In dialoog met je innerlijke beelden ♥ Annet Hoeijmans - Boon ♥ Lichtwerkers Nederland

Je kunt leren om een routekaart te lezen. Maar als je op weg gaat om te ervaren hoe de weg verloopt richting jouw doel ga je uit je hoofd en in de ervaring. Een spannend avontuur!

Steeds weer spiegelt de Natuur ons de open, frisse, stromende Aard van de werkelijkheid.

Hoe anders ervaren we de ‘drive’ om succes te behalen. Om iets te bewijzen. Bv aan onze ouders of aan onze familie en vrienden. Een “drive” om een betere positie te verwerven binnen het referentiekader van onze oude – onbewuste – aannames. Motivaties als: gezien willen worden, gerespecteerd willen worden, aandacht opeisen, etc.

Deze drive geeft onze handelingen een energetische lading mee waardoor het verleden steeds weer herhaald wordt. Anders gezegd: het is geen vernieuwende beweging maar een “oude” aanname die zichzelf manifesteert en herhaald…

❥ Kun je en durf je deze route te verlaten, dan ga je kijken met ‘‘nieuwe en andere ogen’’ naar de werkelijkheid van nu. Voelen is geen betrouwbare maatstaf in deze, want jouw gevoel is immers een interpretatie van die (oude) werkelijkheid.

 

Geloof het niet omdat je het nu zo leest of omdat ik het zeg. Ervaar het zelf in jouw eigen leven en word je gewaar dat als je interpretatie verandert, ook je gevoel verandert.

Als je als een kind zo open en fris naar de werkelijkheid kunt (leren) kijken hoeft er niets meer ongedaan gemaakt te worden! Er hoeft niets meer ingehaald of terugbetaald te worden!

Je bent vrij en de wereld ligt iedere dag opnieuw helemaal open...

 

In de praktijk blijkt dat dit helemaal geen aantrekkelijk perspectief is voor veel mensen omdat er zoveel geïnvesteerd is in het – op verleden gebaseerd – gedrag. Soms is ook dát een levensvervullend project geworden: een overwinning die behaald moet worden op het verleden!

❥ De eerste stap is om je bewust te worden van jouw scheppende factor hierin.

Dat vraagt van je om een innerlijke een andere omgeving op te roepen met behulp van je verbeeldingskracht! Een ander referentie- en interpretatie-kader aan te spreken wat jou uitnodigt om vertrouwen te geven aan je intuïtie (= je hogere / grotere/ weten dat een andere “overview” heeft).

Jouw intuïtieve weten kent jouw levensplan en weet wat je hier komt ervaren en leren. Intuïtie wil dan ook niets liever dan hierin een samenwerking met jou ( je persoonlijke ik-je) aangaan en jouw innerlijke kompas zijn. Het is je meest betrouwbare “coach” en je innerlijke leraar!

 

❥ Wat van jou gevraagd wordt is overgave en vertrouwen om ernaar te leren luisteren én overeenkomstig te handelen.

Congruent gedrag ontwikkelen. Een energetische balans vinden en voelen tussen geven en ontvangen, tussen actie en rust, tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Bewust het stilten ervaren in het midden….. En jij als scheppende kracht ( IAM) aanwezig daar in het midden.

Wanneer de omstandigheden gefaciliteerd worden, het juiste klimaat gecreëerd wordt, waarin de transpersoonlijke beelden zich kunnen laten zien, geef je ruimte aan jouw intuïtie om je een beeld te tonen wat voor jou werkzaam is! Deze transpersoonlijke Aard van Zijn is een werkelijkheid die voortdurend aanwezig en werkzaam is. (zoals de natuur ons ook spiegelt want ongeacht hoe we leven…het wordt altijd weer Lente!)…

Uitwisseling met intuïtieve transpersoonlijke beelden heeft een natuurlijke en openende werking op het energielichaam. Op de stroom van vitaliteit, levenslust en levensvreugde.

Annet Hoeijmans - Boon
ennoia.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.