Overvloed is liefde, liefde is overvloed en dankbaarheid zet dit alles in gang ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Het universum is allesomvattende levensenergie en wij zijn niet afgescheiden van het universum, we zijn er één mee.

Het universum communiceert ook met ons, op vele manieren, die met name mensen die veel in hun hoofd zitten, ontgaan.

Wanneer ons leven op ‘haar of zijn’ kop staat, kunnen we ons erg uitgedaagd, alleen en verdrietig voelen.

Logisch ook, want dat is ook best confronterend.

Heftige dingen in ons leven gebeuren niet omdat het universum ons pijn gunt, toch zit er altijd een diepere sturing aan pijn en verdriet.


Het leert ons, of misschien kan ik beter zeggen, het dwingt ons om naar onszelf te kijken, dieper af te zakken in ons innerlijke huis en door de weerstand van pijn en verdriet heen te gaan.


Wie dat aandurft ontmoet in zichzelf inzichten, liefde en uiteindelijk ook weer vertrouwen en kracht.

Het leven op zichzelf is een grote spiegel en op een bepaald moment kan je gaan meemaken, dat er een aaneenschakeling van vervelende situaties zich voordoet.

Onvoorziene veranderingen dienen zich aan en dit boezemt angst in en wat we het liefst willen is dat alles bij het oude blijven, tegen beter weten in…

Het is op die momenten dat mensen zich gaan bezinnen en om hulp vragen van ‘het universum’, terwijl het juist het universum is, wat jou wil doen inzien dat het tijd is om door te reizen, dat er een beter plan voor je is weggelegd.

Soms is dat onbegrijpelijk voor ons en ook wel eens hartverscheurend

De bodem zakt onder onze voeten vandaan en ons kaartenhuis stort in

We komen in verzet, we gaan vechten en voor acceptatie (en vergeving) is nog lang geen ruimte.

Laat staan dat we kunnen zeggen dat er ook iets moois verbonden is met deze nieuwe realiteit

 

Heftig, ik kan er ook over meepraten. Het heeft mij ongeveer 10 jaar gekost na de meest pijnlijke transformatiefase uit mijn leven om weer terug in mijn kracht te komen. Toen ik op dat punt was aangekomen, was niet opeens al het verdriet verdwenen, alleen de scherpe kanten waren wel weg en daarnaast kon ik toen helder zien, dat het verwerken van de gebeurtenissen van mij een ander mensen hadden gemaakt. Wijzer, liefdevoller, volwassener, milder en zelfstandiger. Maar nog belangrijker, ik voelde me geen slachtoffer meer, ik nam nu zelf de leiding over mijn eigen leven en voelde me ook veel meer verbonden met mijn hart en besloot toen ook om het verlangen van mijn hart te gaan volgen. Daarna heeft mijn leven een prachtige wending genomen en zijn vele dromen uitgekomen. Niet zonder slag of stoot, maar het universum heeft me wel veel overvloed gestuurd en zorgt altijd voor magische doorbraken, doorgangen en prachtige kansen.

De reden dat ik dit met jullie deel is omdat dit niet uniek voor mij is. Iedereen die bereid is om zich af te stemmen op de universele levensenergie, die door ons heen stroomt, zal merken dat overvloed (in de ruime zin van het woord) iets tastbaars is, iets wat altijd voorradig is en nooit stopt met stromen.

 

Overvloed creëren is voor iedereen mogelijk en het kan soms even duren voordat we dat zelf ook door hebben


Door het serieus luisteren en opvolgen van de boodschappen van je hart, kom je in afstemming met de universele hartslag. Je kunt dan stap voor stap je verlangens waar maken, het gaat niet vanzelf maar het pad wordt wel vanzelf duidelijk. Je komt zo veel meer in je kracht en je krijgt steeds meer inspiratie. Je gaat ontdekken dat jouw energie deuren opent en dat er steeds op het juiste moment, mooie en nieuwe kansen (en personen) op je pad komen en dat synchroniciteit een rode draad gaat vormen in het vervullen van jouw verlangens, die vaak ook voor andere mensen iets moois bijdragen.

 

Je trekt overvloed aan omdat je zelf overvloed 'bent'


Dat uit zich overigens niet alleen op een bepaald bedrag op je bankrekening, wie dat denkt, mag nog even dieper voelen en meer levenservaring op doen. Het uit zich op duizend en één manieren. Je kunt dit proces van overvloed nog veel meer vergroten door bewust dankbaar te zijn. Niet dankbaarheid als uiting van een ‘toneelstukje’, maar dankbaarheid vanuit je hart. Voor die ene persoon die een deur voor je open hield, voor je dochter die een bloem voor je plukte, voor een lief appje van vriend(in), voor je moeder die een pan soep voor je maakte, voor je buurman die je tuin schoffelt en ja, ook voor die persoon, die je zo confronteerde, waardoor je uiteindelijk leerde om nog meer van jezelf te gaan houden.

 

Overvloed is liefde, liefde is overvloed en dankbaarheid zet dit alles in gang


De sleutel tot nog meer overvloed en liefde is nog meer dankbaarheid. En al die leraren en lessen op ons pad, hebben ons doen inzien, wie we zijn, waar we voor staan en wat we kunnen bijdragen.

De littekens op mijn ziel, zijn mede verantwoordelijk voor de overvloed die ik in mijn leven op vele manieren dagelijks mag ervaren. Daarom omarm ik ook mijn littekens, in de wetenschap dat ze mij hebben doen groeien tot wie ik vandaag de dag ben.

Dat wens ik jou ook toe.

Gerda Duin

www.gerda-duin.nl  

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.