Video Healingcircle 8

 

Het mooie aan de multidimensionale realiteit van de ziel is dat daar geen tijd bestaat. Er zijn daar alleen Nu momenten. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om jouw toekomst alvast voor te bereiden zodat – als dat jouw Nu moment wordt – de oplossingen die je dan kunt gebruiken als het ware al klaar staan.

 

Als een hondje slecht wordt behandeld dan kunnen we de toekomst van het hondje makkelijk voorspellen en begrijpen we dat we voorzichtig met het beestje moeten zijn totdat deze weer het vertrouwen in zijn/haar omgeving terugvindt.

 

Mensen worden – en mogelijk ook jij – over het algemeen slecht behandeld en krijgen maar al te vaak geen voorzichtige behandeling waardoor het trauma alleen maar groter wordt.

 

Je zou dit kunnen zien als een momentum in je leven, een trein die in je leven rijdt en onbewust jouw toekomst creëert. Ik noem dat onbewust, omdat niemand bewust vervelende dingen wenst te manifesteren in het leven.

 

Als jij een verlangen voelt om weer bewust controle te nemen over deze trein en jouw toekomstige Nu momenten wenst in te kleuren met meer leven en licht – dan is deze Healingcircle voor jou gemaakt. Zodat als deze momenten jouw dagelijks leven worden het licht de overhand heeft, waardoor de oplossingen die je mogelijk al zo lang zoekt opeens jouw volgende, logische stap zullen zijn.

 

Niet van deze wereld zijn, maar in deze wereld, is een bekende spirituele spreuk en lijkt soms iets wat we hopen te bereiken, net als de meesters. Je zou het kunnen zien als een manier waarop je in balans je leven kunt leven zoals het is bedoeld.

 

Gelukkig hoef je hier niets meer te doen dan jezelf te realiseren dat dit is, hoe het nu eenmaal is en dit kan je in jouw toekomst verankeren door de liefde die ons allemaal ten dienste staat te gebruiken.

 

Dit en nog veel meer gaan we deze keer belichten om zo steeds meer van de gereedschappen van de Nieuwe Tijd te gaan gebruiken om bewust onze eigen realiteit te creëren.