijdens je slaap?

Positief gaan slapen

 

Tijdens je slaap ben je drukker dan je zal vermoeden. Onbewust ben je op reis door het universum. Dit gebeurt met wat ze noemen het astrale lichaam. Dit is ons spirituele lichtlichaam wat we niet kunnen zien. Dit lichaam staat tijdens je slaap in contact met je gidsen en begeleiders en met andere leden van je zielengroep.

 

Ook kun je cursussen en therapieën volgen als je dat nodig hebt of graag wilt. Samen met je begeleiders doe je mogelijk therapeutisch werk met anderen (zeker als je ook in je dagelijks leven coach of therapeut bent) of help je zielen overgaan tijdens hun overlijdensproces.

 

 

Wat gebeurt er tijdens je slaap?


Je werkt ook aan traumatische gebeurtenissen uit dit leven of een vorig bestaan. Vaak zijn die nog niet voldoende verwerkt en houden ze je ontwikkeling tegen. Vooral als je wat verder bent op het spirituele pad heb je hier mee te maken. Ieder zijn of haar proces is anders dus zal jij hier in mindere of meerdere mate mee te maken hebben.

 

Vaak ga je slapen zonder verder aandacht te geven hoe je de volgende ochtend wakker zal gaan worden. Dat is jammer want je kunt op een simpele manier je slaap en alles wat je doet in je slaap op een positieve manier beïnvloeden.

 

Lekker slapen en positieve gedachten

 

De eerste manier is om in gedachte je dag door te nemen. Denk alleen aan het positieve wat je is overkomen. Dit mogen ook kleine dingetjes zijn. Ze zullen er altijd zijn, als is het maar iemand die vriendelijk tegen je deed in de supermarkt. Dus alleen de positieve dingen. Denk daar aan en zeg in jezelf of hardop dank je wel tegen deze situaties. Zo neem je positiviteit en dankbaarheid mee in je slaap en neem je dit mee naar de volgende dag als je weer op staat. Het zal niet meteen je leven veranderen maar toch zal het je leven positief beïnvloeden omdat je positiever in het leven komt te staan. Lekker slapen. Gewoon volhouden!

 

Vraag je gidsen om hulp

 

De tweede manier is om je eigen gidsen of beschermengelen te vragen je te begeleiden en te helpen tijdens je slaap. Iedereen heeft een of meerdere eigen gidsen. Je kunt ze over het algemeen niet zien en het is niet gemakkelijk om echt contact met ze te hebben. Om te communiceren met je eigen gidsen zal je een bepaald niveau van helderziendheid/ gave/ bewustzijnsniveau moeten hebben. Je mag er echter op vertrouwen dat ze er zijn en dat ze je graag willen helpen. Waarom zou je ze dan niet aan het werk zetten als je lekker ligt te slapen…..

 

Wat gebeurt er tijdens je slaap? Je mag jouw gidsen vragen of ze je willen begeleiden in bepaalde thema`s, levensvragen of blokkades op te heffen. Hulp vragen is belangrijk hierbij, net als bij hulp vragen aan engelen. Deze gidsen of beschermengelen zijn er speciaal voor jou! Ze willen niets liever dan jou helpen en begeleiden. Vele mensen laten deze kansen helaas liggen om dat ze ze zich niet bewust zijn dat ze gidsen bij zich hebben. Hun bewustzijn is hier dan nog niet aan toe en dat is voor hun op dit moment prima. Maar als je er wel in gelooft, maak er dan gebruik van! Vertrouw, vertrouw, vertrouw…..ook al duurt het vaak lang voor je iets merkt. Bepaalde ervaringen of levenslessen die de ziel wil opdoen kunnen heel lang duren. Sommige ervaringen/levenslessen kunnen je hele leven duren of bereik je pas later in een volgend leven…

 

Vraag de engelen om je te begeleiden tijdens je slaap

 

