Van jezelf houden ♥ Hoe doe je dat? ♥ Paul Wezenbeek ♥ Lichtwerkers Nederland

Je hebt er waarschijnlijk veel over gehoord en gelezen.

Van jezelf houden. Maar wat houdt dat nou in?

Het betekent in de eerste plaats dat je goed voor jezelf zorgt. Je voeding, uiterlijke verzorging, leuke dingen doen.

Van jezelf houden is de basis voor voorspoed, geluk en positiviteit in je leven.

Het betekent ook jezelf accepteren zoals je bent.

Misschien ben je niet de ´knapste´ of groeit je haar niet meer. Door je uiterlijk te accepteren en te omarmen ga je meer van jezelf houden. Je zelfvertrouwen zal toenemen en je zal begrijpen dat het innerlijke van een mens veel belangrijker is als het uiterlijk.

Ook jezelf vergeven is een onderdeel van dit proces. Neem eens een keertje de tijd om je levensloop eens te bekijken. Wat ging er mis, wat deed je fout. Vergeef jezelf! Spreek dit hardop uit. Als je het niet doet, blokkeert het alleen maar jouw groei! Jezelf vergeven is van jezelf houden!

Positieve gedachten hebben is ook een onderdeel van hetzelfde proces. De wet van aantrekking zorgt ervoor dat als je vaak positieve gedachten hebt, er positieve zaken op je pad komen. Jij wilt een positief leven, dit is ook van jezelf houden.

Iedereen heeft een bepaald levenspad of levensdoel. Dit heb je voor je aan dit leven begon met je ziel afgesproken. Vaak herinner je dit niet, maar het is wel de tijd om te ontdekken wat je pad is… Jouw leven en levenspad is jouw ontwikkeling van jouw ziel. Dit zou eigenlijk op de eerste plaats moeten staan. Dit kan betekenen dat je bv bepaalde mensen in je leven moet loslaten. Mensen die jouw koers bepalen ipv dat jij dit zelf doet. Dit kan egoïstisch overkomen, maar is dit absoluut niet. Jij bent het belangrijkste in jouw leven, dat is pas van jezelf houden!

Angsten loslaten


Er zijn genoeg lijstjes en tips te vinden op internet wat je allemaal in de praktijk kunt doen, in de spiegel kijken en tegen jezelf zeggen ` ik hou van jou` en je kent het allemaal vast wel. Wat ik in dit artikel ga behandelen zijn de angsten die op je pad komen. Angst is het tegenovergesteld van liefde. Heb je angsten bij je, dan wordt van jezelf houden veel moeilijker.

Alle problemen, angsten en twijfels heb jezelf gecreëerd met jouw gedachten. Wanneer dit al lange tijd aan de gang is, ontstaat er een conflict tussen je gedachten en gevoelens. Ze werken dan tegen elkaar zeg maar. Het gevoel (gevoelslichaam) reageert met paniek en angst omdat het zich niet geliefd voelt. Van jezelf houden is nu dus moeilijk…

Als je probeert geen aandacht te schenken aan je angsten of deze afwijst  gaan ze niet zomaar vanzelf weg. Ook je ego moet nog wat te doen hebben… De enige manier om je angsten los te laten, is om ze liefdevol bij de hand te nemen. Met je gedachten kun je deze angsten liefdevol omarmen, er liefdevol mee praten en begrip tonen. Het is moeilijk om uit te voeren, dat weet ik. Toch is liefde, de enige weg. Als het je lukt om je angsten los te laten, ligt het houden van jezelf helemaal gunstig voor jou open.

Ik weet dat dit niet eenvoudig is. Angsten los laten en van jezelf houden. Wanneer kom je daar nu echt aan toe? Ik heb zo weinig tijd, ik vind het zo moeilijk… Om je te helpen, heb ik een geleide meditatie gemaakt. In deze meditatie gaan we jouw angsten liefdevol omarmen en zo proberen los te laten. Dit lukt je niet in 1 keer, maar met deze meditatie kun je aan de gang. Het voordeel is dat je nu iets in handen hebt. Het kost je wat tijd en je zal je even moeten afzonderen, maar daar is helemaal niets mis mee.

Geleide meditatie


Tijdens de meditatie hoef je alleen maar mijn stem te volgen. Ik vraag je te visualiseren en te voelen tijdens de meditatie. Dit is niet gemakkelijk, zeker niet in het begin. Als je de meditatie vaker doet, zal dit gemakkelijker gaan. Het beste is om een hoofdtelefoon te gebruiken. Zorg dat je niet gestoord wordt en zet je telefoon even uit. Sluit je ogen en focus je op 1 angst tegelijk. Weet dus van tevoren welke angst je wilt aanpakken tijdens de meditatie. Schrijf dit op een papiertje. Je mag dit papiertje vaker gebruiken. Als je het papiertje niet meer gebruikt, verbrand het dan. Vuur is transformatie!


Je mag deze meditatie vaak herhalen. Met hetzelfde en met nieuwe thema`s. je moet het zien als het afpellen van een schil die om je heen zit. Je komt langzaam steeds verder, tot je bij de kern komt. Vertrouwen en doorzetten zijn de sleutelwoorden.

Ik heb ooit in het verleden een andere geleide meditatie gemaakt over van jezelf houden. Ook de moeite waard!


Van jezelf houden is ook de basis om van een ander te houden.

Hoe beter je het lukt om van jezelf te houden, hoe dichter bij je komt om van een ander te houden.

Paul Wezenbeek

https://www.spiri-apps.com


 

Wil je meer begeleiding tijdens jouw processen de laatste maanden van 2019:


Donderdag 12 - 12 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie op afstand: 'Afronden 2019, openen 2020 portaal' gegeven door Lea van der Eem.

Tijdens deze energietransmissie word je begeleid om jouw thema's voor 2019 af te gaan sluiten.

Er wordt gefilterd: Wat is doorleefd en kan worden afgerond? En wat is dienstbaar en voedend om mee te nemen 2020 in?

Daarbij wordt het energieportaal voor 2020 geopend. Je wordt voorbereid op de energie van 2020 waarin jij meer en meer jouw plek mag innemen.

De energie van 2020 gaat over:

 

⟴ Ankerpunt zijn

 

⟴ Meesterschap

⟴ Vernieuwing, creatie & manifestatie

⟴ In je ware kracht / energie zijn

⟴ Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven

⟴ Vertrouwen op innerlijke leiding

⟴ Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven

⟴ Meer vreugde en gemak

 

Je wordt tijdens deze activatie / energietransmissie begeleid door Lea en de lichtwereld en ontvangt ondersteuning van het groepsveld. 

Door dit samen te doen is de energie vele malen krachtiger.

Deze activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling.

Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken na de activatie door.

 

Afronden 2019, Openen 2020 portaal

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.