Ascentie verschijnselen: lijst van positieve verschijnselen ♥ Paul Wezenbeek ♥ Lichtwerkers Nederland

Er staan veel van dit soort lijstjes op allerlei websites. Vaak wordt er ook gesproken van ascentie symptomen, wat meteen een negatieve lading aan het woord ascentie geeft.

Ik heb het zelf liever over ascentie verschijnselen. Maar dit zijn dan ook vaak lijstjes met alles en nog wat, waar je last van kan hebben in negatieve zin.

De negatieve ascentie verschijnselen of symptomen bestaan zeker. Maar soms lijkt het wel of je dit dan allemaal over je heen krijgt. Dit is zeker niet zo.

Dit artikel gaat over de positieve ascentie verschijnselen. Wat kan het je allemaal brengen. Op welke vlakken ga je vooruit. Begrijp me niet verkeerd.

In ascentie zijn is een moeilijke en zware weg die je bewandelt. Vaak in eenzaamheid.

De (lichamelijke) klachten die je in dit proces ervaart verschilt bij iedereen. Ook de mate van een klacht verschilt weer per persoon.

Het woord ascentie en ascensie wordt in de Nederlandse taal door elkaar heen gebruikt. Er is nog niet echt een winnaar! Ik gebruik ze ook beiden merk ik…

Wat is ascentie


Je trilling verhogen tot het niveau van licht. We zijn als aarde en de mensen die op aarde leven bezig met een proces. We gaan van de derde dimensie, via de vierde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan uit ons hoofd in ons hart. Vanuit ieder op zich naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

Ascentie bereiken is emoties opschonen en met liefdevolle acties voor ons hoger zelf kiezen. Leven in onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart. Dan leven we in vrijheid en vreugde. Best nog wel een lang proces als je naar de huidige maatschappij kijkt. Toch zijn er veel signalen dat het anders moet en staan er steeds meer mensen op om een andere koers te varen.

Ascentie, spirituele groei en groei van bewustzijn gaan hand in hand. Het is echter geen wedstrijd. Het heeft niets te maken met meer is beter. Als je ziel, voordat hij besloot jouw lichaam op aarde te gebruiken, als doel heeft gesteld om in dit leven spiritueel te groeien, dan gebeurt dit gewoon en de kansen komen. De kans is groot, dat je het oppakt. Veel mensen hebben daar juist nu mee te maken. Maar het maakt je niet beter of slechter als een mens die niets met spiritualiteit te maken wil hebben. Als het gebeurt, is er haast geen weg meer terug lijkt wel.

Ascentie verschijnselen

 Je trilling verhoogt: Alles is energie en we zijn allemaal trilling. Deze trillingsverhoging beïnvloedt ook al onze emoties en gevoelens. We kunnen loslaten en onvoorwaardelijke liefde gaan toelaten in ons leven.

 Je bewustzijn verhoogt: Je wordt je bewust van het universum en zaken als reïncarnatie en spirituele wetten. Je wordt je steeds meer bewust dat we allemaal ons eigen leven creëren. Bewustzijnsgroei is een enorme verrijking van je leven!

 Je gaat vanuit je hart leven: Je gaat steeds meer beslissingen nemen vanuit je hart en minder vanuit je hoofd. Hoofd en hart met elkaar verbinden. De waarheid spreken en zijn. Een zeer positieve wending van je leven! Niet altijd gemakkelijk!

 Je wordt je bewust dat je vele levens hebt gehad: Je gaat begrijpen dat we hier zijn, om levenslessen of ervaringen te leren. Dat je uiteindelijk een meester wordt en alle lessen en ervaringen leert. Angst voor de dood neemt hierdoor af, gewoon omdat je het hele plaatje begrijpt…

 Je gaat leren loslaten: Je gaat oude emoties loslaten. Zaken loslaten uit het verleden. Zaken loslaten die niet meer bij je passen. Dit loslaten geeft ruimte voor positieve zaken. Loslaten is enorm belangrijk in jouw groei.

 Je trekt mensen aan die echt bij je horen: De kans is goot dat je mensen gaat tegen komen uit je zielengroep of zielenfamilie. Je zal je zeer aangetrokken voelen tot hen, omdat je op dezelfde golflengte zit…

 Je gaat begrijpen dat vergeven belangrijk is: Vergeven is zo een beetje, een van de belangrijkste zaken die je kunt doen om spiritueel te groeien. Vergeving komt uit het hart en de grote tegenstander van vergeven is je ego. Het ego zal er alles aan doen om jou het gevoel te geven, dat vergeven niet hoeft en dat de ander toch de schuld heeft van….Het ego begrijpt als geen ander dat als jij kan vergeven, je een zeer grote stap zet naar verlichting. Dat je dan in verbinding komt met je hart en je hart kan gaan volgen. Als dat gebeurt zal het volgen van je hart de ego overwinnen en ben je klaar om liefde uit te gaan stralen. Waarom iemand vergeven is dus belangrijk…

 Je intuïtie verbetert: Je gaat steeds meer voelen. Je gaat voelen of iemand betrouwbaar is. Je intuïtie kan jou uitstekend helpen bij beslissingen nemen. Vanuit het gevoel en het hart.