De derde manier is om hulp te vragen aan de (Aarts) engelen. Ook zij kunnen je helpen met bepaalde thema`s, blokkades en levensvragen op te lossen. Ze kunnen je astrale lichaam dan naar een bepaalde les of cursus sturen en je hier begeleiden. Ook nu geldt weer, als je het niet vraagt gebeurt het ook niet….Dus vragen maar en je mag er een of diverse raadplegen. Dat maakt niet uit. Elke nacht is ook prima. Ze willen graag helpen! Lekker slapen met hulp! Bijvoorbeeld Aarstengel Nathaniël, hij kan je helpen om alles wat niet langer bij je hoort los te laten. Aarstengel Jeremiël kan je begeleiden als je iemand wilt vergeven. Zo zijn er vele mogelijkheden van hulp. Aan de onderzijde van dit artikel staat een lijst met de Aartsengelen en waarin ze jou kunnen begeleiden en helpen.

 

Deze methodes kun je gebruiken

 

Wat gebeurt er tijdens je slaap? Je mag al deze methode`s gebruiken. Net zo vaak en zoveel als je wilt. Als je specifieke vragen hebt voor de engelen raad ik je aan een lijstje te maken en deze naast je bed te leggen. Dan hoef je s`avonds alleen het lijstje te raadplegen. Ieder heeft zijn eigen manier van aanroepen en hulp vragen en dat is allemaal prima. Als je hulp vraagt doe het dan vanuit je hart en met respect en liefde. Het kost je 5 of 10 minuten voordat je gaat slapen maar kan je heel veel goeds brengen. Vooral in deze tijden waarin we veel mogen en kunnen opruimen. Dus lekker slapen gaan en gebruik maken van de hulp uit het universum…

 

Als laatste wil ik nog zeggen dat als er iets daadwerkelijk niet verandert in je leven terwijl je al zo vaak hulp heb gevraagd dat de kans dan groot is dat je ziel deze ervaring of les nog niet als geslaagd erkent. Een engel of gids zal je dan nooit helpen, ervaringen/lessen die de ziel wil leren gaan gewoon altijd voor.

 

Een overzicht van de aartsengelen en waarbij zij jou kunnen helpen

 

❥ Aarstengel  Michaël – De machtige beschermer. Aartsengel Michaël is de beschermer. Hij is de engel die ongewenste energieën kan wegnemen. Hij heeft een zwaard waarmee hij etherische koorden door kan snijden. Bijvoorbeeld verbindingen met mensen uit je verleden. Je kunt hem ook vragen om je moed en kracht te geven om stappen te kunnen zetten waarvan je weet dat het belangrijk is dat je ze zet. Michaël begeleid je als het gaat om je levensdoel .

 

❥ Aartsengel Raphaël – Engel van de heling. Raphaëls grootste taak is om heling tot stand te brengen. Voor mensen, dieren en situaties. Raphaël helpt je om weer in je eigen kracht te komen.  Hij begeleid en beschermt je ook als je op reis bent.

 

❥ Aartsengel Gabriël – Creativiteit en kinderwensen. Dit is de engel die je bijstaat in het traject van zwangerschap, van conceptie tot aan geboorte. Wanneer je een specifieke kinderwens hebt kun je Gabriël vragen om je verzoek naar God te brengen. Als je zwanger bent kun je Gabriël vragen samen met Rafaël en Michaël over je zwangerschap te waken en er voor te zorgen dat je een gezonde zwangerschap en voorspoedige bevalling hebt. Gabriël helpt ook op het vlak van creativiteit.

 

❥ Aartsengel Uriël – Goede  ideeën. Aartsengel Uriël is de engel van de wijsheid en ideeën. Je kunt Uriël vragen als je een oplossing nodig hebt. Bijvoorbeeld als je aan het studeren bent of als je in en zakelijke bijeenkomst zit. Hij helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en verlichting.

 

❥ Aartsengel Azraël – Engel van troost. Aartsengel Azraël kan terminale patiënten ondersteunen als het einde nabij is ook begeleid hij overledenen naar het licht. De nabestaanden kan hij troost bieden door het rouwproces te begeleiden. Hij kan ook helpen bij contact met overleden dierbaren.

