Dieper in verbinding blijven ♥ Mandy Marlisa ♥ Lichtwerkers Nederland

In deze chaotische tijd is het zo belangrijk om met elkaar dieper in verbinding te blijven . De verdeeldheid is groot sinds corona en het lijkt alleen maar groter te worden de laatste tijd. Meningen die verdeeld zijn leiden tot conflicten, boosheid en ergernissen.

Als je voor de maatregelingen bent, ben je een volgzaam schaap en een slaaf. Als je kritische vragen stelt ben je tegenwoordig al snel een complot of doemdenker. En dan heb ik het nog niet eens over mondkapjes of niet, de verkiezingen in Amerika enz.

Zoveel mensen, zoveel verschillen en zoveel waarheden. Dat zal altijd zo zijn en blijven.

We kunnen elkaar ook in de waarde laten. Op een liefdevolle manier met elkaar in gesprek gaan. Vanuit zielsniveau en je intuïtie nieuws, informatie en mensen observeren in waarheid en zuiverheid zonder oordeel.

Boodschappen onderscheiden


❥ Wat voelt aan als waarheid en vanuit liefde?

❥ Wat is vanuit angst?

❥ Mooie woorden zijn vaak maar woorden maar wat voor energie zit erachter? Hoe voelt het?

Vraag hoe het met de ander gaat. Oprechte aandacht en luisteren kan zoveel moois met iemand doen. Een klein gebaar doet wonderen. Of je elkaar nu wel of niet kent dat maakt niet uit. Wees er voor elkaar in deze onrustige tijd. Veel mensen voelen zich eenzaam, onrustig en geïsoleerd in deze tijd. Blijf verbinding maken met elkaar vanuit je hart.

We zijn allemaal onderdeel van deze tijdlijn, van de wereld, wat er nu allemaal gebeurd en verder gaat ontvouwen. Wegvluchten van jezelf en wat er op collectief niveau ontstaat kan niet meer langer.

 

Alle waarheid gaat aan het licht komen en dit gaan nu in een snel tempo


Overheden, corrupte systemen, de media.. alles wat niet zuiver voelt valt uit elkaar. Mensen tegenhouden in hun bewustzijns en spirituele groei vanuit controle, corruptie, onderdrukking en manipulatie is een spel dat al eeuwenlang wordt gespeeld. Het wordt steeds meer doorzien door alle diepere lagen heen. Steeds meer mensen worden wakker en staan nu op. De mensen die het nog niet helemaal zien zullen dit de komende tijd meer gaan zien wat er achter de schermen werkelijk gebeurd. De macht uit handen geven en klakkeloos volgen, alles voor waarheid aannemen is een diepe programmering en daar gaan we nu los van komen. Het is een spannende tijd vol transformatie en veranderingen op grote schaal. Niet alleen in jezelf maar ook in het collectieve bewustzijnsgroei.

Je bewustzijn en intuïtie groeit met de dag. Je bent hier niet om jezelf klein te houden. Je bent een prachtig, uniek individu. Een soeverein wezen met zoveel wijsheid, creatiekracht en gaven. Het is nu de tijd om in je kracht te komen en je waarheid te delen. Het is tijd.

 

Focus op de veranderingen die je wilt zien in de nieuwe Aarde


Stel je voor Natuur, dier en mens in harmonie en verbinding met elkaar. Leven vanuit meer vrijheid, gelijkwaardigheid en liefde. Creativiteit dat meer mag stromen. Werk doen vanuit je hart en ziel. Hoe zie je het voor je? Wat zijn jouw dromen en wensen?

Jij bent de nieuwe Aarde.. wij allemaal dragen de energie van de nieuwe Aarde van binnen in. De nieuwe Aarde is geboren en wordt vormgegeven via jou en mij. Op wat voor manier dat gaat zijn dat staat nog open. En daar zijn we nog niet. Het heeft tijd nodig. We gaan eerst nog door meer energiegolven, ascensie, transformatie ontwikkelingen en heftige veranderingen heen. Wat er ook gebeurd en hoe donker het soms ook voelt.

Blijf dicht bij jezelf. Blijf in je kern vanuit liefde.

Het helen van je eigen bewustzijnsprocessen is van invloed op het collectieve bewustzijn


Hou voor ogen hoe de nieuwe Aarde er voor jou eruit ziet. Zoveel mooie ontwikkelingen en veranderingen zijn mogelijk!

Wij lichtbrengers zijn met zovelen.. Je bent niet alleen. Naast wat er nu gebeurd in de wereld is er juist ook veel verbinding met elkaar en heling gaande. Groepshealingen en meditaties maar ook in droomsferen wordt er heel wat helingswerk gedaan samen.. Samen zijn we een lichtbundel met zoveel liefde, kracht en licht, wat de aarde omhoog trilt en massaal tot een hoger bewustzijn brengt.

Mandy Marlisa

 

mandysmind.webnode.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.