Gezondheid en trillingsfrequentie ♥ Daniel Derweduwen ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Houd je trillingsfrequentie hoog door niet mee te gaan in de angstpsychose

 

Angst is de enige echte vijand van de mens en sluit je op in wie je niet bent.

En dat heeft gevolgen: je trillingsfrequentie verlaagt naar het niveau waar ziekten gedijen.

Dit in tegenstelling met liefde dat een trilling heeft van meer dan 200 hertz, ofwel meer dan 200 trillingen per seconde. De frequentie heeft te maken met elektromagnetisme en is ontwikkeld door de Duitse natuurkundige Heinrich Hertz.

 

Nu is het zo dat virussen-exosomen actief worden bij een trillingsfrequentie van 5.5 tot 25 hertz. Boven 25 hertz worden virussen-exosomen inactief.

 

Met andere woorden het lichaam heeft ze niet nodig omdat het lichaam zichzelf kan ontgiften en zuiveren eens de trillingsfrequentie boven 25 hertz.

 

Virussen zijn niet levend en bestaan dus niet als zijn de organismen die besmettelijk zijn. Ze hebben geen voortplanting, noch een stofwisseling.

 

Als het lichaam lager trilt dan 25 hertz, krijg je opstapeling van schadelijke stoffen dat verzurend werkt en daardoor lichaamscellen beschadigd.

 

In deze situatie gaat het lichaam om te kunnen overleven virussen-exosomen activeren om te overleven. Het zijn eiwitdeeltjes dat erfelijk materiaal bevat. Dit erfelijk materiaal kan herkend worden door het menselijke lichaam. Bijvoorbeeld zoals het  ℃☉VIↁ virus dat genen bevat die compatibel zijn met de genen van het longweefsel. Het ℃☉VIↁ virus veroorzaakt dus niet de bloedklonters zoals gezegd werd.

Dat wordt veroorzaakt door overgroei aan bacteriën die de schadelijke stoffen in het bloed willen opruimen. Vergiftiging van het bloed is de oorzaak van bloedstolsels.

 

Allemaal lage trillingsfrequenties

 

❥ Het probleem met het ℃☉VIↁ virus is echter dat door wetenschappers met dit virus is geknoeid.

Door Gain of function hebben ze eigenschappen verergert. Daardoor komen in de longen door dit virus-exosoom veel te snel alle schadelijke stoffen vrij dat het lichaam niet op tijd kan afvoeren.

Dit veroorzaakt de verstikkende slijmvorming en vergiftiging in de bloedbaan. (met een cytokinestorm tot gevolg dat dodelijk kan aflopen). Een trillingsfrequentie onder 5.5 leidt naar kankervorming omdat het lichaam geen symptomen meer kan creëren met ziekteverwekkers.

 

Angst heeft een trillingsfrequentie van 2.0 tot 2.2 hertz. Laten we dit even vergelijken met trillingsfrequenties van andere negatieve emoties:

 

 Irritatie tussen 0,9 en 6.8 hertz

 

 Woede en nadere heftige emoties fluctueert tussen 0.1 en 2 hertz

 

 Pijn is het niet in contact zijn met jezelf en fluctueert tussen 0.1 en 2.5 hertz.

 

 Onrust, onzekerheid, twijfel zit allemaal in de orde tussen 0.6 en 2.5 hertz

 

Onze moeder aarde heeft een gemiddelde trillingsfrequentie van 27.4 hertz. Er zijn plaatsen op aarde waar dit veel lager is. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, ondergronds, gevangenissen en ook sommige bijstandscentra.

 

Laten we nu eens even kijken naar de trillingsfrequenties van positieve emoties en zijnstoestanden:

 

❥ Mededogen van 150 hertz en meer.

 

 Dankbaarheid idem.

 

 Vrijgevigheid meer dan 95 hertz.

 

Ik zou zeggen: geef aandacht aan deze mooie zijnstoestanden, cultiveer deze in je dagelijks leven, het zal je gezond houden. Houd je trillingsfrequentie hoog.

 

Zongerijpte voeding in oorspronkelijke staat bevat een hoge trillingsfrequentie (ik weet niet precies hoeveel). Industrieel bewerkte voedsel heeft een trilling onder 25 hertz.

Chemische lichaamsvreemde stoffen hebben een zeer lage trillingsfrequentie.

Adrenaline door stress, negatieve emoties en hectiek zit soms aan de grens van 1 hertz te flirten, terwijl adrenaline door verliefdheid wel een trillingsfrequentie kan hebben van meer dan 150 hertz.

 

Liefhebben, glimlachen, dansen, spelen, bedanken, yoga, tai-chi, zonlicht, wandelen, voet- en hand reflexologie, creativiteit, schilderen, zingen, mediteren en meer verhogen je trillingsfrequentie.

Puur zuiver drinkwater (bronwater) heeft eveneens een zeer hoge trilling. 

 

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf. Je bent veel meer dan je denkt.

 

Daniel Derweduwen

www.danielderweduwen.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief