De Pleiaden: de sterren van de vrouwelijke archetypes ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

Zielsportret "De Parel" via een pijnappelklier activatie in opdracht - Judith loeffen
Zielsportret "De Parel" via een pijnappelklier activatie in opdracht - Judith loeffen


De Pleiaden zijn de sterren van de vrouwelijke archetypes. Zij werken veel met de Aarde samen om de vrouwelijke archetypes krachtiger en zuiverder te maken.

Dit doen ze onder andere door deze structuren, die kenmerkend zijn voor onze ego-opbouw, te verbinden met het hart.

Door het hart in de structuur van het archetype wakker te maken, kunnen de energie, gedragingen en andere bijbehorende kenmerken op een zuivere manier expressie vinden.

 Een krachtig Pleiadisch gebruik is het samenkomen in cirkels. Het is een manier van samenkomen en verbinden die geen rangorde of ongelijkheid kent, en die ieders individuele kracht op waarde schat.

Veel Pleiadische zielen zijn actief bezig met hun rol binnen de Nieuwe en veranderende Aarde. Zij kunnen het daarbij soms lastig vinden om voortouw te nemen, omdat ze geen leiderschap kennen zoals dat op Aarde sterk heerst. Daar hun structuur er één is die veel meer uitgaat van het vrouwelijke principe, en van samenwerking en de kracht van het geheel, ten opzichte van de kracht van het individu.

 Om die reden kunnen ze het moeilijk vinden om zichzelf goed te manifesteren en in op zichzelf staande vorm uit te drukken. Zij halen hun kracht vaak uit de verbinding met anderen en het onderdeel zijn van de groep.

Ze spiegelen zich aan de omgeving om zo hun eigenheid en kern terug te vinden in de reflectie. Hiermee kunnen ze van grote waarde zijn, omdat ze daarmee de onderlinge verbondenheid bevestigen en iets weergeven van de werking van de Bron.

Deze spiegel-werking kan echter ook een negatieve kant hebben wanneer ze niet goed in hun eigen kracht staan. Ze kunnen dan onbewust veel aan schaduw en vervormingen blootleggen en overnemen, zonder de kracht van de Bron.

Pleiadische zielen die zich graag verder willen ontwikkelen in hun rol voor de Nieuwe en veranderende Aarde kunnen veel baat hebben bij het afbreken en loslaten van oudere archetypische structuren die nog vooral de persoonlijkheid benadrukken.

In plaats daarvan kunnen ze structuren gaan integreren die de persoonlijkheid overstijgen en die een directe weerspiegeling zijn van de hogere Ziel. Dit zijn structuren waar de menselijkheid en het ego niet op dezelfde manier in terug te vinden is, maar die een symbool op zichzelf vormen.

Dit kan hen helpen met het vervullen van hun unieke en bijzondere rol, en een nieuwe -- meer vrouwelijke -- vorm van leiderschap accentueren.

Judith Loeffen
judithloeffen.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.