 

❥ Aartsengel Chamuël – Engel van de gevonden voorwerpen. Aartsengel Chamuël kan je helpen bij alles wat je zoekt of kwijtgeraakt bent. Dan kan je autosleutel zijn maar ook je levenspad…. Hij helpt je om van jezelf te leren houden en zelfrespect te ontwikkelen. Ook help hij om relaties te onderhouden.

 

❥ Aartsengel Ariël – Aarde en milieu, dieren en manifesteren. Aartsengel Ariël helpt zowel mensen die zich bezig houden met de aarde en het milieu als dieren. Daarnaast kan aartsengel Ariël je helpen en ondersteunen om je wensen en doelen te manifesteren.

 

❥ Aartsengel Jophiël – Engel van de schoonheid. Deze aartsengel wordt ook wel de Feng Shui engel genoemd. Hij kan je helpen met bv het opruimen van je huis. Door zaken los te laten (dingen weggooien) maak je ruimte voor nieuwe dingen…Hij kan je ook helpen om nieuwe positieve gedachten te hebben.

 

❥ Aartsengel Haniël  – Volle maan. Bij volle maan kun je haar energie benutten en je ermee opladen. Roep haar dan bij je en vraag of ze wilt helpen oude patronen en gewoontes los te laten. Ze helpt ook bij spirituele gevoeligheid en ‘vrouwen problemen’ op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

 

❥ Aartsengel Metatron – Nieuwetijds kinderen. Metatron is de Aartsengel die de nieuwetijdskinderen begeleidt en steunt. Je kunt hem vragen je te begeleiden bij de opvoeding van kinderen, zeker als het gaat om de hoog gevoelige kinderen. Metatron kan hulp bieden bij kinderen met ADD en ADHD. Ook om je innerlijk kind te voeden kun je bij hem terecht. Ook om prioriteiten te stellen en voor spiritueel inzicht kun je bij hem terecht.

 

❥ Aartsengel Jeremiël -Engel van emoties en vergeven. Jeremiël helpt je met het omgaan met en verwerken van (heftige) emoties. Door de situaties en alle betrokkenen te vergeven, inclusief jezelf, kun je zonder ballast weer verder in het hier en nu.

 

❥ Aarstengel Nathaniël – Passie en Kracht. Hij kan je helpen om alles wat je niet langer bij je hoort  los te laten. Hij zal je bijstaan en helpen met grote maar ook kleine veranderingen in je leven. Aartsengel Nathaniël wakkert je passies aan en geeft je de kracht om door te gaan levensdoelen te behalen.

 

❥ Aartsengel Zadkiël – Engel van Orde en rust. Hij kan je helpen orde te scheppen in chaos. Hij kan je helpen weer helder na te denken en de juiste beslissingen te nemen om orde te scheppen. Hij is er ook voor emotionele heling, bij vergeven en bij mentale problemen.

 

❥ Aartsengel Sandalphon – Boodschapper van God. Hij brengt onze gebeden naar God. Sandalphon is ook de engel van de muziek en inspiratie op dit gebied. Hij adviseert om onszelf te helen met positieve muziek.

 

❥ Aartsengel Raguël – Engel van relaties. Aartsengel Raguël kan je helpen met helen en harmonie brengen in je relaties. Met jezelf of met andere mensen. Hij kan vrede brengen in relaties. Als er misverstanden zijn in relaties kan hij helpen deze op te lossen.

 

❥ Aartsengel Raziël  – Engel van vorige levens. Aartsengel Raziël is de engel die je kan helpen bij het oplossen van angsten die te maken hebben met vorige levens. Raziël kan je helpen om deze levens te herinneren en het karma eventueel op te lossen. Hij kan je ook helpen je dromen en wetten van het universum te begrijpen.

 

Engelen zijn bovennatuurlijke wezens en soms gebruik ik hij of zij. De engelen zelf leven niet in deze dualiteit….

 

Paul Wezenbeek
Spiritueel groeien in 10 minuten per dag

 

www.spiri-apps.com (niet meer online)