Paul Wezenbeek

Het probleem is dat als je negatieve gedachten, zorgen maken om, twijfelen over ervaart je los bent van het gevoel van onvoorwaardelijke liefde. Als je namelijk onvoorwaardelijke liefde voor jezelf voelt dan ben je op dat moment in positieve gedachten en kun je het onderwerp waar je op dat moment negatief over denkt ombuigen naar een positieve gedachte hierover.

Ik denk dat ieder van ons in zijn jeugd met zaken te maken heeft gehad die niet ideaal zijn verlopen. De een meer als de ander. We zijn ons niet vaak bewust dat ervaringen in onze jeugd opgedaan je hele leven kunnen blijven hangen. Zelfs je hele leven kunnen bepalen. Wat je meemaakt in je jeugd, hoe de band met je ouders was en wat er op school gebeurt is heeft grote invloed op hoe je later in het leven staat.

We zitten allemaal in een bepaalde groei van bewustzijn. Iedereen groeit in dit opzicht. Je kunt niet achteruit groeien of minder bewust worden. Bij iedereen is deze groei van bewustzijn anders. De één groeit erg snel en de ander zeer langzaam, en iedereen zit hier tussen in.

In het verleden heb je veel mensen ontmoet. Contact gehad met mensen. Relaties gehad met mensen. Ook in vorige levens heb je deze contacten gehad. Je hebt misschien ooit in een vorig leven een eed afgelegd die nu nog steeds doorwerkt. Dit kan een eed zijn dat je geen liefde wou ontvangen of in armoede wou leven. Aartsengel Michael kan namelijk etherische koorden, banden en eden wegsnijden met zijn zwaard. Hij mag dit alleen doen als jij er om vraagt.

Ik ben een aantal maanden terug begonnen met affirmaties voor mezelf te gebruiken en daar een hartverbinding aan toe te voegen. Dit is spontaan ontstaan, ik weet niet of het een bestaande therapie of zoiets is. Dit maakt me ook niet uit. Ik ben er nu achter dat dit een krachtig instrument is om dingen in je leven te veranderen, dingen los te laten of dingen te manifesteren. Op zich is het nut van affirmaties wel bekend maar als je er een hartverbinding aan toevoegt wordt het veel krachtiger....

Positieve affirmaties zijn positieve zinnetjes die je regelmatig herhaalt en die jou helpen in dagelijkse situaties. Door regelmatig een positieve affirmatie te herhalen, ben je bezig om jouw onderbewustzijn te programmeren. Je zal merken dat je gemakkelijker angsten kunt loslaten, dat je voorspoed kunt aantrekken en dat je positiever over jezelf gaat denken. Tips om een positieve affirmatie succesvol te maken. Ik zeg tips maar eigenlijk zijn het de tools om positieve affirmaties te laten..

Wat ik met dit artikel wil bereiken is dat je eens naar jezelf kijkt wat er nou in je leven gebeurt. Ga eens als een toeschouwer naar jezelf kijken. Zonder te oordelen. Probeer patronen te ontdekken en wordt je steeds een stukje meer bewust van wat je doet en hoe het werkt. Ik heb absoluut niet alle kennis in huis. Ik ben een spiritueel groeiend persoon die steeds meer bewust wordt en jou een stukje op weg wilt helpen.

Je kunt gebruik maken van alle maanstanden. Door erop te letten kun je bepaalde processen enorm versterken. Gewoon omdat je dan gebruik maakt van de energie van de maan op dat moment...

Kracht van kleur. In de numerologie kun je berekenen welke kleur jouw krachtkleur is. De kans is groot dat dit de kleur is waar je al van houdt. Maar het kan ook zo zijn dat deze kleur juist een aanvulling kan zijn voor jou. Je zou eens wat kleding kunnen gaan dragen met deze kleur. Een kaars branden van deze kleur. Een wand in je woning schilderen in deze kleur. Zoveel mogelijkheden om de kracht van de kleur die bij je past te benutten in je leven.

Vergeving is ongelooflijk belangrijk en het middel tot transformatie. Om de vijfde dimensie te betreden is het begrijpen van vergeving een must. Vergeving komt uit het hart en de grote tegenstander van vergeven is je ego. Als je vergeeft hoef je trouwens niet het gedrag van die ander goed te keuren.

Meer weergeven