Annet Hoeijmans - Boon

Het meisje met de gouden fluit
Er was eens een meisje dat op aarde kwam met een gouden fluit. Al gauw bleek dat er veel meer in de wereld was dan al dat moois: mensen die elkaar pijn deden en vaak boos waren. Dàt wilde het meisje niet fluiten.

Hart van Goud • Stap voor stap richting een nieuwe toekomst
De energiestroom tussen het “Ik Ben-centrum” in ons etherisch energie-lichaam en onze hogere (verfijndere) hartenergie is inmiddels volop in beweging.

De kosmische mens-in-wording
Als er iets is wat het leven mij tot nu toe geleerd heeft dan is het wel dat het leven (over de eeuwen heen) een voortdurend proces van verandering is..

Egopijn en zielepijn
De oorsprong van pijn is een conflict tussen de levenskrachten die gericht zijn op evolutie en groei én de beschermingslagen of overlevingsmechanismen die de levende wezenskern omgeven. Zowel egopijn als zielepijn veroorzaken ervaringen van pijn en lijden.

De scheppende mens en de kracht van het onbewuste
We worden ons steeds bewuster van de invloed die emotionele stress op ons fysieke lichaam uitoefent. Pijn dwingt ons onze aandacht naar binnen te richten en beweging te brengen in het onderliggende overlevingspatroon van “lijdzaamheid”.

In dialoog met je innerlijke beelden
Als je als een kind zo open en fris naar de werkelijkheid kunt (leren) kijken hoeft er niets meer ongedaan gemaakt te worden! Er hoeft niets meer ingehaald of terugbetaald te worden. Je bent vrij en de wereld ligt iedere dag opnieuw helemaal open...

Wat is jouw onzichtbare diepe verlangen?
Als kind was ik zeer gefascineerd door de heilige geest, waarover verteld werd tijdens religieuze vieringen en in oude geschriften. Maar ondanks al mijn vragen over deze heilige geest, kon niemand mij uitleggen wat dat nu precies was.

De eeuwige dans van het Leven...
Aan het herscheppen van deze matrix wordt al heel lang volop gewerkt door vele lichtwerkers en lichtdragers in samenwerking met planetair bewustzijn en Aloude wijsheid.

De eeuwige cyclus van evolutie en creatie
Ontvankelijk Zijn voor Evolutie en Creatie in een eeuwigdurende beweging. Een vruchtbare bodem en bedding voor nieuwe zaadjes, nieuwe concepten vol beloften.

Hoe kunnen we bewegen van angst naar overgave?
De crisis bracht me terug bij alle onzekerheid, verwarring en boosheid die ik als heel jong kind ervaren had, omdat ik me zo anders en onbegrepen voelde.

Meer weergeven