 Je gaat universele wetten begrijpen: De wet van aantrekking is een mooi voorbeeld. Je gaat begrijpen, dat als je in het negatieve blijft hangen, je niet vooruit komt. Dat positieve gedachten hebben, leidt tot positieve zaken aantrekken.

 Je gaat op je voeding letten: De kans is groot dat je minder vlees gaat eten. Je gaat je interesseren voor biologische voeding. Dit gaat vaak vanzelf. Vanuit de gedachte dat het beter is voor je lichaam en de samenleving.

 Je gaat begrijpen dat je lichaam je tempel is: Je gaat vaak beter voor jezelf zorgen. Een uiting van eigen liefde voor je lichaam. Zelfrespect.

 Je gaat steeds meer onthechten: Het gaat je steeds gemakkelijker af om materiële zaken los te laten. Ook het onthechten aan bepaalde mensen kan positief voor je zijn.

 Je gaat emoties onder controle krijgen: Dit is een lang proces, maar dit lukt je echt. Je maakt je niet mee zo druk en blijft vooral niet in emoties hangen. In emoties blijven hangen is destructief.

 

 Je gaat steeds mee helder zien, horen en/of voelen: Dit proces gaat bij ieder in een verschillend tempo. Afhankelijk van zijn/haar gevoeligheid hiervoor. Dit is een heel interessante ontwikkeling die je door mag maken.

 

 Je gaat je levenspad ontdekken: Echt wel, daar ga je voor! Hoe meer je dit pad benadert, hoe gemakkelijker alles gaat en hoe gelukkiger jij je voelt. Je gaat werk doen waar je hart ligt, is een mooi voorbeeld. Een proces en tevens een uitdaging.

 Je gaat er jonger uitzien: Met het loslaten van oude emoties en beperkende geloofsovertuigingen uit het verleden, voel je jezelf letterlijk lichter in je vel. Zorgen wegen niet meer zo zwaar en je begint er jonger en vitaler uit te zien.

 Je gaat boodschappen van dromen gemakkelijker begrijpen: Ook ga je er meer ontvangen. Het begrijpen van deze boodschappen is een proces en geen gemakkelijk proces.

 Je gaat begrijpen dat er meer dimensies zijn: Je gaat begrijpen wat dit betekent en je steeds meer realiseren, dat je zelf ook van de derde, via de vierde naar de vijfde dimensie toe groeit.

 Je gaat begrijpen wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt: Je gaat steeds meer zelf onvoorwaardelijke liefde in de praktijk brengen. Dit straal je dan weer uit naar de medemens.

 Je gaat steeds meer van jezelf houden: Je gaat begrijpen hoe belangrijk dit is en hoe goed dit voor je is.

 Je gaat steeds creatiever worden: Dit kan op vele gebieden zijn.

 Je vertrouwen neem toe: Je gaat op het universum vertrouwen. Hoe meer vertrouwen je hebt in bv positieve veranderingen, hoe gemakkelijker je deze naar je toe trekt.

 Je gaat hulp uit universum begrijpen: Je weet dat engelen en opgestegen meesters bestaan en dat ze met liefde willen helpen. Je gaat hier steeds meer gebruik van maken en dit voelt oke.

 Je krijgt veel nieuwe ideeën:  Om bv voor jezelf te beginnen.

 Je gaat levenslessen/ervaringen begrijpen: Mensen verschijnen op het perfecte ogenblik. Mensen, boeken, films en voorvallen komen op het juiste moment, om je weer een duwtje in de rug te geven. Sommigen lijken negatief maar zijn op dieper niveau vaak de beste leermeesters.

 Je kunt snellere manifestatie van je intenties bereiken: Door de hogere trilling vermindert de tijd tussen het plaatsen van intenties en het manifesteren ervan. Je wordt je meer bewust dat jij een schepper bent van je eigen werkelijkheid.

Er zijn nog veel meer ascentie verschijnselen. Ik wil nogmaals herhalen dat spiritueel groeien en ascentie een zwaar en heftig proces is. Het is ook vaak niet leuk in bepaalde tijden en doet soms erg pijn. Maar, ik zou het voor geen goud willen missen.

Ik zou niet meer zonder kunnen en ook al lijkt het dat mensen die nog moeten ontwaken het vaak gemakkelijker hebben, ascentie en bewustzijnsgroei is een geweldig proces.

Als je er eenmaal voor kiest, kun je ook niet meer terug. Je kunt niet achteruit groeien. Je drang om te groeien blijft. Soms wil je misschien juist wat minder ermee bezig zijn en soms weer wat meer. Allemaal prima.Paul Wezenbeek
www.spiri-apps.com

Spirituele groei in 10 minuten per dag


Het spirituele werkboek van Paul Wezenbeek. Klik op de knop hieronder voor meer informatie én om alvast inzage te krijgen in het boek.


Bridgeman

Shift Your Reality

8 t/m 13 juli 2019 Landgoed Terra Nova in Zuid Frankrijk


Lichtwerkers Nederland & Lea van der Eem

Openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programma


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland