De meest krachtige vrouwen ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Om bij stil te staan...

De meest krachtige vrouwen hebben vaak een intens en pijnlijk verleden, mogelijk zijn ze zelfs getraumatiseerd (geweest).

Zij zijn het die hun eigen schaduw recht hebben aangekeken, niet langer weglopend voor pijn en confronterende spiegels.

Deze vrouwen zijn krachtig vanuit zachtheid, al kunnen ze ook flinke aanjagers en leiders zijn. Ze staan op, niet alleen voor zichzelf maar ook voor mensen die minder goed voor zichzelf kunnen opkomen. Ze staan naast je en door hun natuurlijke authentieke zijn ga je vanzelf anders over jezelf en andere nadenken, zij laten je zien dat er altijd twee kanten zijn en dat het niet zwart of wit hoeft te zijn en dat er veel meer mogelijkheden zijn.

Deze vrouwen hebben zwarte nachten van rouw en pijn doorleefd, daarom weten ze het leven op waarde te schatten en stralen ze altijd dankbaarheid uit naar alles wat leeft en voor ieder moment welke kostbaar is.

Waar andere mensen allang zijn afgehaakt gaan zij door, niet tegen beter weten in, maar omdat ze niet 'niet trouw' kunnen zijn aan hun innerlijke weten en waarheid.

Deze vrouwen brengen mensen en 'situaties' in beweging, net zolang totdat hun taak erop zit, dan nemen ze weer afstand en zijn ze alweer bezig om op een andere manier een waardevolle bijdrage te leveren. Onderschat deze vrouwen niet als ze een tijdje stil zijn, wees ervan overtuigd dat ze dan diep in zichzelf aan het duiken zijn om te voelen wat er via hun naar buiten toe gemanifesteerd mag worden.

Begrijp goed, dat deze vrouwen eerst een innerlijke keuze hebben gemaakt, om niet te blijven vastzitten in een pijnlijk verleden.

Ze hebben zich gerealiseerd dat ze met zichzelf aan de slag moesten gaan om verder te komen en dat hebben ze dan ook zorgvuldig aangepakt. Dit is juist wat het verschil heeft gemaakt.

Weet dat deze vrouwen je soms kunnen shockeren omdat ze altijd eerlijk zijn en het lastig vinden als andere vrouwen niet in hun kracht (willen gaan) staan.

Wanneer je dit wel wilt zullen ze je bij de hand nemen en je vol liefde helpen. Wanneer je dat niet wilt zullen ze niet langer hun aandacht en energie verspillen. Ze maken daar een gezond onderscheid in. We hebben het allemaal in ons om zo'n vrouw te zijn. Jij, ik, wij allen. De vraag is alleen: durf je je los te maken van je conditioneringen en je zelfbeeld welke niet overéén komt met de werkelijkheid, dat je groots bent?

Jij weet het antwoord en als je daar naar durft te leven ben jij ook één van deze krachtige vrouwen!

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.